Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.03.10
19:32

Пък то, всякак ги бият! :Р

Ауууу тука много ожесточено ще спорим.....
Знам че целия форум не харесва чалга, но пък да каже някой мъж, че нито 1 от пайнерките не му харесва, еми с извинение, но той си е чист педе***т.

Мнението беше редактирано от Мирослав на 14.03.10 19:45.

14.03.10
19:54

казано от Миsh0 на 14.03.10, 19:44:

Знам че целия форум не харесва чалга, но пък да каже някой мъж, че нито 1 от пайнерките не му харесва, еми с извинение, но той си е чист педе***т.

Ето ме  :coolgrin:

Добре, поне като спреш звука на Планетата, не ми казвай, че не ти харесва :)

HE

14.03.10
20:04

казано от korpusito на 14.03.10, 19:54:

казано от Миsh0 на 14.03.10, 19:44:

Ето ме  :coolgrin:

Станахме двама  >:-(
Понякога се чудя дали на шефчето на “Пайнер” не са му дали някъква отстъпка за конкретен размер цици - всичките имам усещането са един размер. Много фалш там бре- изкувствени цици, колаген в устните, липосукции. Грима на повечето е толкова многослоен, че прилича на посмъртна маска, а да пази господ да продумат. Като цяло имам едно въпросче - колко време човек не трябва да е виждал хубава жена, че да го вдигне при вида на някое от тея зверища? Имал съм нещастието да видя една или две от тея певачки без грим и при спомена за тея моменти сърцето ми пропуска няколко удара.

14.03.10
20:08

Момчета и момичета , чалгата е гаден компот от гръцки , сръбски и румънски песни , с елементарни текстове и едни кукли , който са сложени там , само за да продават . Но .. така е по целия свят - голотата продава :)

Не трябваше да отварям този въпрос...... “Анатема онзи, който слуша чалга”. Колкото и грозни, тъпи, смотани, грачещи да са те - не може да се отрече, че чалгата е най-комерсиалната музика в България.

14.03.10
20:13

Казваш го сякаш е хубаво нещо. : )
После българската младеж била глупава и безотговорна. :) Общото между всички е, че имат едни и същи модели за подражание.

Не обвинявам чалгата. Имам много интелигентни познати и приятели, които се наслаждават не на гледката, ами на звука на Планета ТВ.  Просто споделям наблюдение.

п.п. Мишо, поздрав (я с текста, я с клипа, я с музиката - което си избереш): http://www.youtube.com/watch?v=Ypkv0HeUvTc&feature=fvst :lol:

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 20:15.

14.03.10
20:16

Всеки може да ч*ка хубавици,но само истинският мъж може да ч*ка крокодили! ;) Много ми харесва това оправдание на пиянските изцепки.

Значи, не слушам само чалга. Слушам всичко, което ми хареса - само метал не ми харесва.
Тази простотия, че от чалгата се затъпява е точно толкова вярна, колкото и факта, че от клека се смаляваш.

Смея да твърдя, че пиша грамотно. В училище на тестовете по български винаги имам над 5.20 - правописа и пунктуацията са ми може би най-силните дисциплини. Общ успех е около 5.10-20, 11 клас в езикова паралелка с английски език.
Траш, ти като защитник на тезата, че от този стил на музика се оглупява и затъва, на няколко места беше споменавал, че успеха ти е под 4. Естествено оценките в училище не са толкова важни, но просто изброявам факти.

14.03.10
20:21

Хубаво или не, истина си е. Чалгата е най-комерсиалната музика в България. ЪхЪ. :)
Като чуя “чалгаджийка” и в главата ми изпува образът на някакво ГМО - смес между Глория, Преслава, Сашка Васева и Кати и ...нещо с цици, баджаци, русо, с много грим и стъпва на криво - блокира ми се мисловния процес, не мога. :lol:

Миsh0 - к’во ти става бре, тук за мадами се говори, ти дойде с бележника :-P

Мнението беше редактирано от 6th на 14.03.10 20:22.

14.03.10
20:27

Не е под 4, а е малко над 4. Но това, че не съм докосвал учебник цяла година си е защото не ми се учи. Но това си е мой проблем. : )

А, да. Това щях да те питам - защо защитаваш чалгата толкова? Сякаш ти си я измислил. Че чак мои приятели се обиждат ако кажа нещо на криво за “поп фолка” ви. Няма ли да ти е по-лесно просто да кажеш, че каквато ще да е музика, т’ва слушаш и слабо те вълнува колко дълбок и поетичен ще е текста на една песен, колко ще да е сложна и красива мелодията, интелектуално и дълбоко емоционално послание и... бла бла бла - такива ти му глупости.

Все пак, аз поне знам защо защитавам това, което слушам. И впрочем, има разлика между метъл и рок. Разлика не, ами голяма при това. При мен везната бие на рок, а никнейма е в памет на един приятел.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 20:30.

