04.05.07
21:24
Значи предлагам в тази тема всеки да може да си изповяда всякви проблеми които има, да изпусне парата на воля, та дори и да си попсува малко(умерено!), ако модераторите преценят че няма смисъл нека я изтрият и тъй като аз съм автор на темата е редно да си изповядам проблема:
Та значи имам една приятелка на мойта възраст която е доста приятна, и отскоро е без гадже и аз постепенно започнах да изпитвам повече от приятелски чувства към нея и решавам да и кажа за кво ства въпрос. Обаче междувременно разбирам че е излизала на първа среща с некъкъв си, и както се досещате тва е като катализатор и ОТКАЧАМ до такава степен че изпитвам нужда да откъсна нечия глава(на тоя същия), спа по 2 часа на денонощие и постоянно кръвното на МАКС.(досега не ми се беше случвало така да изтрещя). Но не се предвам и пак търся удобен момент да и кажа, но е невъзможно да останем насаме, и така се стига до нещо подобно на признание по скайп и телефона(наистина исках да и го кажа в очите) и съответно отговра ми обичам те като приятел(тв като го чуя и ми иде да се взривя).
И така сега съм разочарован защото мисля че имам много по-голям потенциал от оня другия чувствм се недооценен, и съжалявам щото сега приятелството ми с нея няма да е същото а и сме в един клас.
е има си и добра стрна през тея 3-4 дена изгорих огромно количество калории :lol: (винаги има и светла страна на монетата)
Та чувствайте се свободни да коментирате по-горното, и да споделяте своите проблеми
Ако има готини момичета от района на Благоевград да ми се обаждат :coolsmile:
Темата беше редактирана от Predatorzzz на 04.05.07 21:36.
04.05.07
21:55
епа днес си взех книжката и почерпих, да пиете по едно за мое здраве!!!!
04.05.07
22:35
С голям интерес ще прочета тази тема подробно след около два месеца, ще са се събрали истории за цял сюжет на нов “дързост и красота”. :)
04.05.07
22:47
казано от B_Ball_P2 на 04.05.07, 21:55:
епа днес си взех книжката и почерпих, да пиете по едно за мое здраве!!!!
Надявам се след около месец и аз да напиша такъв пост ;)
05.05.07
00:11
Колко псувах за тия матури а днес разбрах че може да се кара и матура по физическо! Всички още учащи в тоя форум трябва да черпим :snake: :cheese: :snake:
Аз нямам много какво да си изливам душата. Но такава тема повече подохжда на тиинпроблен.нет или нещо подобно. Все пак четете по малко изповед.ком - там много вдигат настроението!
Мнението беше редактирано от CarnalK на 05.05.07 07:04.
05.05.07
08:53
Преди малко повече от седмица започнах работа и се наложи пет дни да не тренирам. Изкарах три поредни 16-часови смени и смъкнах за 5 дни 2 килограма. Когато отидох сега в четвъртък на тренировка, бях доста заслабнал (като сила) и съответно доста се ядосах. Хубавото от цялата работа е, че изчистих пресата, а и изкарах пари за суплементи :)
А на predatorzzz ще кажа изобщо да не се ядосва и да не го мисли - жени под път и над път. Важното е джаста-праста да има и да не се влюбваш занапред :-)
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 05.05.07 08:54.
Predatorzzz,нали знаеш ,че когато гониш гълибите те отлитат.А когато седнеш и почнеш да им хвърляш трохи идват при тебе.Едно ще ти кажа от опит,спри да и обръщаш внимание,гледай си кефа и гледай реултата.В началото и трохи няма да хвърляш. :coolsmirk: Като си ги заслужи тогава.Рано или късно човек постига това което иска стига да запази хладнокръвие и в такива моменти да е егоист,но без да си вкарва фикс идеи.Но идва и другия момент,дори вече да си постигнал това което искаш.За някои неща жените от 15 до 50 разсъждават по един и същи начин,те все търсят и общо взето можеш да очакваш изненада във всеки момент.Просто са устроени така ,че да си вдигат краката на този който сметнат ,че е по -водещия за момента (макар и в повечето случаи да е най-големия мухъл на света).Гледай малко Анимал Планет и ще разбереш за какво ти говоря. :-) Какво печелят ли...ами мислил съм над въпроса и да ти кажа до логичен отговор не съм стигнал (не говорим за логични същества все пак ;) ).В повечето случаи въпросната “печалба” е още едно е..не на техен гръб и поредната бройка в тефтера на мухльото.Това е най-малкото разбира се,за другите неща сам се сещаш.Сега 100% има дами дето ще кажат,че това не важи за тях,че това са глупости и т.н.Дълбоко в себе си всички знаят,че е така а тези които не знаят просто не са опознали още себе си. ;-P Predatorzzz,ти обаче не се коси,давай го по-яваш както казват старите хора.Още си малък и на тея неща не бива да им отдаваш голямо значение ,а просто да ги имаш предвид ;)
П.С.Дано от изказването ми да няма обидени дами.Както се казваше от правилото винаги има изключения,па макар и били те 1 на 100..:)
По-здрави.
