Изповедалнята

Прескочи до:

04.05.07
21:24

Значи предлагам в тази тема всеки да може да си изповяда всякви проблеми които има, да изпусне парата на воля, та дори и да си попсува малко(умерено!), ако модераторите преценят че няма смисъл нека я изтрият и тъй като аз съм автор на темата е редно да си изповядам проблема:
  Та значи имам една приятелка на мойта възраст която е доста приятна, и отскоро е без гадже и аз постепенно започнах да изпитвам повече от приятелски чувства към нея и  решавам да и кажа за кво ства въпрос. Обаче междувременно разбирам че е излизала на първа среща с некъкъв си, и както се досещате тва е като катализатор и ОТКАЧАМ до такава степен че изпитвам нужда да откъсна нечия глава(на тоя същия), спа по 2 часа на денонощие и постоянно кръвното на МАКС.(досега не ми се беше случвало така да изтрещя). Но не се предвам и пак търся удобен момент да и кажа, но е невъзможно да останем насаме, и така се стига до нещо подобно на  признание по скайп и телефона(наистина исках да и го кажа в очите) и съответно отговра ми обичам те като приятел(тв като го чуя и ми иде да се взривя).
И така сега съм разочарован защото мисля че имам много по-голям потенциал от оня другия чувствм се недооценен, и съжалявам щото сега приятелството ми с нея няма да е същото а и сме в един клас.

е има си и добра стрна през тея 3-4 дена изгорих огромно количество калории :lol:  (винаги има и светла страна на монетата)
Та чувствайте се свободни да коментирате по-горното, и да споделяте своите проблеми

Ако има готини момичета от района на Благоевград да ми се обаждат  :coolsmile:

Темата беше редактирана от Predatorzzz на 04.05.07 21:36.

B_

04.05.07
21:55

епа днес си взех книжката и почерпих, да пиете по едно за мое здраве!!!!

С голям интерес ще прочета тази тема подробно след около два месеца, ще са се събрали истории за цял сюжет на нов “дързост и красота”. :)

казано от B_Ball_P2 на 04.05.07, 21:55:

епа днес си взех книжката и почерпих, да пиете по едно за мое здраве!!!!

Надявам се след около месец и аз да напиша такъв пост ;)

DN

05.05.07
00:11

Колко псувах за тия матури а днес разбрах че може да се кара и матура по физическо! Всички още учащи в тоя форум трябва да черпим  :snake:  :cheese:  :snake:

05.05.07
07:02

Аз нямам много какво да си изливам душата. Но такава тема повече подохжда на тиинпроблен.нет или нещо подобно. Все пак четете по малко изповед.ком - там много вдигат настроението!

Мнението беше редактирано от CarnalK на 05.05.07 07:04.

05.05.07
08:53

Преди малко повече от седмица започнах работа и се наложи пет дни да не тренирам. Изкарах три поредни 16-часови смени и смъкнах за 5 дни 2 килограма. Когато отидох сега в четвъртък на тренировка, бях доста заслабнал (като сила) и съответно доста се ядосах. Хубавото от цялата работа е, че изчистих пресата, а и изкарах пари за суплементи :)

А на predatorzzz ще кажа изобщо да не се ядосва и да не го мисли - жени под път и над път. Важното е джаста-праста да има и да не се влюбваш занапред :-)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 05.05.07 08:54.

05.05.07
12:21

Predatorzzz,нали знаеш ,че когато гониш гълибите те отлитат.А когато седнеш и почнеш да им хвърляш трохи идват при тебе.Едно ще ти кажа от опит,спри да и  обръщаш внимание,гледай си кефа и гледай реултата.В началото и трохи няма да хвърляш. :coolsmirk: Като си ги заслужи тогава.Рано или късно човек постига това което иска стига да запази хладнокръвие и в такива моменти да е егоист,но без да си вкарва фикс идеи.Но идва и другия момент,дори вече да си постигнал това което искаш.За някои неща жените от 15 до 50 разсъждават по един и същи начин,те все търсят и общо взето можеш да очакваш изненада във всеки момент.Просто са устроени така ,че да си вдигат краката на този който сметнат ,че е по -водещия за момента (макар и в повечето случаи да е най-големия мухъл на света).Гледай малко Анимал Планет и ще разбереш за какво ти говоря. :-) Какво печелят ли...ами мислил съм над въпроса и да ти кажа до логичен отговор не съм стигнал (не говорим за логични същества все пак ;) ).В повечето случаи въпросната “печалба” е още едно е..не на техен гръб и поредната бройка в тефтера на мухльото.Това е най-малкото разбира се,за другите неща сам се сещаш.Сега 100% има дами дето ще кажат,че това не важи за тях,че това са глупости и т.н.Дълбоко в себе си всички знаят,че е така а тези които не знаят просто не са опознали още себе си. ;-P Predatorzzz,ти обаче не се коси,давай го по-яваш както казват старите хора.Още си малък и на тея неща не бива да им отдаваш голямо значение ,а просто да ги имаш предвид ;)
П.С.Дано от изказването ми да няма обидени дами.Както се казваше от правилото винаги има изключения,па макар и били те 1 на 100..:)
По-здрави.