Мда, прав си наистина много се вживявам.
А относно училище - аз също не отварям учебник, просто ми върви по повечето предмети. Може би, ако чета повече ще съм пълен отличник, но не това е най-важното, както казах по-горе.

14.03.10
20:32

При мен вече трети учител отказва да разговаря с мен. Сякаш не съществувам. Не ме харесват (и аз тях). :)
Щом аз имам 4.50, а ти над 5 дори, смятай колко е ниско летвата и колко малко трябва за 5.50+ успех. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 20:32.

14.03.10
20:32

Ouch! Чалга. Стига бе. :lol:

Колко долно и пропаднало същество трябва да си, че да я слушаш, аз бягам от часовете по музика редовно, на цената на неизвинени отсъствия само и само, че не ми се слуша хаус и такива, те чалга слушали, муахахахах.

Ей тва е красива музика! (Мишо!) (Траш :)) - http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0

п.п Стига, ве човек, бъзикаш ме нещо... :lol:

Мнението беше редактирано от El padre на 14.03.10 20:34.

14.03.10
20:34

Режа си лявото мЪдо, ако не интерпретираш текста с бодибилдинг!

От музика - на образование.

Не съм съгласен, че летвата е толкова ниско. Да в моето училище има такива предмети, но има и такива, където си е доста сериозно. Винаги можеш да получиш това, което искаш по отношение на образованието в България, стига с оправдания.

казано от Pandiz на 14.03.10, 20:32:

Ouch! Чалга. Стига бе. :lol:

Колко долно и пропаднало същество трябва да си, че да я слушаш, аз бягам от часовете по музика редовно, на цената на неизвинени отсъствия само и само, че не ми се слуша хаус и такива, те чалга слушали, муахахахах.

Ей тва е красива музика! (Мишо!) (Траш :)) - http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0

п.п Стига, ве човек, бъзикаш ме нещо... :lol:

Стига и ти бе човек, мене ме хваща гнус от метъла. Какво му е хубавото на дългите сплъстени некъпани коси и гривни с шипове и тем подобни метълски гнусотии.

14.03.10
20:36

Thrashmetal - за какво толкова, искаш да разговаряш с тях?

14.03.10
20:36

казано от Thrashmetal на 14.03.10, 20:34:

Режа си лявото мЪдо, ако не интерпретираш текста с бодибилдинг!

:lol:

п.п Мишо: Нека Траш ти отговори, аз не съм компетентен в тези неща с обясненията и разбираемите от другата страна приказки.

Мнението беше редактирано от El padre на 14.03.10 20:38.

Няма какво да ми обяснява никой - нека приемем, че аз съм крив - вие прави и да прекратяваме.

14.03.10
20:40

казано от С7АЛК3Р на 14.03.10, 20:36:

Thrashmetal - за какво толкова, искаш да разговаряш с тях?

Да ми извинят отсъствията. :)

п.п. http://www.youtube.com/watch?v=zC7ftMEQnW8 - Това са боговете на рока. И защо трябва да са им мръсни косите, не ми стана ясно? :lol: Шиповете, веригите и кожените якета за рока и метъла са като силиконовите устни и изрусената коса за чалгата. :)

Ако ще те накара да се почувстваш по-добре без да приемаме, че си не-прав, смятам, че Преслава действително има гласови данни - както и Глория и Анелия. Проблемът е, че не ми харесва за какво го използват. Ей, amigo, говорим си просто, никой не спори, че да има прави и криви.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 20:43.

Това е представата ми за метълист - дебел или хилав, с дълга сплъстена и мазна коса, с гримирани очи - все едно е бит и с хиляди кожени ленти по него - все едно садо-мазо костюм и вечно надрусан с амфети или пиян.

14.03.10
20:47

Еми Мишо до някаде си прав в представата си за описание на метал!Доста често срещам точно такива метали каквито си ги представяш по улиците!По-принцип не съм много против,защото това си е тяхният стил и начин на живот се пак те си избират каква музика да слушат и как да изглеждат!Не можем да кажем дали е правилно или не е правилно,защото всеки има различно мнение и вкус!

14.03.10
20:47

Bob Dylan, Zakk Wylde, Carlos Santana, Joe Statriani, Buckethead, Slash, Jimi Hendrix, Jimmy Page, BB King,  Eric Clapton, Keith Richards, Kirk Hemmet - Все големи имена сред китаристите и не, че съм ги душил под мишниците, за да проверя колко се къпят, но това са едни от най-великите музиканти на рока на всички времена и по съвпадение едва 1/3 от тях имат дълга коса, а дори по-малко ходят с кожени якета и никой от тях не се гримира. Снимков материал да ти предоставя? :)

Колко души събра концерта на Планета преди няколко седмици? 3-5 хиляди?
http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY&feature=related - тук говорим около милион. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 21:02.