Мнението беше редактирано от Jay_C на 05.05.07 12:23.
05.05.07
13:29
p
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:35.
05.05.07
15:17
Абе, нема логика при жените, братче. Това е положението. Недей търси причини за действията им - там причинноследствена връзка не съществува. Може примерно да си красиво момче, с 42-43 санта ръка, интелигентен и възпитан, обаче тя ще отиде при другия, щото примерно неговите обувки са по-чисти от твойте... нищо че е някой жалък мухльо.
Моя проблем се свежда до намаляване на мерките вследствие диета. Правя я мноого бавничко и равномерно и въпреки това губя маса, сила не, само маса. Знам, че е нормално ставало е много пъти, ще става и занапред.
predatorzzz—> всяко зло за добро, а в някой случаи за доста по-добро!!!
Vladimir8507—> абсолютно си прав, угода нямат и са непредсказуеми - трябва или да си путьо или да си безцеремонен с тях, аз се стремя да действам по втория начин.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.05.07 16:29.
на мен проблема ми е по-друг
от 1-2 месеца тук правят ремонти по пътищата и движението из града е чисто изпитание за нервите, но вчера бях на път да пребия 2-3 невинни работници от пътното.да е.а мамка му и кмет и пътни строители и градски съветници и останалите, които измислиха да задънят най-ключовия светофар в града в петък - късния следобед - 16:30 - 18:30
още псувам като каруцар
няма лошо да се оправят пътищата, ама толкова ли е невъзможно да се прави както в останалия свят
05.05.07
18:50
predatorzzz,тя те слага в графата “платонични приятели” .Ако не знаеш какво е това ,образно това е момче приятел ,с който тя е в приятелски отношения и може да е всеки ден с него ,но да не изпитва по-дълбоки чувства.Мъжете нямат платонични приятелки,а само такива които още не са еблаи.
Аз съм пълен с такива приятелки дето ме имат за такъв.Може да са съм всякакъв ,но щом на нея й е в главата някой цербер,може и вените си да отреже за него.Тук няма логика човек. Ти в момента си за нея като хуй в стъклена витрина - “разбийте стъклото при необходимост”
Може да си набараш нещо през другото време да не мислиш само за нея-аз така правя..
:red: :red:
съжалявам ама вчера доста се ядосах и като влизам тука и гледам “изповедалня” и пиша ли пиша ..
Мнението беше редактирано от BOR на 06.05.07 09:48.
Момчета дръжте си малко нервите,не е това начина да изразявате недоволство.Малко по на ниво се дръжте,щото човек когато хаби нерви и не се владее винаги е в негов ущърб и почти винаги това му бърка сметките.
