Блондинки , Брунетки , червенокоси и рижави ?!

Прескочи до:

14.04.07
12:14

казано от introducer на 10.04.07, 20:08:

За съжаление съм забелязал едно гадно уравнение
разум + красота = const (const приема цели стойности в зависимост от системата на оценяване,в случая 10)
:D :D
п.с.
който го интересува мога да му покажа как се смята

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Извинявам се за реакцията, но това е най-смешното и шаблонно изказване, което можеше да прочета..

Ако карам по твоята логика - в увеличаване на големината на мускулите би следвало да намалява доста активно количеството на мозъчните гънки. Нали трябва да има баланс в природата  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Пък и на света съществуват доста тъпи и грозни жени, доста кльощави и тъпи мъже, доста интелигентни и красиви жени, доста умни и мускулести мъже ;) За моя радост познавам по доста примери от всички изброени ;)

Хората сме прекалено различни, за да ги класифицираш по този начин. :) Няма константни величини. Особено в привличането :)

IN

14.04.07
15:32

Хах...ми до някъде е право момчето.То едното е за сметка на другото..много ми е чудно къде да тия умни и много мускулести мъже че нещо не ги виждам^^

14.04.07
16:02

казано от InDaHEad на 14.04.07, 15:32:

Хах...ми до някъде е право момчето.То едното е за сметка на другото..много ми е чудно къде да тия умни и много мускулести мъже че нещо не ги виждам^^

Най-умното от мускулестите съм си го взела за мен ;) Другите не ме интересуват.

Всъщност.. Ти нещо против себе си и целия форум ли имаш - та нарече всички глупави?  :lol:

Мнението беше редактирано от Грахче на 14.04.07 16:08.

16.04.07
19:49

Мура,ти си права...мислех да поправя уравнението ,ама не бях обърнал внимание ,а и нямаше голям интерес
правилното е така
разум + красота е ПО-МАЛКО или РАВНО на const
Така че може да имаме индивид красив 2 и умствен багаж 3. Аз м/у другото говорех за момичета,за мъжете не съм се замислял (може би щото не ме вълнуват). Лично аз не познавам много умно и много красиво момиче(казах че търся изключение в предните ми постове,ама не тая големи надежди). Има обаче един момент в който и кроталите започват да му харесват на човек,на това му се вика привикване.Зависи и от това до колко си загорял,дали имаш психически отклонения или си един смелчага,който е способен да открие нешлифован диамант (брее това последното отде ми дойде,днес щот класно по литература).

А иначе InDaHead си  е в правото и той,аз също не се сещам за републикански с две висши :D
пък и ние във форума(предполагам с всички е така) никога не достигат до оптималната мускулатура към която се стремят,затова може да се приеме ,че умът ни е в повече за сметка на мускулите...оня девиз в НСА в действие :D :D :D базик си правя ;)

Мнението беше редактирано от introducer на 16.04.07 19:52.

17.04.07
09:58

казано от introducer на 16.04.07, 19:49:

Мура,ти си права...мислех да поправя уравнението ,ама не бях обърнал внимание ,а и нямаше голям интерес
правилното е така
разум + красота е ПО-МАЛКО или РАВНО на const
Така че може да имаме индивид красив 2 и умствен багаж 3. Аз м/у другото говорех за момичета,за мъжете не съм се замислял (може би щото не ме вълнуват). Лично аз не познавам много умно и много красиво момиче(казах че търся изключение в предните ми постове,ама не тая големи надежди). Има обаче един момент в който и кроталите започват да му харесват на човек,на това му се вика привикване.Зависи и от това до колко си загорял,дали имаш психически отклонения или си един смелчага,който е способен да открие нешлифован диамант (брее това последното отде ми дойде,днес щот класно по литература).

А иначе InDaHead си  е в правото и той,аз също не се сещам за републикански с две висши :D
пък и ние във форума(предполагам с всички е така) никога не достигат до оптималната мускулатура към която се стремят,затова може да се приеме ,че умът ни е в повече за сметка на мускулите...оня девиз в НСА в действие :D :D :D базик си правя ;)

Знаеш ли къде е грешката в уравнението ти ;)
Че всъщност действително има красиви+умни момичета, както и умни+мускулести мъже :) И да - може г-н Х да е толкова тъп, че да компенсира интелекта на г-н Y ;) Така вече уравнението е вярно ;) Както казахме в природата нищо не се губи. :) Може просто плюса на единия по погрешка да е отишъл при другия ;)

И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) ;) И всички му се виждат прекрасни. И не - не говорим за случаи, в които си изпил толкова, че дори крокодилите са симпатични  :P

Абе какво ли говоря - явно просто не познаваш достатъчно мацки :) Или може би не можеш да ги оцениш ;)

17.04.07
17:31

Много почнахте да философствате нещо :-) Дайте да се върнем към същността на темата :P

17.04.07
19:17

казано от MyPa TpuO на 17.04.07, 09:58:

И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) ;) И всички му се виждат прекрасни.