Мнението беше редактирано от Jay_C на 05.05.07 12:23.

05.05.07
13:29

p

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:35.

05.05.07
13:39

Jay_C, много си прав.

05.05.07
15:17

Абе, нема логика при жените, братче. Това е положението. Недей търси причини за действията им - там причинноследствена връзка не съществува. Може примерно да си красиво момче, с 42-43 санта ръка, интелигентен и възпитан, обаче тя ще отиде при другия, щото примерно неговите обувки са по-чисти от твойте... нищо че е някой жалък мухльо.

05.05.07
16:28

Моя проблем се свежда до намаляване на мерките вследствие диета. Правя я мноого бавничко и равномерно и въпреки това губя маса, сила не, само маса. Знам, че е нормално ставало е много пъти, ще става и занапред.
predatorzzz—> всяко зло за добро, а в някой случаи за доста по-добро!!!
Vladimir8507—> абсолютно си прав, угода нямат и са непредсказуеми - трябва или да си путьо или да си безцеремонен с тях, аз се стремя да действам по втория начин.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.05.07 16:29.

05.05.07
18:27

на мен проблема ми е по-друг
от 1-2 месеца тук правят ремонти по пътищата и движението из града е чисто изпитание за нервите, но вчера бях на път да пребия 2-3 невинни работници от пътното.да е.а мамка му и кмет и пътни строители и градски съветници и останалите, които измислиха да задънят най-ключовия светофар в града в петък - късния следобед - 16:30 - 18:30
още псувам като каруцар
няма лошо да се оправят пътищата, ама толкова ли е невъзможно да се прави както в останалия свят

05.05.07
18:50

predatorzzz,тя те слага в графата “платонични приятели” .Ако не знаеш какво е това ,образно това е момче приятел ,с който тя е в приятелски отношения и може да е всеки ден с него ,но да не изпитва по-дълбоки чувства.Мъжете нямат платонични приятелки,а само такива които още не са еблаи.
Аз съм пълен с такива приятелки дето ме имат за такъв.Може да са съм всякакъв ,но щом на нея й е в главата някой цербер,може и вените си да отреже за него.Тук няма логика човек. Ти в момента си за нея като хуй в стъклена витрина - “разбийте стъклото при необходимост”
Може да си набараш нещо през другото време да не мислиш само за нея-аз така правя..

05.05.07
21:56

:red:  :red:
съжалявам ама вчера доста се ядосах и като влизам тука и гледам “изповедалня” и пиша ли пиша ..

Мнението беше редактирано от BOR на 06.05.07 09:48.

06.05.07
07:26

Момчета дръжте си малко нервите,не е това начина да изразявате недоволство.Малко по на ниво се дръжте,щото човек когато хаби нерви и не се владее винаги е в негов ущърб и почти винаги това му бърка сметките.

06.05.07
08:03

казано от AYO на 05.05.07, 21:56:

predatorzzz имам същия проблем ся толкоз ме ядоса една п*тка че не мога да си намеря място тука уж излизаме пък се се дърпа няква иначе после ме търси. Ква е тая работа тука няколко дни не мога  да ти опиша колко съм нервен и как по цял ден я пусувам  тая курва заспала. Ама е така сички путки са с непокрито самочувствие на големи работи и търсени а иначе  не се виждат какви са жалки .Не виждам къв е проблема или да те отреже или да ходи с теб. А това “обичам те като приятел” като ти го каже можеш да и се изплюеш на гадното гримирано лице. За кво ти е да сте приятели кат я харесваш а тя теб не ?Ама така е толкова са безмозъчни сичките че няма докъде.Простотията си ходи по тях и 90 % от тях няма да са опраят  ама ебал съм и майката умирисана