06.05.07
08:03
казано от AYO на 05.05.07, 21:56:
predatorzzz имам същия проблем ся толкоз ме ядоса една п*тка че не мога да си намеря място тука уж излизаме пък се се дърпа няква иначе после ме търси. Ква е тая работа тука няколко дни не мога да ти опиша колко съм нервен и как по цял ден я пусувам тая курва заспала. Ама е така сички путки са с непокрито самочувствие на големи работи и търсени а иначе не се виждат какви са жалки .Не виждам къв е проблема или да те отреже или да ходи с теб. А това “обичам те като приятел” като ти го каже можеш да и се изплюеш на гадното гримирано лице. За кво ти е да сте приятели кат я харесваш а тя теб не ?Ама така е толкова са безмозъчни сичките че няма докъде.Простотията си ходи по тях и 90 % от тях няма да са опраят ама ебал съм и майката умирисана
Бате, недей да се нервиш толкова, не си заслужава. Спри да я търсиш известно време - тя, ако има интерес, сама ще се обади. Ако пък не се обади - здраве да е. Нито ще е първата, нито последната :P
кво да ви кажа хора мн се дразня като нямам средства за фитнеса за храна за добавки дори повечето пъти и за залата и трябва си скатавам някои лев да се лишавам от излизане ядене някои път за да мога си платя залата в момента сме в доста лошо положение с парите и малко или много се отразява на психиката ми :) дразня се че на другите им е по лесно сами са нямат братя сестри и сичко отива за тях но нали след доброто идва злото и обратното... и се надявам да се оправим сестра ми е студентка у варна и страшно мн пари прахосва учи за моден дизаинер но като се замисля да се реализира някаде и ще получава луди пари... но кво да се прави немога толкова да се дразня се пак родителите ми гледат как да свържат двата края а аз прекалено мн искам явно тва ме е наи ят че в повечето дни ям манджи разни глупости и няма толкова голям напредък в фитнеса кво др да ви каже за жени неми се говори само се ядосваме с тях големи ядове и за тва си нямам приятелка малко или мн е хубаво да имаме ама не винаги може да намериш точната жена :) др проблеми да чукна на дърво чак толкова нямам само проклетите пари стремя се да не са наи важното в моя скромен живот но понякога прекалено мн зависи сичко от тях тва е др нямам за сега кво да споделя
Днес съгреших ...
Дявола се беше превъплатил в тутманик топъл и тъкмо изваден от фурната когато отидох да видя баба и ... ме подмами , само се моля НВД-то да ми прости :-S
06.05.07
20:39
Да си кажа честно бях прочел в една книжка мисъл, която няма да забравя и мисля, че важи с пълна сила в конкретния случай:
“При някои жени не е заложен период на зрялост те преминават от безотговорен инфантилизъм в старческа дименция”. Щом се е получило така означава, че въпросното момиче не е за теб. Да не говорим, че ако човек съди по случката най-вероятно девойката е на не повече от 20 г., а в тази си възраст изобщо не знаят за какво става въпрос. Подминавай и давай напред много жени и тази нито ще ти е първата, нито ще ти е последната и отново според мен не си заслужава нервите - пази ги има доста по-важни неща в този живот за соито ще ти трябват.
Успех.
казано от predatorzzz на 04.05.07, 21:24:
Значи предлагам в тази тема всеки да може да си изповяда всякви проблеми които има, да изпусне парата на воля, та дори и да си попсува малко(умерено!), ако модераторите преценят че няма смисъл нека я изтрият и тъй като аз съм автор на темата е редно да си изповядам проблема:
Та значи имам една приятелка на мойта възраст която е доста приятна, и отскоро е без гадже и аз постепенно започнах да изпитвам повече от приятелски чувства към нея и решавам да и кажа за кво ства въпрос. Обаче междувременно разбирам че е излизала на първа среща с некъкъв си, и както се досещате тва е като катализатор и ОТКАЧАМ до такава степен че изпитвам нужда да откъсна нечия глава(на тоя същия), спа по 2 часа на денонощие и постоянно кръвното на МАКС.(досега не ми се беше случвало така да изтрещя). Но не се предвам и пак търся удобен момент да и кажа, но е невъзможно да останем насаме, и така се стига до нещо подобно на признание по скайп и телефона(наистина исках да и го кажа в очите) и съответно отговра ми обичам те като приятел(тв като го чуя и ми иде да се взривя).
И така сега съм разочарован защото мисля че имам много по-голям потенциал от оня другия чувствм се недооценен, и съжалявам щото сега приятелството ми с нея няма да е същото а и сме в един клас.е има си и добра стрна през тея 3-4 дена изгорих огромно количество калории :lol: (винаги има и светла страна на монетата)
Та чувствайте се свободни да коментирате по-горното, и да споделяте своите проблемиАко има готини момичета от района на Благоевград да ми се обаждат :coolsmile:
Абе пич понеже знам че съм доста по-голям от тебе.....въобще не се претиснявай.Жените са ,бол...еле па в Благоевград.Споко.всичо ще си дойде на мястото.И сигурно си доста млад за да вдигаш кръвно >:( Абе стегни се с една дума....може би ще тие трудно ама пробвай
06.05.07
21:38
Predatorzzz,
Присъединявам се към мнението на Jay C.
