30.05.09
00:13
Как се отразява физическото натоварване на либидото ти?
30.05.09
09:09
Tук стана малко като Искрено и Лично :P
30.05.09
10:40
казано от Mamularin на 30.05.09, 09:09:
Tук стана малко като Искрено и Лично :P
Аз не държа да се отговаря на другите въпроси,само на моя. :D
Хаха, който където го сърби, ще почеша ;-P
Готини въпросчета, мерси на всички, които са се включили и на тези, които ще се включат :)
Ох Лимка, много интересни въпроси от всички тук, какво да те попитам аз...... :roll:
Какво ти дават тренировките, не само във физически но и в психологически, социален аспект ?
Макар че предполагам какъв ще е отговора ти :)
И аз чакам интервюто с голям интерес. Много хубави въпроси са задали всички тук. И аз имам един. Какви са приятелите ти?? Тези с които излизаш, с които се виждаш - запалени ли са като тебе по железата, спорта или са съвсем обикновенни хора?!
01.06.09
18:28
Limka виски ти зададоха чудесни въпроси, аз мислех да ти задам много различни, но не е нужно да се повтарям. Все пак ще задам още нещо.
Как успяваш да съчетаеш, спорта с работата с личния си живот как ти стига времето помагат ли ти хората около теб подкрепят ли те, мислиш ли че това е важно за да имаш добра спортна кариера (ако мога така да се изразя)
и искренно се надявам въпросите които не намерят място в интервюто публикувано на сайта, да намерят място в дневника ти :)
казано от Иван Шишманов на 01.06.09, 18:28:
...
и искренно се надявам въпросите които не намерят място в интервюто публикувано на сайта, да намерят място в дневника ти :)
Ами според няма нужда дневникът и да се превръща в “размишления за живота, вселената и всичко останало”...По-добре е според мен, след като публикуват интервюто, да продължим да задаваме въпроси в тази тема, а не да спамим дневника ;)
02.06.09
04:42
Лично за мен няма значение по какъв начин и къде ще получим отговорите. Разбира се Limka да си реши как и е удобно все пак това интервю гълта доста време.
Ванка, ще ви отговоря на всичките въпросчета...дали в интервю, или тук, или в дневника...нз :)
02.06.09
08:32
Разбира се твое право си е да не отговориш на някои въпроси.
02.06.09
12:39
Ари бе, кога ще го правите това интервю...хората се изписаха, не са ли достатъчно въпросите за едно интервю? :)
09.06.09
18:11
Представяме ви интервюто с Limka. :)