ХахХаХаХа ReSpEcT :-) :-) :-) :-)
представям си как са те гледали минувачите :) По-здрави!!
едит 17.07.09 : ” ReSpEcT ” :lol: :lol:
Мнението беше редактирано от NRG на 17.07.09 10:32.
26.07.07
05:30
Парвия месец наистина ми беше фикс идея ама сега не сам вманиачен до такава степен че да не излизам от нас.
26.07.07
13:00
казано от satanataorl на 26.07.07, 05:30:
Парвия месец наистина ми беше фикс идея ама сега не сам вманиачен до такава степен че да не излизам от нас.
Е то защо пък трябва задължително да не излизаш от вас? Аз си излизам навсякъде и пак съм вманячен. Като вирус е,дано скоро се облекчи или премине :)
Не съм пушил нигока,през целия си живот да съм испил 3 чаши бира и никакъв друг алкохол.Бира не съм близвал от 3-4 години,а газирано не съм близвал нито капка вече 2 години . Пък за обсебеноста няма нужда да казвам,вие знаете как е ... ЛУД :D :D :D
И аз не съм докосвал цигара през живота си, нямам и намерение. Мразя наркоманите и като порасна още 3-4 години като видя наркоман така ще го бия, че да се усети какво каква грешка прави. Но сега да се върна на темата. Длъжен съм да съм вманиечен, защото така ще постигна по големи резултати за по кратко време. Ако си люхман дето заспива на лежанката и ходи на сила да вдига просто няма да има никъкъв резултат
08.08.07
22:05
казано от InDaHEad на 20.06.07, 20:09:
Абсолютно същото ми беше на мене преди около година-бях пълна отрепка,само се оглеждах в огледалото и по дискотеките не пиех нищо за да не ми “спаднат” мускулите.Сега знам колко съм бил жалък и за това презирам такива хора:) .Повярвай ми ще осъзнаеш колко малоумно и безсмислено е това,да не говорим колко смешно е в очите на хората-някъв мускуляга който само кара другите да ходят да ядат,а в дискотеката е на сокче^^.Тренирай и НЕ мисли за резултатите-сега имам форма която напълно ме задоволява и тъй като съм тренирал натурално не трябва да се грижа кой знае колко за нея,за това сам си прави изводите кое ще избереш;)
А не мислиш ли,че след тежкото ежедневие да пиеш алкохол за да те отпусне не е комплексарщина,която сама по себе си говори,че си неспособен да го направиш без разни боклуци,да не говорим за дрога било лека или твърда,защото ако си забелязал хората много рядко пият заради друго.Всеки се опитва да се отпусне,това си е чисто законно друсане.За цигарите няма какво да кажа,освен,че причината да се пуши,често е същата като при алкохола,да те отпуска,но е научно доказано,че когато сте изнервени и пушите,всъщност цигарите не ви отпускат,а ви напрягат нервно,а самозаблудата си е друга тема.Аз лично не пия,защото първо не ми харесва самия вкус,второ не ми харесва да не мога да виждам и говоря добре по някое време(дори да не се стига до там)трето не ми харесва да не мога да заспя,заради алкохола(първоначално)четвърто - ставането е доста трудно,ако си на работа рано сутрин,пето има голяма вероятност да те боли главата на сутринта,да си жаден през целия ден и да ходиш като в небрано лозе.Не пуша,защото също не ми харесва,не ми доставя удоволствие или въобще нещо,просто за мен това е ненужен израз на мода.Сега ще ти кажа какво може алкохола - може да те отпусне доста,след тежкия ден.Може до толкова да те отпусне,че да се качиш на масата и да “сваляш дрехи и задръжки”,може да станеш за такъв резил,че да разправят легенди за теб после,а такива като мен,които не пият,ако знаеш каква забава им е да гледат такива пиячи как се излагат,а често ги и заснемат та да може да се смее целия град.На такива сеири съм присъствал,че ми е било жал,така,че тия които трябва да съжаляваш са точно пиячите,защото няколко пъти трезвен и сам ще осъзнаеш разликата.След това,което казах за алкохола,мисля,че е доста безмисленно и безотговорно да се пие,само заради това,че те отпуска,защото си неспособен да го направиш сам без помощ на нищо,а само на приятелите си.А колкото и малко да си пил,да караш е голяма грешка,не само заради това,че може да отнесеш яка глоба,а заради това,че човек става безотговорен точно тогава и това,че точно алокохола забавя действията и възприятията ти стават големи млелини със много жертви,във 98% от катастрофите поне единия от водачите е употребил алкохол.Като пиеш не ставаш по-голям мъж така,че си помислете преди това,да не говорим за зачестилите случаи на отравяне и естествено във 99% от случаите жестоко мъчителна и болезнена смърт.Ако искаш настроение си вземи едно момиче,те умеят да създават настроение и да накарат човек да лети,тогава алкохола няма да ти е нужен въобще.А и чувството на изтръпналост и високата телесна темперетура също не са забавни.
