Интервю с Limka
|
Потребител
|
30.05.2009, 02:13
Как се отразява физическото натоварване на либидото ти? Не е леко да се вдига тежко. |
|
Потребител
|
30.05.2009, 11:09
Tук стана малко като Искрено и Лично |
|
Потребител
|
30.05.2009, 12:40
Аз не държа да се отговаря на другите въпроси,само на моя. :D Не е леко да се вдига тежко. |
|
Потребител
|
30.05.2009, 12:47
Хаха, който където го сърби, ще почеша The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself. Интервю с мен |
|
Потребител
|
30.05.2009, 14:02
Ох Лимка, много интересни въпроси от всички тук, какво да те попитам аз...... Какво ти дават тренировките, не само във физически но и в психологически, социален аспект ? Веси Моя милост : http://www.bb-team.org/gallery/109369/ |
|
Потребител
|
31.05.2009, 09:13
И аз чакам интервюто с голям интерес. Много хубави въпроси са задали всички тук. И аз имам един. Какви са приятелите ти?? Тези с които излизаш, с които се виждаш - запалени ли са като тебе по железата, спорта или са съвсем обикновенни хора?! Whateveeer…...... накъдето и да тръгнеш е все напред....... Shut Up And Train!! |
|
Потребител
|
31.05.2009, 10:25
Ще се зардваш ли от сърце, ако някой ти подари чифт хромирани гири? |
|
Потребител
|
31.05.2009, 19:31
Кое е това, което не ти достига в тренировките? Ако не те разболее, спортът е здраве! http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37108/ - дневник |
|
Потребител
|
01.06.2009, 20:28
Limka виски ти зададоха чудесни въпроси, аз мислех да ти задам много различни, но не е нужно да се повтарям. Все пак ще задам още нещо. Как успяваш да съчетаеш, спорта с работата с личния си живот как ти стига времето помагат ли ти хората около теб подкрепят ли те, мислиш ли че това е важно за да имаш добра спортна кариера (ако мога така да се изразя) “Няма нищо по-лесно от това да се откажете от цигарите. Самият аз успях вече 137 пъти” Марк Твен |
|
Потребител
|
01.06.2009, 21:03
Ами според няма нужда дневникът и да се превръща в “размишления за живота, вселената и всичко останало”...По-добре е според мен, след като публикуват интервюто, да продължим да задаваме въпроси в тази тема, а не да спамим дневника http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36323/ “Държавата трябва да разбере простата истина, че като дава пари за спорт, след това ще спести милиарди за здравеопазване.” Валентин Йорданов “The only sane response is: WTF? These people are allowed to code?” Alan DeKok |
|
Потребител
|
02.06.2009, 06:42
Лично за мен няма значение по какъв начин и къде ще получим отговорите. Разбира се Limka да си реши как и е удобно все пак това интервю гълта доста време. “Няма нищо по-лесно от това да се откажете от цигарите. Самият аз успях вече 137 пъти” Марк Твен |
|
Потребител
|
02.06.2009, 08:24
Ванка, ще ви отговоря на всичките въпросчета...дали в интервю, или тук, или в дневника...нз The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself. Интервю с мен |
|
Потребител
|
02.06.2009, 10:32
Разбира се твое право си е да не отговориш на някои въпроси. “Няма нищо по-лесно от това да се откажете от цигарите. Самият аз успях вече 137 пъти” Марк Твен |
|
Потребител
|
02.06.2009, 14:39
Ари бе, кога ще го правите това интервю...хората се изписаха, не са ли достатъчно въпросите за едно интервю? Увеличете мускулните си клетки без да намалявате мозъчните си!! |
|
Администратор
|
09.06.2009, 20:11
Представяме ви интервюто с Limka. |