Изповедалнята

2 от 2
2

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
08.05.2007, 09:14
motikata - 08.05.2007, 00:43

аз днес пребих един изрод, до степен да не мога се спра да го налагам ... Не е добре това положение, агресията е лош  съветник....но ме сърбят ръцете .... Това е!

Бате, взимаш ли някои по-особени “медикаменти“ ?

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

Дата: 21.08.2006
08.05.2007, 09:16
motikata - 08.05.2007, 00:43

аз днес пребих един изрод, до степен да не мога се спра да го налагам ... Не е добре това положение, агресията е лош  съветник....но ме сърбят ръцете .... Това е!

Освен че Нутрим вреди на здравето, май вреди и на нервите.

gorichka.bg

Дата: 28.02.2007
От: София
08.05.2007, 14:41

motikata—> про голд 0,90…

head_hunter - 08.05.2007, 09:10
MOHCTAPA - 07.05.2007, 21:24

Да им се невиди и задръстванията! Днес съм киснал в задръствания около 1 час. Аз лично не мога да си представя какво ще стане след 5 години да речем, когато колите в София ще превъзхождат жителите на града.

Ех в тази връзка колко хубаво ми беше по празниците /четирите почивни дни/ всички “Софиянци“ си бяха заминали по родните места и тука една тишина едно спокойствие за 7 минути съм стигал от нас до центъра направо красота.

И лятото - юли, август също е удоволствие да се шофира из софия.

ПП:съжалявам че постнах 2 пъти!

Оправихме нещата.
Jorku

Дата: 07.02.2006
От: Бургас
08.05.2007, 17:05

ако лятото се затъжите за задръстванията, елате насам  wink

изобщо не ги чувам нещата

Дата: 02.11.2004
От: Пловдив
08.05.2007, 21:06

predatorzzz , не се отказвай. Изпадал съм в положение като твоето. Само, че при мен беше малко по-различно, аз постоянно и казвах, “обичам те“,а тя не ми вярваше и си мислеше, че я използвам. А аз имах силни чувства към нея, много по-силни от приятелство. В крайна сметка накрая като, че ли ми повярва и донякъде сподели чувствата си, въпреки, че си имаше приятел. Та, predatorzzz, не се отказвай. Ако момичето си заслужава, докажи й, че не си някакъв случайник и ти гарантирам, че тя ще си промени отношението към теб. Успех ти желая! wink

Дата: 09.08.2004
От: Аахен, Германия
09.05.2007, 00:01

Вас любов ви мъчи, пък аз за изпити се готвя .. Събота ми е предварителният изпит за ТУ София по математика, в даскало ни натискат по всичко и нема време за учене, но такъв е животът.

Гледайте по-отгоре на нещата и с насмешка! Важното е да сме здрави, другото ще си го купим  wink

П.П. Поздрави на автора за темата - една от най-интересните в последните месеци тук  red face

Дата: 14.06.2005
От: Sofia
09.05.2007, 09:57

Братле не се притеснявай за приемния в МЕИ-то.Вече 4 та година съм там.И после ти идват 40 по кофти изпита мен ми останаха само smile))))))).

..При тез думи силни дружините горди
очакват геройски душманските орди
бесни и шумещи! О, геройски час!
Вълните намират канари тогаз..

Дата: 05.06.2006
От: Благоевград
09.05.2007, 10:41
Ради Хаджирадев - 09.05.2007, 00:01

Вас любов ви мъчи, пък аз за изпити се готвя .. Събота ми е предварителният изпит за ТУ София по математика, в даскало ни натискат по всичко и нема време за учене, но такъв е животът.

Гледайте по-отгоре на нещата и с насмешка! Важното е да сме здрави, другото ще си го купим  wink

П.П. Поздрави на автора за темата - една от най-интересните в последните месеци тук  red face

А аз вече съм приет и са ми е спокойствие( TOEFL & SAT) обаче си спомням какво ми беше тогава, а иначе ако ти стане гадно си пусни на Chemicalk Brothers-the test(не е жица)

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

09.05.2007, 16:09
predatorzzz - 09.05.2007, 10:41

А аз вече съм приет и са ми е спокойствие( TOEFL & SAT) обаче си спомням какво ми беше тогава, а иначе ако ти стане гадно си пусни на Chemicalk Brothers-the test(не е жица)

Абе аз съм кажи-речи приет в Германия (Test DaF), но ще се пробвам и тук. Кандидатствам и на двете места едновременно, пък накрая ще го реша къде, но май ще е Дойчланд smile

Дата: 08.12.2005
От: Бургас
09.05.2007, 21:51
Ради Хаджирадев - 09.05.2007, 16:09
predatorzzz - 09.05.2007, 10:41

Абе аз съм кажи-речи приет в Германия (Test DaF), но ще се пробвам и тук. Кандидатствам и на двете места едновременно, пък накрая ще го реша къде, но май ще е Дойчланд smile

Аз май в Австрия ще одя(Cambridge CAE) ама и аз още много много не съм сигурен.Успех на всички с кандидатсването smile

по здрави

Tough Ain`t enough!

