казано от gorskia на 13.03.10, 13:15:
Щом си щастлив всичко е добре наслаждавай му се ;-)
п.п. погледни малко в утрешния ден (съвет) :-)
Бе, и за другиден ще помисля (че тренировка ми предстои). :)
13.03.10
13:37
казано от С7АЛК3Р на 13.03.10, 12:35:
Някой, опитвал ли се е да си промени потребителското име/това, което се вижда/?
Преди го имаше като опция, сега също го има, ама нещо не сработва, хм..
И слава богу бате, щото свикваш с някой кви ги пише... И той си сменил ника 15 пъти.
Да не ти говоря като модератори като се наложи, стане някъде конфликт... За да вземеш решение почваш да се сещаш къде кво си чел, ма той пенчо ли беше , пенака ли, поп123 ли беше.... Щото не може 10 човека с по 5000 поста да преровиш и кой кво им е писал....
Тва е мног отъпа опция и се радвам че я няма... И в живота който държи да си сменя имената, обикновено не го прави за хубаво....
Ако искаш смяна на името, пиши на администратор, стар си тука, вервам че ше те уважат.
13.03.10
14:29
Форумът продължава да деградира,до колко му помагаме - не мога да изкажа мнение.. :lol:
казано от D3BEP на 12.03.10, 09:33:
От около година имам канона брат и горещо ти го препоръчвам, нищо не прави панасоника пред него. Снимките са невероятни, увеличението е невероятно, видеото му е HD. На компа ми с 27 инча екран е като видео направо. Даже когат ого купувах нямаше черен та моят е син.
Направо и казвам ,не се колебай, навил си ис панасоника, ама аз съм го гледал... Канон е фирмата за такъв тип фотография.
Даже аз ги сравнявах двата и моето мнение е че оптиката наПанасоника е малко ментак. Една и съща табела в магазина различно ми я увеличават. То китайска работа.....
Не знам защо си мислиш че изскачащата светкавица е проблем. Тя пак сама се прибира и при включе н апарат, а ако ти пречи даже лек допир я прибира обратно... Без да говорим че такъв тип фотоапарати не мисля че ще ги държиш много на дисплей за да ти харчат батерията.
Батерията е невероятна, 9 дена бех на Мармарис, като това го разбирайте че бех из цела Турция, включително и Истанбул, убих се да щракам, хиляди снимки.... Едно 40 минутно видео. Заредих два пъти. Не защото имаше нужда. А защото се забивах в горите и се опасявах да не стане нужда.
Много благодаря за споделеното. Мнението е на човек, който се е колебал между 2-та фотоапарата и ти имам вяра! Знам, че Канон е марка в сферата на фотографията, а панасоник...в техниката като цяло. Просто имам преки наблюдения от снимки с панасоник ТЗ-5, които са много добри. Панасоник TZ-7 също е HD видео. Иначе, да диспелй и на мен не ми е нужен, най-малкото гледам да спестя заредното от багажа си. Ще отида и ще снимам и с двата апарата в техномаркет/технополис и ще извядя снимите. Май канона има повече ръчни настройки, отколкото панасоника...
13.03.10
20:31
Харесват ли ви новите адд-онс на Мозилата?
казано от Petar Cholakov на 13.03.10, 20:31:
Харесват ли ви новите адд-онс на Мозилата?
Кои точно?
Аз сега пиша от firefox (тествам едно Ubuntu) и търся да сваля някакви плъгини, щото така не става за нищо.
13.03.10
22:51
Тия персонас дето са, за тулбара. :)
13.03.10
22:52
Някой да погледне логото на Чич’ Гугъл,бързо! :P
14.03.10
08:37
казано от emzo на 13.03.10, 20:32:
Наташките кефят :lol:
emzo нищо не си видял. Гледай Chiki Chiki na Seryoga :)
14.03.10
08:43
Сигурно има връзка с датата ;) 3(месец),14 ти ден.
ама че прекрасно - получих лично съобщение с реклама на сайт за хр.добавки където мога да си избера фат бърнър на най-добра цена.
