30.12.04
21:44
ми може и да не е добре нз , зашо мислиш че не става ? аз преди малко врътнах 20 мин и май сутринта ще е спринтовото вечерта равномерното ако ще карам 2 пъти на ден! та кажете кво мислите за това ?
Мисля че ще се стопиш мисли и за мускулите които имаш ,а ако нямаш какво да пазиш може и да стане въпреки че си мисля че ще изтощиш организма отвсякъде ако го правиш всеки ден
31.12.04
01:08
ем има какво да изгубя :) но мисля с тренировките в залата да оспея да запазя всичко . въпреки всичко мисля да го пробвам няколко дена да вида как се чувствам все пак без експерименти не стаа !
31.12.04
14:49
Запазването на мускулите няма да може да направиш с тренировки в залата... а с храненето! Успех!
31.12.04
15:59
Don_Anton, :D
бих ти казал ...бързай бавно.Това,което си намислил е начин да претренираш,ако си и на диета с малко въглехидрати,направо ще се скапеш и ефекта ще е обратен.Виждам ,че си прочел това ,което ти бях написал по-горе...идеално.Щом искаш можеш да започнеш с интервалите бързо-бавно,но прави само тях или обратното карай с равномерно темпо 25-30 мин. и ако ти се струва малка тази тренировка,веднага след това е времето за коремна преса.Направи 3-4ри тройни суперсерий за корем и си готов.Но и сутрин въртене,и вечер-въртене,и основна тренировка...много е,не се изхвърляй.Успех!