25.05.2007, 17:13

Взех изпита, балът мина, във ваканция съм, ще гледам да намеря повечко време вече за форума и сайта smile

25.05.2007, 17:36
Ради Хаджирадев - 25.05.2007, 17:13

Взех изпита, балът мина, във ваканция съм, ще гледам да намеря повечко време вече за форума и сайта smile

Браво, моят бал беше вчера

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

Дата: 28.02.2007
От: София
25.05.2007, 20:35

Ебати гадното време!!!! ...и сесийка си имам на главата...

Дата: 09.03.2007
От: Варна
26.05.2007, 00:00

Мен последно време всичко ме изнервя, сигурно зареди гадното ми ежедневие. Няколко гадости са ми се събрали на главата и направо ще откача. Имам в началото на другия месец изпити в Свищов, а хич не виждам как ще ги взимам. Нямам време да чета, а и единия изпит ми е тъмна индия. Магистърската ми теза дори не съм я почнала, а толкоз работа има по нея, направо не ми го побира главата какво ще я правя. Дори с материалите не съм се запознала. В работа пълни лайна, искам да се махна, но не мога да си намеря друга работа. И на всичкото отгоре, баба ми, която живее с нас, се влоши и легна на легло. Е това е най-големия ужас за мен, сега постоянно някой трябва да седи около нея, защото не може нищо да прави сама. Лекарства, храна, учене, работа, имам чувството, че съм в някой кошмар, само дето не се събуждам. Че и не мога да спра да качвам килограми от едни хадни лекарства, макар, че се спуквам от тренировки. Направо не се побирам в кожата си, чувствам се в такава безизходица, че не знам какво да правя.

Дата: 13.05.2007
От: София, България
26.05.2007, 11:44

grin

peterinka - 26.05.2007, 00:00

Мен последно време всичко ме изнервя, сигурно зареди гадното ми ежедневие. Няколко гадости са ми се събрали на главата и направо ще откача. Имам в началото на другия месец изпити в Свищов, а хич не виждам как ще ги взимам. Нямам време да чета, а и единия изпит ми е тъмна индия. Магистърската ми теза дори не съм я почнала, а толкоз работа има по нея, направо не ми го побира главата какво ще я правя. Дори с материалите не съм се запознала. В работа пълни лайна, искам да се махна, но не мога да си намеря друга работа. И на всичкото отгоре, баба ми, която живее с нас, се влоши и легна на легло. Е това е най-големия ужас за мен, сега постоянно някой трябва да седи около нея, защото не може нищо да прави сама. Лекарства, храна, учене, работа, имам чувството, че съм в някой кошмар, само дето не се събуждам. Че и не мога да спра да качвам килограми от едни хадни лекарства, макар, че се спуквам от тренировки. Направо не се побирам в кожата си, чувствам се в такава безизходица, че не знам какво да правя.

Напълно те разбирам, наскоро и при мен беше горе - долу подобно положението, с разликата, че болната ми баба не е при нас! По - точно аз не съм със семейството, ама това е нормално! Исках само да ти кажа горе главата всичко се нарежда, ако не човек свиква с него  и вече не ни се вижда толкова гадно! Трябва да се научим да се радваме на малките моменти! Много често ги пренебрегваме и не оценяме истински нещата, които се случват около нас! Сигурна съм, че ако се замислиш ще осъзнаеш, че в ежедневието ти има много неща, за които си заслужава да се усмихнеш! Аз лично сега изпитвам смесени чувства - истински се радвам, че напускам работа, защото вече не ме радваше, а същевременно ми е тъжно, защото тук срещнах много положителни хора! И макар да се уверяваме, че ще се чуваме и виждаме, всички знаем, че няма да стане, защото ще ни погълне ежедневието!  Както и да е .................
Усмихнат и ползотворен ден на всички от мен!  wink

Разглеждай всеки ден като отделен живот! Събуждането като раждане, а съня като естествения край - смъртта!

Дата: 08.12.2004
От: Бургас /Bulgaria
26.05.2007, 21:37

След три-четири бални вечери ,днес на залата щях да се насера на 8 набиранки . Напуснах преждевременно LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство...

26.05.2007, 23:35
introducer - 26.05.2007, 21:37

След три-четири бални вечери ,днес на залата щях да се насера на 8 набиранки . Напуснах преждевременно LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Мойте тренировки и хранителен режим са замразени докато не ми мине и екскурзията(дето е към абитуриенската)

ANYTHING IS POSSIBLE
NEVER GIVE UP

2 от 2
2