14.03.10
16:24
казано от martoagr на 14.03.10, 11:53:
ама че прекрасно - получих лично съобщение с реклама на сайт за хр.добавки където мога да си избера фат бърнър на най-добра цена.
Моля те прати ми го този хубавец на ЛС да му дам той да си избере нещо >:-(
Наташките къртят мрака на ситни парченца :lol:
казано от Alexander Katzarski на 14.03.10, 08:37:
казано от emzo на 13.03.10, 20:32:
Наташките кефят :lol:
emzo нищо не си видял. Гледай Chiki Chiki na Seryoga :)
I am impressed :) .
Не знаех, че слушате руски песнички.
Поздрав:
Мнението беше редактирано от maria на 14.03.10 18:17.
Между другото песента от горния ми пост е от филма “Бой с тенью”. Има и “Бой с тенью 2”. В Замунда са.
Гледах и двете части миналата седмица. Готин филм ;) .
Мнението беше редактирано от maria на 14.03.10 18:20.
Ауууу тука много ожесточено ще спорим.....
Знам че целия форум не харесва чалга, но пък да каже някой мъж, че нито 1 от пайнерките не му харесва, еми с извинение, но той си е чист педе***т.
Мнението беше редактирано от Мирослав на 14.03.10 19:45.
казано от Миsh0 на 14.03.10, 19:44:
Знам че целия форум не харесва чалга, но пък да каже някой мъж, че нито 1 от пайнерките не му харесва, еми с извинение, но той си е чист педе***т.
Ето ме :coolgrin:
Добре, поне като спреш звука на Планетата, не ми казвай, че не ти харесва :)
14.03.10
20:04
казано от korpusito на 14.03.10, 19:54:
казано от Миsh0 на 14.03.10, 19:44:
Знам че целия форум не харесва чалга, но пък да каже някой мъж, че нито 1 от пайнерките не му харесва, еми с извинение, но той си е чист педе***т.Ето ме :coolgrin:
Станахме двама >:-(
Понякога се чудя дали на шефчето на “Пайнер” не са му дали някъква отстъпка за конкретен размер цици - всичките имам усещането са един размер. Много фалш там бре- изкувствени цици, колаген в устните, липосукции. Грима на повечето е толкова многослоен, че прилича на посмъртна маска, а да пази господ да продумат. Като цяло имам едно въпросче - колко време човек не трябва да е виждал хубава жена, че да го вдигне при вида на някое от тея зверища? Имал съм нещастието да видя една или две от тея певачки без грим и при спомена за тея моменти сърцето ми пропуска няколко удара.
Момчета и момичета , чалгата е гаден компот от гръцки , сръбски и румънски песни , с елементарни текстове и едни кукли , който са сложени там , само за да продават . Но .. така е по целия свят - голотата продава :)
Не трябваше да отварям този въпрос...... “Анатема онзи, който слуша чалга”. Колкото и грозни, тъпи, смотани, грачещи да са те - не може да се отрече, че чалгата е най-комерсиалната музика в България.
Казваш го сякаш е хубаво нещо. : )
После българската младеж била глупава и безотговорна. :) Общото между всички е, че имат едни и същи модели за подражание.
Не обвинявам чалгата. Имам много интелигентни познати и приятели, които се наслаждават не на гледката, ами на звука на Планета ТВ. Просто споделям наблюдение.
п.п. Мишо, поздрав (я с текста, я с клипа, я с музиката - което си избереш): http://www.youtube.com/watch?v=Ypkv0HeUvTc&feature=fvst :lol:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 20:15.
Всеки може да ч*ка хубавици,но само истинският мъж може да ч*ка крокодили! ;) Много ми харесва това оправдание на пиянските изцепки.
Значи, не слушам само чалга. Слушам всичко, което ми хареса - само метал не ми харесва.
Тази простотия, че от чалгата се затъпява е точно толкова вярна, колкото и факта, че от клека се смаляваш.
Смея да твърдя, че пиша грамотно. В училище на тестовете по български винаги имам над 5.20 - правописа и пунктуацията са ми може би най-силните дисциплини. Общ успех е около 5.10-20, 11 клас в езикова паралелка с английски език.