Бате, недей да се нервиш толкова, не си заслужава. Спри да я търсиш известно време - тя, ако има интерес, сама ще се обади. Ако пък не се обади - здраве да е. Нито ще е първата, нито последната :P

06.05.07
09:28

кво да ви кажа хора мн се дразня като нямам средства за фитнеса за храна за добавки дори повечето пъти и за залата и трябва си скатавам някои лев да се лишавам от излизане ядене някои път за да мога си платя залата в момента сме в доста лошо положение с парите и малко или много се отразява на психиката ми :) дразня се че на другите им е по лесно сами са нямат братя сестри и сичко отива за тях но нали след доброто идва злото и обратното... и се надявам да се оправим сестра ми е студентка у варна и страшно мн пари прахосва учи за моден дизаинер но като се замисля да се реализира някаде и ще получава луди пари... но кво да се прави немога толкова да се дразня се пак родителите ми гледат как да свържат двата края а аз прекалено мн искам явно тва ме е наи ят че в повечето дни ям манджи разни глупости и няма толкова голям напредък в фитнеса кво др да ви каже за жени неми се говори само се ядосваме с тях големи ядове и за тва си нямам приятелка малко или мн е хубаво да имаме ама не винаги може да намериш точната жена :) др проблеми да чукна на дърво чак толкова нямам само проклетите пари стремя се да не са наи важното в моя скромен живот но понякога  прекалено мн зависи сичко от тях  тва е др нямам за сега кво да споделя

06.05.07
14:08

Днес съгреших ...
Дявола се беше превъплатил в тутманик топъл и тъкмо изваден от фурната когато отидох да видя баба и ... ме подмами , само се моля НВД-то да ми прости  :-S

06.05.07
15:52

Господ(Митьо Крика) ще ти прости, чадо мое.

HE

06.05.07
20:39

Да си кажа честно бях прочел в една книжка мисъл, която няма да забравя и мисля, че важи с пълна сила в конкретния случай:
“При някои жени не е заложен период на зрялост те преминават от безотговорен инфантилизъм в старческа дименция”. Щом се е получило така означава, че въпросното момиче не е за теб. Да не говорим, че ако човек съди по случката най-вероятно девойката е на не повече от 20 г., а в тази си възраст изобщо не знаят за какво става въпрос. Подминавай и давай напред много жени и тази нито ще ти е първата, нито ще ти е последната и отново според мен не си заслужава нервите - пази ги има доста по-важни неща в този живот за соито ще ти трябват.
Успех.

06.05.07
21:14

казано от predatorzzz на 04.05.07, 21:24:

Значи предлагам в тази тема всеки да може да си изповяда всякви проблеми които има, да изпусне парата на воля, та дори и да си попсува малко(умерено!), ако модераторите преценят че няма смисъл нека я изтрият и тъй като аз съм автор на темата е редно да си изповядам проблема:
  Та значи имам една приятелка на мойта възраст която е доста приятна, и отскоро е без гадже и аз постепенно започнах да изпитвам повече от приятелски чувства към нея и  решавам да и кажа за кво ства въпрос. Обаче междувременно разбирам че е излизала на първа среща с некъкъв си, и както се досещате тва е като катализатор и ОТКАЧАМ до такава степен че изпитвам нужда да откъсна нечия глава(на тоя същия), спа по 2 часа на денонощие и постоянно кръвното на МАКС.(досега не ми се беше случвало така да изтрещя). Но не се предвам и пак търся удобен момент да и кажа, но е невъзможно да останем насаме, и така се стига до нещо подобно на  признание по скайп и телефона(наистина исках да и го кажа в очите) и съответно отговра ми обичам те като приятел(тв като го чуя и ми иде да се взривя).
И така сега съм разочарован защото мисля че имам много по-голям потенциал от оня другия чувствм се недооценен, и съжалявам щото сега приятелството ми с нея няма да е същото а и сме в един клас.