Твоя е грешката, не бива да я гониш твърде много.
Пък и явно си закъснял. Глупаво е да обвиняваш другото момче, познат или непознат. Все едно ако отида в магазина и хляба е свършил, да отида и да пребия последния, който си е купил хляб... Можеш да се сбиеш с него, ама това ще е защото търсиш да изтърсиш някъде егото си, а не смислено действие и определено хич няма да ти помогне пред нея - само ще се помисли за по - важна и ценна отколкото е, а тебе за по - низш, не можещ даже да контролира чувствата си, все едно дали ще го набиеш или той тебе... В 99% от случаите така хептен няма да я имаш.
И е голяма грешка да й говориш за чувства преди да имате интимни отношения. Ти й признаваш, че си й в ръцете.
Въобще не коментирам глупостта “нещо като признание по скайп и телефона”. Всички сме го правили в ученическите години. Даже и нещата да са опрели дотам, по - добре да го направиш лично, очи в очи, да й създадеш атмосфера и леко да я пристиснеш до стената. Иначе и предложения за сватба, пък и забременяване щеше да става по телефона!
На тая възраст момичетата предпочитат да мечтаят, отколкото да се сблъскват с реалността. Предпочитат някой, който не могат да имат или който не им е сигурен, който е странен, с който не са им чисти отношенията, пред някой, който им е в “кърпа вързан”.
И за твое успокоение: казано е - кокошката бяга от петела. Но не твърде бързо.
Не се знае какво ще излезе от връзката им с Х. Не се знае какъв акъл ще й дойде. Но ако ти се буташ във връзката им като любовник, ти си нарушителят и ако го отнесеш, ще е с право.
Просто я дръж близо, което ще ти е лесно, в един клас сте, но не твърде близо. Не я избявай, не я и преследвай, покажи и на нея, и на другите момичета, че си мъжкар отвсякъде.
Поздрави!
Предатора, жените са особени същества, те правят нещата по свой собствен начин. Ако си постоянен съм сигурен че ще сполучиш. (те такъв оговор просто нЕма)
06.05.07
22:36
p
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:34.
Знаете ли какво ме изнервя тези дни - място не мога да си намеря. Просто вече наистина ще превъртя. Толкова е трудно да поддържам всичко в синхрон и когато нещо излезе непредвидено в сметките всичко отива в задънена улица. Ето сега едното детенце се поразболя и се очертава цяла седмица да е у дома, на другото пък му разстат зъби и по цял ден реве....и аз ще ревна вече. Когато едното заспи, другото се буди. Тренировкоте ми са доникъде, половинчати и без всякакъв смисъл. А за храненето ми да не говорим ,едва насмогвам да се погрижа за тяхното хранене, камо ли и за себе си да готвя.
07.05.07
09:39
Освен да ти пожелаем бързо оздравяване на хлапето. А със зъбките е така докато израснат хлапетата са нервни няма начин. Важното е дечицата да са живи и здрави останалото с тренировките ще си наваксаш.
Да им се невиди и задръстванията! Днес съм киснал в задръствания около 1 час. Аз лично не мога да си представя какво ще стане след 5 години да речем, когато колите в София ще превъзхождат жителите на града.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.05.07 19:26.
07.05.07
22:43
аз днес пребих един изрод, до степен да не мога се спра да го налагам ... Не е добре това положение, агресията е лош съветник....но ме сърбят ръцете .... Това е!
08.05.07
07:10
казано от MOHCTAPA на 07.05.07, 19:24:
Да им се невиди и задръстванията! Днес съм киснал в задръствания около 1 час. Аз лично не мога да си представя какво ще стане след 5 години да речем, когато колите в София ще превъзхождат жителите на града.