Траш, ти като защитник на тезата, че от този стил на музика се оглупява и затъва, на няколко места беше споменавал, че успеха ти е под 4. Естествено оценките в училище не са толкова важни, но просто изброявам факти.
Хубаво или не, истина си е. Чалгата е най-комерсиалната музика в България. ЪхЪ. :)
Като чуя “чалгаджийка” и в главата ми изпува образът на някакво ГМО - смес между Глория, Преслава, Сашка Васева и Кати и ...нещо с цици, баджаци, русо, с много грим и стъпва на криво - блокира ми се мисловния процес, не мога. :lol:
Миsh0 - к’во ти става бре, тук за мадами се говори, ти дойде с бележника :-P
Мнението беше редактирано от 6th на 14.03.10 20:22.
Не е под 4, а е малко над 4. Но това, че не съм докосвал учебник цяла година си е защото не ми се учи. Но това си е мой проблем. : )
А, да. Това щях да те питам - защо защитаваш чалгата толкова? Сякаш ти си я измислил. Че чак мои приятели се обиждат ако кажа нещо на криво за “поп фолка” ви. Няма ли да ти е по-лесно просто да кажеш, че каквато ще да е музика, т’ва слушаш и слабо те вълнува колко дълбок и поетичен ще е текста на една песен, колко ще да е сложна и красива мелодията, интелектуално и дълбоко емоционално послание и... бла бла бла - такива ти му глупости.
Все пак, аз поне знам защо защитавам това, което слушам. И впрочем, има разлика между метъл и рок. Разлика не, ами голяма при това. При мен везната бие на рок, а никнейма е в памет на един приятел.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 20:30.
Мда, прав си наистина много се вживявам.
А относно училище - аз също не отварям учебник, просто ми върви по повечето предмети. Може би, ако чета повече ще съм пълен отличник, но не това е най-важното, както казах по-горе.
При мен вече трети учител отказва да разговаря с мен. Сякаш не съществувам. Не ме харесват (и аз тях). :)
Щом аз имам 4.50, а ти над 5 дори, смятай колко е ниско летвата и колко малко трябва за 5.50+ успех. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.10 20:32.
Ouch! Чалга. Стига бе. :lol:
Колко долно и пропаднало същество трябва да си, че да я слушаш, аз бягам от часовете по музика редовно, на цената на неизвинени отсъствия само и само, че не ми се слуша хаус и такива, те чалга слушали, муахахахах.
Ей тва е красива музика! (Мишо!) (Траш :)) - http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0
п.п Стига, ве човек, бъзикаш ме нещо... :lol:
Мнението беше редактирано от El padre на 14.03.10 20:34.
От музика - на образование.
Не съм съгласен, че летвата е толкова ниско. Да в моето училище има такива предмети, но има и такива, където си е доста сериозно. Винаги можеш да получиш това, което искаш по отношение на образованието в България, стига с оправдания.
казано от Pandiz на 14.03.10, 20:32:
Ouch! Чалга. Стига бе. :lol:
Колко долно и пропаднало същество трябва да си, че да я слушаш, аз бягам от часовете по музика редовно, на цената на неизвинени отсъствия само и само, че не ми се слуша хаус и такива, те чалга слушали, муахахахах.
Ей тва е красива музика! (Мишо!) (Траш :)) - http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0
п.п Стига, ве човек, бъзикаш ме нещо... :lol:
Стига и ти бе човек, мене ме хваща гнус от метъла. Какво му е хубавото на дългите сплъстени некъпани коси и гривни с шипове и тем подобни метълски гнусотии.
казано от Thrashmetal на 14.03.10, 20:34:
Режа си лявото мЪдо, ако не интерпретираш текста с бодибилдинг!
:lol:
п.п Мишо: Нека Траш ти отговори, аз не съм компетентен в тези неща с обясненията и разбираемите от другата страна приказки.
Мнението беше редактирано от El padre на 14.03.10 20:38.