По темата - за да постигаш успехи,в това,което правиш то трябва да ти е фикс идея,за да си напълно и 100% конценриран във това,което правиш,за да не съжаляваш после защото знаеш,че си дал всичко от себе си.
При мен има такова нещо,че след ръцете като почивам 2 дена ми е гадно ,4е скоро няма да ходя в залата защото имам голям меракккккккк
Явно всички сме “болни”...Аз лично скоро отново се върнах много надъхан в залата.Нашите вече ме мислят за луд.Като излизам така го правя,че да е между храненията ми и да се върна навреме за следващото.Като излизам не пия,попринцип и не пуша.По дискотеки ходя,но не редовно,вчера например бях,но не близнах капка алкохол.Но за да има резултати така трябва да е.Както казва Владимир и аз съм бил от двете страни,осъзнал съм,че от пиене файда няма,предпочитам да си давам парите за ядене,карта за фитнес,добавки отколкото да ги изпивам по кръчмите.Фитнеса ми дава самочувствие,чувствам се добре физически.Това е фитнеса е начин на живот.
Абсолютно същото ми беше на мене преди около година-бях пълна отрепка,само се оглеждах в огледалото и по дискотеките не пиех нищо за да не ми “спаднат” мускулите.Сега знам колко съм бил жалък и за това презирам такива хора:) .Повярвай ми ще осъзнаеш колко малоумно и безсмислено е това,да не говорим колко смешно е в очите на хората-някъв мускуляга който само кара другите да ходят да ядат,а в дискотеката е на сокче^^.Тренирай и НЕ мисли за резултатите-сега имам форма която напълно ме задоволява и тъй като съм тренирал натурално не трябва да се грижа кой знае колко за нея,за това сам си прави изводите кое ще избереш;)
Inthehead,тогава защо тренираш,като не мислиш за резултати.Аз искам като тренирам и инвестирам в себе си да има резултати.Тия нормално мислещите,не са много нормално мислещи,щот за тях е голямо геройство като изпие 1 кило водка и да заляга по пейките.2ро ние трениращите не означава,че сме отрепки и не можем да се забавляваме и да общуваме с други хора.Явно щом си различен и си глупака(този,който кара на сокче в дискотеката),само че нали се сещаш,кой изглежда по-добре в огледалото,па ония ако ще и 2 кила водка да пие.Който иска да пие,който иска не...Както казах да си пияч не е геройство.
Мнението беше редактирано от Финдо на 25.11.07 18:49.
26.11.07
09:48
Отчасти при мен се превръща в начин на живот, но в никакъв случай не е фикс-идея. Тренирам за здраве и самочувствие. Фитнесът ми дава концентрацията за учене и удовлетворение от постигнатите резултати.
А това с огледалото и при мен го има/имаше. Сутрин вместо гимнастика се раздвижвам пред него.
03.12.07
23:08
Както каза Nosferatu фитнесът вече се превръща в начин на живот.
Фикс идея беше манията ми за “чистене” до преди половин година, бях станал 69 кг, гледката беше ужасно грозна. Е , сега съм 75 кг и е по-добре ;)
И на мен само това ми е в главата :lol:
Мнението беше редактирано от Петър на 29.12.08 21:43.
29.12.08
21:51
Първо беше хъс и нетърпение...продължава да е така,но се появи доза страх и неприязън,заради необходимостта всеки път да вдигам на максималните си възможности.Да се тренира за маса е къде-къде по-лесно...
Мнението беше редактирано от BusyMan на 29.12.08 21:51.
казано от С7АЛК3Р на 11.07.07, 16:26:
До днес си мислех, че не....ама след като извървях 1,5км пешачката до нас с 2х20 диска в ръчичките..
Вече съм разколебан, дали случайно не съм чалнат...