е има си и добра стрна през тея 3-4 дена изгорих огромно количество калории :lol:  (винаги има и светла страна на монетата)
Та чувствайте се свободни да коментирате по-горното, и да споделяте своите проблеми

Ако има готини момичета от района на Благоевград да ми се обаждат  :coolsmile:

Абе пич понеже знам че съм доста по-голям от тебе.....въобще не се претиснявай.Жените са ,бол...еле па в Благоевград.Споко.всичо ще си дойде на мястото.И сигурно си доста млад за да вдигаш кръвно >:( Абе стегни се с една дума....може би ще тие трудно ама пробвай

Predatorzzz,
Присъединявам се към мнението на Jay C.
Твоя е грешката, не бива да я гониш твърде много.
Пък и явно си закъснял. Глупаво е да обвиняваш другото момче, познат или непознат. Все едно ако отида в магазина и хляба е свършил, да отида и да пребия последния, който си е купил хляб... Можеш да се сбиеш с него, ама това ще е защото търсиш да изтърсиш някъде егото си, а не смислено действие и определено хич няма да ти помогне пред нея - само ще се помисли за по - важна и ценна отколкото е, а тебе за по - низш, не можещ даже да контролира чувствата си, все едно дали ще го набиеш или той тебе... В 99% от случаите така хептен няма да я имаш.
И е голяма грешка да й говориш за чувства преди да имате интимни отношения. Ти й признаваш, че си й в ръцете.
Въобще не коментирам глупостта “нещо като признание по скайп и телефона”. Всички сме го правили в ученическите години. Даже и нещата да са опрели дотам, по - добре да го направиш лично, очи в очи, да й създадеш атмосфера и леко да я пристиснеш до стената. Иначе и предложения за сватба, пък и забременяване щеше да става по телефона!
На тая възраст момичетата предпочитат да мечтаят, отколкото да се сблъскват с реалността. Предпочитат някой, който не могат да имат или който не им е сигурен, който е странен, с който не са им чисти отношенията, пред някой, който им е в “кърпа вързан”.
И за твое успокоение: казано е - кокошката бяга от петела. Но не твърде бързо.
Не се знае какво ще излезе от връзката им с Х. Не се знае какъв акъл ще й дойде. Но ако ти се буташ във връзката им като любовник, ти си нарушителят и ако го отнесеш, ще е с право.
Просто я дръж близо, което ще ти е лесно, в един клас сте, но не твърде близо. Не я избявай, не я и преследвай, покажи и на нея, и на другите момичета, че си мъжкар отвсякъде.
Поздрави!

06.05.07
22:02

Предатора, жените са особени същества, те правят нещата по свой собствен начин. Ако си постоянен съм сигурен че ще сполучиш. (те такъв оговор просто нЕма)

06.05.07
22:36

p

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:34.

06.05.07
23:05

аз единствено искам да съм здрав.

07.05.07
07:15

Знаете ли какво ме изнервя тези дни - място не мога да си намеря. Просто вече наистина ще превъртя. Толкова е трудно да поддържам всичко в синхрон и когато нещо излезе непредвидено в сметките всичко отива в задънена улица. Ето сега едното детенце  се поразболя и се очертава цяла седмица да е у дома, на другото пък му разстат зъби и по цял ден реве....и аз ще ревна вече. Когато едното заспи, другото се буди. Тренировкоте ми са доникъде, половинчати и без всякакъв смисъл. А за храненето ми да не говорим ,едва насмогвам да се погрижа за тяхното хранене, камо ли и за себе си да готвя.

HE

07.05.07
09:39

Освен да ти пожелаем бързо оздравяване на хлапето. А със зъбките е така докато израснат хлапетата са нервни няма начин. Важното е дечицата да са живи и здрави останалото с тренировките ще си наваксаш.

07.05.07
19:24

Да им се невиди и задръстванията! Днес съм киснал в задръствания около 1 час. Аз лично не мога да си представя какво ще стане след 5 години да речем, когато колите в София ще превъзхождат жителите на града.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.05.07 19:26.

MO

07.05.07
22:43

аз днес пребих един изрод, до степен да не мога се спра да го налагам ... Не е добре това положение, агресията е лош  съветник....но ме сърбят ръцете .... Това е!

HE

08.05.07
07:10

казано от MOHCTAPA на 07.05.07, 19:24:

Да им се невиди и задръстванията! Днес съм киснал в задръствания около 1 час. Аз лично не мога да си представя какво ще стане след 5 години да речем, когато колите в София ще превъзхождат жителите на града.

