Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.03.10
12:39

Мазнина? :lol:

16.03.10
12:44

аз винаги когато забележа мазнина я изрязвам преди да ги метна на скарата, това беше наистина много странно нещо за първи път от толкова години ми се случва подобна случка, хапнах малко само от филето, ще изчакам да видя как ще реагира стомахът ми, ако се разболея нещо утре ще замервам с пържоли продавача, който ми ги продаде :-)

16.03.10
13:22

казано от martoagr на 16.03.10, 12:33:

проблем - днес като пеках пилешко филе на скарата и от самото филе излезе някаква гъста бяла течност, някой има ли идея какво е това ????

Не се безпокой, и при мене така излиза бяло. Май е от консервантите. При свинското е същото. Ако печеш на по силна скара проблема го няма ;)

16.03.10
18:03

Младите да видят какви актьори имаше, не като сега ;)
Няма никаква теория за еволюцията - просто списък на съществата, които Чък Норис е пощадил
Великата Китайска Стена е била построена за защита от Чък Норис, но така и не могла да изпълни целта си.
Знакът за инавалиди на паркинга, не означава, че това място е предназначено за паркиране на коли на инвалиди. Всъщност той указва, че мястото принадлежи на Чък Норис, и показва какво ще се случи ако някой паркира там
Веднъж Чък Норис свалил фашистки изтребител, като се прицелил в него с пръст и казал “бааам”
Сюжета на филма за костенурките-нинджа е основан на реални събития. Просто веднъж Чък Норис глътнал костенурка и когато я изакал тя вече била висока 1.80м и владеела карате.
Военната единица “Чък Норис” не присъства в играта “Цивилизация 4” ,защото една единица “Чък Норис” може да унищожи всички нации, взети заедно.
Обичайната жилищна стая съдържа 1242 предмета, с които Чък Норис може да ви убие, включителни и със самата стая.
Когато Чък Норис отива да дари кръв, той не признава спринцовки, а моли да му донесат кофа и пистолет.
Веднъж Чък Норис изял тортата, преди приятелите да му кажат, че вътре има стриптизьорка.
Не съществуват никакви раси - има само хора, които Чък Норис е пребил до различни степени на синьото и черното.
Когато Стивън Сигал убива нинджа му одира кожата, Чък Норис му одира всичко !
Уилт Чембърлейн твърди, че е спал с повече от 20000 хиляди жени през целия си живот. За Чък Норис това е само “скучен вторник”.
При много мъже единия тестис е по-голям от другия. При Чък Норис ВСЕКИ тестис е по-голям от другия.
Когато Бог казал “Да бъде светлина !”, Чък отговорил “Кажи ‘Моля!’”.
Чък Норис използва нощна лампа, не защото се страхува от тамнината, а защото тъмнината се страхува от Чък Норис.
Чък Норис е починал преди 10 години.
Чък Норис се изявява особено добре във всички предмети: той е броил до безкрайност (два пъти!)
Чък Норис може да надбяга метрото в обратна посока
Чък Норис може да убие два куршума с един заек;
Каубойските ботуши на Чък Норис са направени от истински каубои.
Майкрософт е направила нова антивирусна програма наречена “Чък Норис”. Програмата предизвиква вирусите да влязат в системата.
Чък Норис няма банкова сметка, той казва на банката колко пари му трябват.
Извънземните съществуват. Те просто изчакват Чък Норис да умре преди да нападнат
Чък Норис говори в режим 5.1 Dolby Digital Surround Sound.
Чък Норис може да лети, защото гравитацията не се ебава с Чък Норис.

Мнението беше редактирано от to4ka на 16.03.10 18:04.

:lol: :lol:

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 16.03.10 18:17.

17.03.10
13:09

Как да деактивирам Дженуин Уиндоуса?Пише ми че имам разни вируси в мИРК Аутлуук и т.н. все програми, които не използвам а след скан с НОД32 си изчисти само 4-5 неща които и си намери.Постоянно ми излиза поп-ъпче от щитчето долу в дясно че някви вируси работят в момента и т.н.Помощ?

И dir.bg отново на линия

http://dnes.dir.bg/2010/03/17/news6040285.html

:)

HE

17.03.10
15:05

казано от Никола на 17.03.10, 13:09:

Как да деактивирам Дженуин Уиндоуса?Пише ми че имам разни вируси в мИРК Аутлуук и т.н. все програми, които не използвам а след скан с НОД32 си изчисти само 4-5 неща които и си намери.Постоянно ми излиза поп-ъпче от щитчето долу в дясно че някви вируси работят в момента и т.н.Помощ?

Прати си скайпа да ти дам няколко програмки и да ти обясня кое и как.  ;-)

17.03.10
15:24

С легален ключ :lol:

17.03.10
16:01

намират ли се легални ключове нелегално ? :lol:

17.03.10
16:08

Седя си на работа, набивам хляб,сирене и домат + кренвирши и си мисля - ето така не се прави тяло :D

17.03.10
17:03

Пуснах линк и в дневника си, но реших и тук да се изфукам: На две колела с Анелия :)

17.03.10
17:17

Отваря Бойко Борисов хладилника. На горния рафт - чиния с пача. Бате Бойко я поместил и тя леко се разтреперала.

Той:
- Спокойно. Аз съм за пицата.

:lol:

17.03.10
17:31

може да е пускано преди това, но не се сдържах :)

17.03.10
17:41

head_hunter за седмица да не ти се намира читав активатор?

HE

17.03.10
19:55

казано от to4ka на 17.03.10, 17:41:

head_hunter за седмица да не ти се намира читав активатор?

Не е активатор - по скоро тулче дето маха досадното съобщение.