HE

14.03.10
21:18

казано от Thrashmetal на 14.03.10, 20:47:

Колко души събра концерта на Планета преди няколко седмици? 3-5 хиляди?

Задай си въпроса какви и потърси клипче от концерт на Пайнер  :lol:
Като погледаш 1 максимум две минути от видеото и си отговаряш на въпроса “Колко тъп трябва да си да посетиш подобен концерт”  :-P

14.03.10
21:30

Ъъъ, просташка версия на Хю Хефнър?

п.п. Грешка. Това беше асоциация с Милко, а не с фен. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 21:46.

14.03.10
21:47

Интересна дискусия.
Мишо, нека си го кажем направо. Чалгата е тъпа безмислена музика, което се слуша от пропаднали хора. Те не я слушат защото им харесва, а защото искат да подражават на тълпата, щото видиш ли, ако не слушаш чалга, няма да си модерен.Разбира се, всяко правило си има изключения. В случая това си ти :)
Мен лично чалгата не ми пречи. Преди я мразех, сега и свикнах и просто я игнорирам.
Относно това, че металите имали мазни сплъстени коси и не се къпели.Предразсъдъци. Видял си някъде някога такова нещо и вече айде всичките под общ знаменател.
За мен рока и метъла си остават най-стойностната музика. Чуя ли нещо различно, просто го изолирам.Който иска да си слуша чалга.(п)разни хора, (п)разни идеали.
Поздрав за Траш-  http://www.youtube.com/watch?v=6KDO_yCYcuU

15.03.10
07:03

Момчета,кажете от каде мога да гледам састезанието на Христомир Христов на Арнолд Класик :)

15.03.10
15:34

казано от Миsh0 на 14.03.10, 20:36:

Стига и ти бе човек, мене ме хваща гнус от метъла. Какво му е хубавото на дългите сплъстени некъпани коси и гривни с шипове и тем подобни метълски гнусотии.

Не ти трябва да си с некъпана коса, за да си метъл. А какво му е лошото да е дълга? :)

15.03.10
15:55

казано от amann на 15.03.10, 07:03:

Момчета,кажете от каде мога да гледам састезанието на Христомир Христов на Арнолд Класик :)

http://video.ring.bg/multimedia/srebro-za-hristomir-hristov-ot-arnold-klasik.html

15.03.10
21:13

http://www.youtube.com/watch?v=o2oZWpqtNi4

http://dir.bg/

едва ли им е леко на колегите от dir.bg :cheese:

GO

16.03.10
05:45

“Възстановяваме данните от бекъп и се конфигурира ново оборудване. Общата големина на данните е около 40 TB. До тук сме възстановили 12 ТB данни.” :-)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 16.03.10 05:45.

16.03.10
07:34

40 ТБ за такъв сайт даже ми се струват малко. Тъкмо обсъждахме, че дори един от първите и най-големи български сайтове си няма disaster център. Ппредставете си как са изградени останалите - някое по-голямо бедствие и българския интернет ще умре :lol:

16.03.10
11:07

“Най - овтратителното нещо в тоя живот е майка ти да пръдне на родителска среща!”

GO

16.03.10
11:55

Сайтове като цс-бг.инфо,като замунда.нет,като бт.лрзру.ком си имат отговорни аунъри дет’ си правят седмични бакъпи,а сайтове,на които се крепи толкова информация не им обръщат внимание,безотговорност...

Или какво,не знаят къде е бакъп менюто ли?..
УМИШЛЕН съботаж май е най-вероятно...

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 16.03.10 11:56.

16.03.10
11:58

казано от gogata2427 на 16.03.10, 11:55:

Сайтове като цс-бг.инфо,като замунда.нет,като бт.лрзру.ком си имат отговорни аунъри дет’ си правят седмични бакъпи,а сайтове,на които се крепи толкова информация не им обръщат внимание,безотговорност...

То ако ставаше така... имат си бекъп до момента на инцидента, но явно нямат налична техника, където да го подкарат.
П.П. Ако нещата се правеха както трябва, ще имат център, копие на първия, така че като падна тоя, дори нямаше да се забележи. Ама това е въпрос на финанси.

Мнението беше редактирано от Петко К на 16.03.10 12:01.

HE

16.03.10
12:21

казано от Петко К на 16.03.10, 11:58:

казано от gogata2427 на 16.03.10, 11:55:

То ако ставаше така... имат си бекъп до момента на инцидента, но явно нямат налична техника, където да го подкарат.
П.П. Ако нещата се правеха както трябва, ще имат център, копие на първия, така че като падна тоя, дори нямаше да се забележи. Ама това е въпрос на финанси.

А и да не забравяме цените на сърварите  ;-)
Както каза Петко - бекъп имат, но вдигането на новите сървъри отнема доста време. Все пак се справят доста бързо.

16.03.10
12:33

проблем - днес като пеках пилешко филе на скарата и от самото филе излезе някаква гъста бяла течност, някой има ли идея какво е това ????

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1