Аз съм от тея.

17.04.07
19:53

казано от MyPa TpuO на 17.04.07, 09:58:

Знаеш ли къде е грешката в уравнението ти ;)
Че всъщност действително има красиви+умни момичета, както и умни+мускулести мъже :) И да - може г-н Х да е толкова тъп, че да компенсира интелекта на г-н Y ;) Така вече уравнението е вярно ;) Както казахме в природата нищо не се губи. :) Може просто плюса на единия по погрешка да е отишъл при другия ;)

И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) ;) И всички му се виждат прекрасни. И не - не говорим за случаи, в които си изпил толкова, че дори крокодилите са симпатични  :P

Абе какво ли говоря - явно просто не познаваш достатъчно мацки :) Или може би не можеш да ги оцениш ;)

Тук мога да спомена две неща
Според една теза интелектът на земята е постоянна величина,а населението расте - сама се досещаш за какво говоря.
И второто е,че познавам много пички,които за съжаление не може да ги похвалим с друго освен пищни форми.Мои приятели,братовчедите ми,прителите на братчедите и братчедите на братчедите,съученици-бивши,настоящи всякакви -един не е казал че има такова утопично същество.Несъмено искам да опроверга всичко ,но май губя надежда и все по-често си припомням думите на един мой дядо още като бях 4-5 годишен “А ти ,мойто момче,каква искаш умна или красива ,щото хляба не е мек от двете страни” no comment
Оу шит,дано да не е прав.

Но и ти си права за нещо -може би не съм оценил душевната красота у хората.Смятам дори че си прекалено права.

Мнението беше редактирано от introducer на 17.04.07 19:55.

18.04.07
08:44

Тук мога да спомена две неща
Според една теза интелектът на земята е постоянна величина,а населението расте - сама се досещаш за какво говоря.
И второто е,че познавам много пички,които за съжаление не може да ги похвалим с друго освен пищни форми.Мои приятели,братовчедите ми,прителите на братчедите и братчедите на братчедите,съученици-бивши,настоящи всякакви -един не е казал че има такова утопично същество.Несъмено искам да опроверга всичко ,но май губя надежда и все по-често си припомням думите на един мой дядо още като бях 4-5 годишен “А ти ,мойто момче,каква искаш умна или красива ,щото хляба не е мек от двете страни” no comment
Оу шит,дано да не е прав.

Но и ти си права за нещо -може би не съм оценил душевната красота у хората.Смятам дори че си прекалено права.

И може би е време да посмениш средата :)

Никой не отрича, че визуалното е първото, което се забелязва в един човек. И да - в много случаи това може да ‘развали’ човека (респ. жената), като той започне да залага само и единствено на това. НО - когато започнеш да общуваш с някой по-задълбочено, тогава разбираш и какъв е неговият вътрешен свят :) Между другото - форумите в голяма степен могат да ти дадат поглед над този свят. :) Защото първо виждаш духовното, а чак след това и визуалното.

Малко разсъждения по въпроса..

Пък и с тия ви заключения ме наричате тъпа или грозна  ;-P

Мнението беше редактирано от Грахче на 18.04.07 08:45.

18.04.07
19:11

Абе стана много сложно..определено не мога да изкарам някого който не познавам за тъп и грозен;в същото време това е твоята субективна преценка- че си културно и интелигентно момиче(аз мисля и че е така по постовете ти).Не мисля че форумите са нещо което може да помогне в засегнатия проблем,по-скоро тук се обменя информация и знания.

Смятам, че се уточнихме.
п.с.
С моите заключения не съм искал никого да нарека тъп или грозен ;]

казано от introducer на 17.04.07, 19:53:

Tук мога да спомена две неща

Много далеч си от истината с това изказване. Как може нещо като интелекта да бъде постоянна величина. За постоянна величина става въпрос като кажем, че България е 111 006 кв. км. Пък и напротив - с всяко изминало десетилетие средата, в която живеем става все по-комплицирана и динамична. Преди 50 години животът е минавал така : ставаш,закусваш, работиш на нивата, вечеряш, спиш. Днес, с развитието на технологиите (и не само тях) се сблъскваме с много нови и най-разнообразни неща, към които ние се адаптираме като съответно увеличаваме умствения си потенциал. Примерно до преди 12 години никой не беше чувал за джи ес ем (говоря +-3 години),днес, 2007, 99/100 души използват мобилен телефон и то какъв - с всякакви гъзарии. Интернетът е друг пример - децата в 4ти клас вече почват да се учат как да се възползват от него. И такива примери много..