17.03.10
20:01

..... 7.80лв. пилешките гърди. В “Европа”-та ги вдигнали. А яйца все няма. В “БИЛЛА” също не са на сметка пилешките гърди, а яйцата са все от “свободни кокошки”, т.е. 40ст. за яйце. В “345” същата работа. “Кауфланд” далече, “Фантастико” само яйцата стават последно като видях, а месото същата работа.

“Фифи” кротко с езика !
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 17.03.10 20:28.

17.03.10
20:16

Накрая ще се окаже, че всичките кокошки са свободни, особено по Великден :lol:

Ще започнат да предлагат и яйца от свободно мислещи кокошки :)

18.03.10
11:19

Изключиха ме от отбора по волейбол. Лошо поведение.. : )

казано от Thrashmetal на 18.03.10, 11:19:

Изключиха ме от отбора по волейбол. Лошо поведение.. : )

Какво ти беше лошо на поведението?

18.03.10
12:09

Главно арогантност. Не харесвам хора (и очевидно не го крия), които прекалено много обичат да бъдат харесвани, че да ме търпят.

18.03.10
12:23

казано от Anelia на 17.03.10, 17:03:

Пуснах линк и в дневника си, но реших и тук да се изфукам: На две колела с Анелия :)

Браво  :)

казано от Thrashmetal на 18.03.10, 12:09:

Главно арогантност. Не харесвам хора (и очевидно не го крия), които прекалено много обичат да бъдат харесвани, че да ме търпят.

Арогантността не е добродетел в спорта, а и по принцип.
Всъщност винаги можеш да направиш така, че ти да бъдеш харесвания (ако желаеш това). :-P

18.03.10
12:54

То беше напук. Един вид “Не ми изнасяте. Гонете ме ако щете, защото не ми пука за вас и не губя нищо”.

казано от Thrashmetal на 18.03.10, 12:54:

То беше напук. Един вид “Не ми изнасяте. Гонете ме ако щете, защото не ми пука за вас и не губя нищо”.

Е, ти си знаеш най-добре... не съм аз човекът, който трябва да те оценява.
От такава постъпка, обаче, най-вече губиш ти...

18.03.10
13:03

Thrashmetal - Комбинат “МИМ” ЕТ”Слави Данев” Нова Загора кв.”Загоре” 1 тел. 0457/65739
взех техни пилешки гърди на 5.30лв. килограма от един магазин в Шумен, предполагам може да се направи контакт с тях и да ги питаш кои магазини в твоя град зареждат техни продукти. а в Билла Шумен сега на промоция за 6.90лв./кг.

18.03.10
14:08

Ако имате фейсбук, можете да видите снимките от групата NAI-MRAZIM SELSKI PRUCHKI I LEOPARDOVI SHTAMPI !!!: ЦЪК. Аз се изумих от леопардовите щампи и най-вече от устните тип “кокошо дупе”  :lol:  Внимавайте какви снимки пускате из нета, ей ;)
Снимките са ужасно много, но успешно могат да се ползват за стягане на коремните мускули!

Мнението беше редактирано от Anelia на 18.03.10 14:13.

18.03.10
14:59

С един приятел създадхоме Фейсбук групата : “Вафличките са храна, не прическа”  :lol:  Над 1200 члена за 3 дни. Който е мераклия да се джойнва :)

18.03.10
16:09

казано от Кольо Пияндето на 18.03.10, 12:57:

Е, ти си знаеш най-добре... не съм аз човекът, който трябва да те оценява.
От такава постъпка, обаче, най-вече губиш ти...

Какво губя? Та аз дори не исках да съм в отбора. Играех с една цел - изразходване на калории. :)
+ това екипи няма, ползваме футболните екипи. :lol: “Отбор” - трепач!

Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.03.10 16:11.

казано от Thrashmetal на 18.03.10, 16:09:

Какво губя? Та аз дори не исках да съм в отбора. Играех с една цел - изразходване на калории. :)
+ това екипи няма, ползваме футболните екипи. :lol: “Отбор” - трепач!

Мда, значи аз съм в грешка. Ти не си загубил нищо. Те са спечелили.  ;-)
Признавам, малко съм пристрастен и в този смисъл - не достатъчно обективен.

18.03.10
18:01

Е, не е като да не се опитвах - харесвам волейбола. Дори няколко пъти вече извън тренировката с приятели вместо футбол, съм играл волейбол на открито и не мисля да спираме.

18.03.10
18:11

и тука си пишим каквото ни е кеф...

@Траш, ако си някъде мусагеница- младост мога да ти кажа къде има магазин за пилешко... в същност той е на 20 метра от метростанция Г.М. Димитров вчера взех по 16стотинки  яйца средно големи и винаги пресни...

Аз ще съм ти много благодарен ако споделиш тук :)

18.03.10
18:15

сега ще отбележа на картата, дажже се сещам същата фиррма има магазин и близо до римската стена...

18.03.10
18:23

http://pics.data.bg/zoom/albums/c910fd5b06cd53f10bcd3a7bbc06d16b
http://pics.data.bg/zoom/albums/dc753d8ec4a06e72bc9f0b90ff8fa1fd

Първото е с една синя врата метална, сградата е 1 етаж няма как да се сбърка...
Дано се виждат и да се ориентирате...

Забравил съм как се правеха тъмбнейли...

Мнението беше редактирано от Бойко на 18.03.10 18:23.

Мерси много. Аз уча до римската. Май от там ще е. Как се казва фирмата ?

18.03.10
18:37

Не мога да се сетя в момента сериозно, на ъгъла е магазина, където съм отбелязал в една сграда... вероятността да съм объркал отбелязването е малка ще го видиш.

Благодарско много пак.

Какво е на оферта в този магазин до римската стена? Пилешкото и яйцата?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1