Ех в тази връзка колко хубаво ми беше по празниците /четирите почивни дни/ всички “Софиянци” си бяха заминали по родните места и тука една тишина едно спокойствие за 7 минути съм стигал от нас до центъра направо красота.
08.05.07
07:14
казано от motikata на 07.05.07, 22:43:
аз днес пребих един изрод, до степен да не мога се спра да го налагам ... Не е добре това положение, агресията е лош съветник....но ме сърбят ръцете .... Това е!
Бате, взимаш ли някои по-особени “медикаменти” ?
08.05.07
07:16
казано от motikata на 07.05.07, 22:43:
Освен че Нутрим вреди на здравето, май вреди и на нервите.
motikata—> про голд 0,90…
казано от head_hunter на 08.05.07, 07:10:
казано от MOHCTAPA на 07.05.07, 19:24:
Ех в тази връзка колко хубаво ми беше по празниците /четирите почивни дни/ всички “Софиянци” си бяха заминали по родните места и тука една тишина едно спокойствие за 7 минути съм стигал от нас до центъра направо красота.
И лятото - юли, август също е удоволствие да се шофира из софия.
ПП:съжалявам че постнах 2 пъти!
Оправихме нещата.
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 08.05.07 12:44.
predatorzzz , не се отказвай. Изпадал съм в положение като твоето. Само, че при мен беше малко по-различно, аз постоянно и казвах, “обичам те”,а тя не ми вярваше и си мислеше, че я използвам. А аз имах силни чувства към нея, много по-силни от приятелство. В крайна сметка накрая като, че ли ми повярва и донякъде сподели чувствата си, въпреки, че си имаше приятел. Та, predatorzzz, не се отказвай. Ако момичето си заслужава, докажи й, че не си някакъв случайник и ти гарантирам, че тя ще си промени отношението към теб. Успех ти желая! ;)
08.05.07
22:01
Вас любов ви мъчи, пък аз за изпити се готвя .. Събота ми е предварителният изпит за ТУ София по математика, в даскало ни натискат по всичко и нема време за учене, но такъв е животът.
Гледайте по-отгоре на нещата и с насмешка! Важното е да сме здрави, другото ще си го купим ;-)
П.П. Поздрави на автора за темата - една от най-интересните в последните месеци тук :red:
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 08.05.07 22:06.
Братле не се притеснявай за приемния в МЕИ-то.Вече 4 та година съм там.И после ти идват 40 по кофти изпита мен ми останаха само :)))))))).
09.05.07
08:41
[p
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:34.
09.05.07
14:09
казано от predatorzzz на 09.05.07, 08:41:
казано от Ради Хаджирадев на 08.05.07, 22:01:
Вас любов ви мъчи, пък аз за изпити се готвя .. Събота ми е предварителният изпит за ТУ София по математика, в даскало ни натискат по всичко и нема време за учене, но такъв е животът.
Гледайте по-отгоре на нещата и с насмешка! Важното е да сме здрави, другото ще си го купим ;-)
П.П. Поздрави на автора за темата - една от най-интересните в последните месеци тук :red:
А аз вече съм приет и са ми е спокойствие( TOEFL & SAT) обаче си спомням какво ми беше тогава, а иначе ако ти стане гадно си пусни на Chemicalk Brothers-the test(не е жица)
Абе аз съм кажи-речи приет в Германия (Test DaF), но ще се пробвам и тук. Кандидатствам и на двете места едновременно, пък накрая ще го реша къде, но май ще е Дойчланд :)
09.05.07
19:51
казано от Ради Хаджирадев на 09.05.07, 14:09:
казано от predatorzzz на 09.05.07, 08:41:
казано от Ради Хаджирадев на 08.05.07, 22:01:
А аз вече съм приет и са ми е спокойствие( TOEFL & SAT) обаче си спомням какво ми беше тогава, а иначе ако ти стане гадно си пусни на Chemicalk Brothers-the test(не е жица)
Абе аз съм кажи-речи приет в Германия (Test DaF), но ще се пробвам и тук. Кандидатствам и на двете места едновременно, пък накрая ще го реша къде, но май ще е Дойчланд :)
Аз май в Австрия ще одя(Cambridge CAE) ама и аз още много много не съм сигурен.Успех на всички с кандидатсването :)
по здрави