Перфектната тренировка за хват и трапец.. :lol:
Хаха същия случай преди месец , само че с 2 лоста в ръце , през центъра на Благоевград :D Кой знае какво са си казвали хората ... Нещо от сорта на : “Тоя от къде ли го е откраднал т’ва железо” :D
Иначе .. за момента ми е фикс-идея , искам и много скоро ще се преврне в начин на живот :)
казано от DeadManWalking на 29.12.08, 21:51:
Първо беше хъс и нетърпение...продължава да е така,но се появи доза страх и неприязън,заради необходимостта всеки път да вдигам на максималните си възможности.Да се тренира за маса е къде-къде по-лесно...
Тренираш за сила,прави почивки без тренировки за да не претоварваш нервната система.
30.12.08
14:16
Както казаха повечето това си е начин на живот. Дано никога не ми се налага да прекъсвам, защото “ще умра”.
Мерака още не ми е минал и нищо друго не съм правил толкова ентусиазирано. Ппрес последната година се промених доста на външен вид и това ми дава в мометна голяма доза самочуствие :) (ако постна снимки отпреди година и сега ще паднете)
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 30.12.08 14:25.
30.12.08
15:00
казано от DeadManWalking на 29.12.08, 21:51:
Баце, в тренировката за сила най - важно не е тренировката.
Най - важно е психическата нагласа.
Най - важно е да си надъхан. Да си вярваш, че ще вдигнеш тежестта. Да си наистина разочарован, като не успееш. Да си концентриран.
При тебе всичките тея показатели са с негативен резултат. По - добре седни и си почини седмица - две, а и преосмисли, наистина ли искаш това или просто ти е харесало.
Щото по нататък ще дойде и Болката.
За да не съм офтопик:
Не, не ми е фикс идея. От няколко месеца съм го зарязал. Скоро пак ще го почвам.
Той ми е като всяко друго нещо.
Захващам се и се нахъсвам да го направя. Боря се до последно.
Ако това е фикс идея, то всичките ми идеи са фикс.
толкова съм зарибен, че от 2 седмици не мога да се наканя да хапна нещо и да отида на фикнест (както казва баба ми)
30.12.08
20:28
Толкова съм зарибен че покрай 8ми декември изпуснах една тренировка и оттогава не съм влизал в залата. Докато не ми мине сесията няма и да влизам. Гледам много хора споменаха по-горе за вредните навици,или по-скоро липсата им, и тук ще спомена, че нито пуша,нито пия, но това няма нищо общо с фитнеса. Това го правя за себе си.
П.П. наистина е много неприятно да гледам как за 20 дена глад и липса на тренировки се стопих целия, но това е фитнеса - неблагодарно коп*ле :)
Няма го онова предишното вманиачаване в началото,за което говорите - по цял ден мислене и говорене за фитнес.Което сигурно се дължи и на факта,че в последно време намалих значително времето,което прекарвам в залата.Но от друга страна се зарибих и прочетох и препрочетох наистина много литература по темата и продължавам да го правя.Препоръчвам на всеки да погледне като има време например статиите от сайта в подписа ми.
Мнението беше редактирано от Nikolay на 30.12.08 22:14.
еееее тука се изкарахме ангелчета бре, аз пък през вечер си пия по 50гр. ракиийка и червено винце като съм на кеф, а не за отпускане от натоварения ден бла бла бла...:))), формата ми е идеална...а за нахъсването съм си луд също толкова, колкото когато почнах и с щангите и със спринта...прекаления светец и богу не е драг(така ми казваше трениора, когато в неделя цялата група почива, а славко ходи да прави мъртва тяга, щото да става по-як от другите хихихи), ех дейба тоя фитнес....:))))
освен, че не тренирам сериозно от 2 седмици почти не съм ял друго освен сладки работи, пуша, пия :)
За мен фитнесът е едно от удоволствията в живота - начин за разпускане - в залата нищо няма значение - само ти и тежестите,за в момента не ми стигат финансите ,за да тренирам както ми се иска ама и тва ще опрая скоро.
При мене нещата странно се развиха, едно време като бачках като общак ми плащаха да мъкна желязо,сега пък аз плащам и мъкна в залата :).
31.12.08
17:59
Снощи сънувах крив лост с 4 десятки на него, играех ролята на нещо като камера, завъртях се няколко пъти около лоста и се събудих :)
казано от Стоянчо на 20.06.07, 22:30:
Душичката си давам за железата!