20.04.07
11:42

Маняк,това беше шега ве-от законите на Мърфи..ти много на сериозно взе работите :D

25.04.07
08:32

Винаги съм харесвал момичета с тъмночерна коса и сини очи, но сега съм си намерил с кестенява коса и сини очи и съм много доволен :)

казано от freak? на 25.04.07, 08:32:

Винаги съм харесвал момичета с тъмночерна коса и сини очи, но сега съм си намерил с кестенява коса и сини очи и съм много доволен :)

Има ли светлочерна?

26.04.07
09:34

Само аз ли познавам красиви и умни момичета ?

HE

26.04.07
11:37

казано от topDevil на 26.04.07, 09:34:

Само аз ли познавам красиви и умни момичета ?

Ааа не си само ти аз в къщи си имам такава  :-)

Някой беше казал “Харесвам всички жени, но спя само с хубавите” - това в кръга на шегата, но аз лично смятам, че една жена освен красива външност, излъчване трябва да притежава и интелект. Писнало ми е от красавици кухи като родопски гайди. Сега вярно, че някой може да каже “Еми ти шах ли ще играеш с нея”, но винаги съм си мислел, че разговор с жена може да бъде повече от приятен.

п.п. Според мен най-красивите и умни жени са Българките.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 26.04.07 11:42.

30.04.07
16:30

Бре, бре какво разговорче сте си спретнали  :-)

Личи че сте момчета без комплекси, за това дайте да кажа и аз нещо..Според мен трябва да се уточним какво означава “красив/красива” или “грозен/грозна”...

Да ви кажа честно за мен “красивия” мъж ако е глупав, груб, повърхностен и т.н. започва яко да ми “грознee”.... в един момент дори започвам да му забелязвам физическите дефекти..примерно красив, красив ама нещо ушите му са щръкнали...Общо взето ми става безинтересен и в никакаъв случай не става за леглото. Честна дума, дори и да е Брад Пит.

А когато някой ни впечатли най-вече с личността си, с поведението си, ако е сипатичен,  с всяка измината минута започваме да го намираме за все по-красив и по-привлекателен външно..

Така, искам да уточня че това важи ако човека е нормален външно, симпатичен и т.н. иначе няма как някой наистина грозен да го намериш за секси щото е забавен и добър  ;-P .

И има много умни и привлекателни мъже! Има и доста умни и непривлекателни, но няма никога ( за мен поне) привлекателни и глупави.

А иначе, понеже аз съм светла, си падам по тъмни момчета, височки по възможност, със секси лица (най-важното), а какво е секси лице..трудно за обяснение..ще ви обяснявам ако ви е интересно по нататък  :-)

30.04.07
21:36

Аз съм забелязал ,че умните и скромни момичета просто не се подържат, колкото останалите.Това е и причината да изглеждат не толкова атрактивно , ама ако се барнат ..... .Половината ми съученичка бяха така - предимно учеха без да си обръщат внимание на външния вид.Ето за какво говоря : http://www.vbox7.com/play:d05993db. По добре една жена да е естествено красива :coolhmm:

Поздрави

P.S. вече го оправих просто думичката “По” се е зареждала към линка:)

Мнението беше редактирано от VictuS на 01.05.07 20:13.

01.05.07
18:58

казано от VictuS на 30.04.07, 21:36:

Аз съм забелязал ,че умните и скромни момичета просто не се подържат, колкото останалите.Това е и причината да изглеждат не толкова атрактивно , ама ако се барнат ..... .Половината ми съученичка бяха така - предимно учеха без да си обръщат внимание на външния вид.Ето за какво говоря : http://www.vbox7.com/play:d05993db.По добре една жена да е естествено красива :coolhmm:

Поздрави

Клипчето не го отваря..
а за красивите момичета на HeadHunter ми хареса мнението

01.05.07
19:49

http://www.vbox7.com/play:d05993db
е ся тряя да го отвори

03.05.07
10:26

казано от pepy1 на 01.05.07, 19:49:

http://www.vbox7.com/play:d05993db
е ся тряя да го отвори

Holy shit ,  man ! :ahhh:  :ahhh:
p.s.
Само за Бритни си знаех че е гроб в лице ,ама на Тайра Бенкс особено как се смях....

04.05.07
14:44

http://www.campaignforrealbeauty.com/flat4.asp?id=6909

Това, че известните мацки не изглеждат по начина, който сме свикнали да гледаме от екрана - е повече от ясно :)

Но май говорехме за истинските, реалните жени ;) (аз говорех и за мъжете, но това е друга тема). Та наистина ще ми е интересно да се дефинира понятието ‘красив’. Защото аз може да харесвам един тип мъже, други да ги считат за особено неприятни на външен вид..

Да не говорим, че ако няма чар и очарование - пиши ‘бегала’ външната красота. Като ония хубавите подаръчета зад витрините - ама празничко отвътре :)

04.05.07
18:19

Абе...руси, чернокоси, рижави... всичко под ножа :-) К*р око нема ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1