Ех в тази връзка колко хубаво ми беше по празниците /четирите почивни дни/ всички “Софиянци” си бяха заминали по родните места и тука една тишина едно спокойствие за 7 минути съм стигал от нас до центъра направо красота.

08.05.07
07:14

казано от motikata на 07.05.07, 22:43:

аз днес пребих един изрод, до степен да не мога се спра да го налагам ... Не е добре това положение, агресията е лош  съветник....но ме сърбят ръцете .... Това е!

Бате, взимаш ли някои по-особени “медикаменти” ?

ИВ

08.05.07
07:16

казано от motikata на 07.05.07, 22:43:

Освен че Нутрим вреди на здравето, май вреди и на нервите.

08.05.07
12:41

motikata—> про голд 0,90…

казано от head_hunter на 08.05.07, 07:10:

казано от MOHCTAPA на 07.05.07, 19:24:

Ех в тази връзка колко хубаво ми беше по празниците /четирите почивни дни/ всички “Софиянци” си бяха заминали по родните места и тука една тишина едно спокойствие за 7 минути съм стигал от нас до центъра направо красота.

И лятото - юли, август също е удоволствие да се шофира из софия.

ПП:съжалявам че постнах 2 пъти!

Оправихме нещата.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 08.05.07 12:44.

08.05.07
15:05

ако лятото се затъжите за задръстванията, елате насам  ;-)

08.05.07
19:06

predatorzzz , не се отказвай. Изпадал съм в положение като твоето. Само, че при мен беше малко по-различно, аз постоянно и казвах, “обичам те”,а тя не ми вярваше и си мислеше, че я използвам. А аз имах силни чувства към нея, много по-силни от приятелство. В крайна сметка накрая като, че ли ми повярва и донякъде сподели чувствата си, въпреки, че си имаше приятел. Та, predatorzzz, не се отказвай. Ако момичето си заслужава, докажи й, че не си някакъв случайник и ти гарантирам, че тя ще си промени отношението към теб. Успех ти желая! ;)

Вас любов ви мъчи, пък аз за изпити се готвя .. Събота ми е предварителният изпит за ТУ София по математика, в даскало ни натискат по всичко и нема време за учене, но такъв е животът.

Гледайте по-отгоре на нещата и с насмешка! Важното е да сме здрави, другото ще си го купим  ;-)

П.П. Поздрави на автора за темата - една от най-интересните в последните месеци тук  :red:

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 08.05.07 22:06.

09.05.07
07:57

Братле не се притеснявай за приемния в МЕИ-то.Вече 4 та година съм там.И после ти идват 40 по кофти изпита мен ми останаха само :)))))))).

09.05.07
08:41

[p

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:34.

казано от predatorzzz на 09.05.07, 08:41:

казано от Ради Хаджирадев на 08.05.07, 22:01:

Вас любов ви мъчи, пък аз за изпити се готвя .. Събота ми е предварителният изпит за ТУ София по математика, в даскало ни натискат по всичко и нема време за учене, но такъв е животът.

Гледайте по-отгоре на нещата и с насмешка! Важното е да сме здрави, другото ще си го купим  ;-)

П.П. Поздрави на автора за темата - една от най-интересните в последните месеци тук  :red:

А аз вече съм приет и са ми е спокойствие( TOEFL & SAT) обаче си спомням какво ми беше тогава, а иначе ако ти стане гадно си пусни на Chemicalk Brothers-the test(не е жица)

Абе аз съм кажи-речи приет в Германия (Test DaF), но ще се пробвам и тук. Кандидатствам и на двете места едновременно, пък накрая ще го реша къде, но май ще е Дойчланд :)

SH

09.05.07
19:51

казано от Ради Хаджирадев на 09.05.07, 14:09:

казано от predatorzzz на 09.05.07, 08:41:

казано от Ради Хаджирадев на 08.05.07, 22:01:

А аз вече съм приет и са ми е спокойствие( TOEFL & SAT) обаче си спомням какво ми беше тогава, а иначе ако ти стане гадно си пусни на Chemicalk Brothers-the test(не е жица)

Абе аз съм кажи-речи приет в Германия (Test DaF), но ще се пробвам и тук. Кандидатствам и на двете места едновременно, пък накрая ще го реша къде, но май ще е Дойчланд :)

Аз май в Австрия ще одя(Cambridge CAE) ама и аз още много много не съм сигурен.Успех на всички с кандидатсването :)

по здрави

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1