Много добре казано, поздравления!!!
01.01.09
10:28
казано от DiscoveryCold на 31.12.08, 17:59:
Снощи сънувах крив лост с 4 десятки на него, играех ролята на нещо като камера, завъртях се няколко пъти около лоста и се събудих :)
хах и на мен ми се е случвало да сънувам такива сънища.Един беше,че съм започнал да взимам стероиди и съм някъде към 30 години-като рони колман.После като се събудих имах чувството,че съм се напомпал :)
По темата-фикс идея чак не,но вманиачен съм доста.Все пак кленси рос е казал,че няма по-хубаво хоби от изграждането на красиво,хармонично и мускулесто тяло.И е прав!
Според мен, за да се постигнат отлични, а дори и добри резултати трениращият трябва да жертва някои от социалните аспекти в живота му. Интересен факт е, че всъщност някои неща, които се приемат за асоциални от обществото, са естевените и натуралните, които трябва да правим. Например когато те приемат за странен, че не консумираш пицата на парче отстрани на даскалото, а си донесъл домашна пържола и ориз. От личен опит казвам, че подомни неща се приемат за АДСКИ странни и асоциални и никога не липсват изблици от рода на “Пак ли ще манджориш?”, “Ти си луд” и прочие.
Стриктното планиране на храненето и тренировките не го приемам като фикс идея, защото просто няма да се чувствам оптимално добре и няма да постигна оптимално добри резултати без тях. За фикс идеи приемам, а и си признавам, че съм изпадал в такива периоди, когато планирането се превръща във фанатично следене с какво се храниш и нежелание да правиш никакви изключения... А както добре знаем например алкохолът в малки количества няма негативни ефекти, което го прави напълно възможен за консумация от време на време по празници. Изключенията въобще не са фатални, ако знаем кога и как да ги правим.
Освен този тип вманиачаване не ми допадат и хората, които наблягат основно на крайните цели и резултатите (които всъщност не винаги са на лице точно при тези хора), без да обръщат внимание на работата и пътя към тях. Тяхно олицетворение е фигурата в аватара ми и за жалост подобни хора стават само за комични изображения като това. Нищо против гледането в огледалото, когато е заслужено - след усърдни тренировки, правилно хранене и постигнати резултати. Но трагикомични са ми хората, които прекарват повече време с фотоапарат и метъра в ръка, тренирайки демонстративната си походка, отколкото да отделят времето за нещо смислено като посещение в залата или черепене на допълнителна информация.
01.01.09
15:28
Всичко в разумни граници може да бъде полезно. Манията е болестно състояние и трябва да се лекува.
03.01.09
12:20
Ами има нещо такова баш фикс идея не ми е но съм си малко маняк :D ! Само хапването режимчето ми е проблем че понякога се изкушавам но нова година мина от понеделник се стегам на макс и почвам да се боря с железата :)
03.01.09
12:48
казано от az100yan на 01.01.09, 10:28:
хах и на мен ми се е случвало да сънувам такива сънища.Един беше,че съм започнал да взимам стероиди и съм някъде към 30 години-като рони колман.После като се събудих имах чувството,че съм се напомпал :)
Ааа и аз така,един път сънувам,че вдигам 100 килограма за серии.Напъвах,напъвах и като се събудих се бях насрал....
06.01.09
12:21
казано от DeadManWalking на 03.01.09, 12:48:
казано от az100yan на 01.01.09, 10:28:
Ааа и аз така,един път сънувам,че вдигам 100 килограма за серии.Напъвах,напъвах и като се събудих се бях насрал....
Сериозно ли говориш?
08.01.09
04:35
Със сигурност е състояние на зависимост, което се разввива във времето и за мен се превръща в “болест”. Колкото и абсурдно да звучи фитнесът се превръща в състояние на наркоза, където някои хора не могат без да тренират почти всеки ден и празниците нямат значение, за други ... други просто отиват толкова далеч, че първоначалната цел се изражда и придобива урродлив и лишен от смисъл вид!
И при мен може да се каже, че е Фикс-идея, на моменти откачам, само за фитнес си мисля, какво щя правя за ефекта и т.н. но има и моменти в които си казвам: Не, няма да бързам, всичко се постига с постоянство, времето тече неусетно. Малко по-малко и ще постигна ефекта, който искам ! :) :)