Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

06.09.10
19:08

Ех да ви се не знае и ранните часове и аз бих дошъл ако е по обяд :)

06.09.10
20:19

Така е не може да лягам в 3-4 и да очаквам да стана преди 9… ама ще се постарая тая седмица с лягането(ей ако го повторя още някорко пъти може да повярвам :D)

07.09.10
17:04

Седмица 3
8:30- 100гр овес, 400гр кисело мляко
13:00- 200гр руло стефани, 30гр масло, 1 яйцe,150гр овес
20:30- 150гр свинско, 30гр масло, 1 яйце, 150гр овес, салата
24:00- 200гр извара
  - +1,5 литра мляко
  - мултивитамин

Тренировка:
лег 5х75кг 4х75кг 6х70кг
полулег с дъмбели 3х6х27,5кг

сгъване с прав лост 4х45кг 2х6х40кг
сгъване с дъмбели 5х25кг 5х22,5кг
35 минути

Имам някакво леко ръзтежение в левия трицепс и не правих кофички. Много съм доволен от лега, тия 75 не ми се виждат толкова тежки вече, полулега другия път ще го изтискам и него... бицепса нещо страда неска.

07.09.10
20:29

хора, вкарал съм се във филма на добавките, почти нищо не е решено още със сигурност, но ще бъда благодарен, ако дадете насока. Смятам да взема
300грама монохидрат- товъ със сигурност
500таблетки амино- не съм решил
и голямата чуденка-
а/Intraxcell- но за поече от 1 опаковка не мога да отделя пари в момента
б/бета аланин 0,5кг за ~60кинта имаше
в/слин сейн

Искам да кача още 5-6кг и сила- даже второто е по-желано. Мога да отделя ~60 лева, а ако махна аминотата към 90… Дайте някакъв разум- струва ли си или не. Да си остана само на креатина или да вкарам и кило глутамин.

07.09.10
20:40

Аз бих предпочел солидно количество амини + 300гр креатин. Те биха  ти осигурили добро възтановяване, а комбинирано с яки тренировки и храна, ще станеш голЕм!

07.09.10
20:46

Дефинирай солидно 20-30-40 дневно? Креатина си е задълже, както казах.

08.09.10
08:06

Аминото на хапове е греда, аз бих взел бета аланина в комбо с креатина, даже това мисля да ми е следващия стак зимата :)

08.09.10
08:10

IntraXcell + Monohydrate. Тази зима аз ще опитам със Monohydrate + Jack3d.

08.09.10
12:14

1. Защо аминотата на хапове са греда?
2. Интрата е добър, но до колкото знам трябва да се насити организмът с бета аланина, за да даейства, а това става след 2-3 месеца, тоест 3 опаковки интраксел, което е далеч от финасовите ми възможности в момента.

ПП От снощи имам Лординова болест(посетителите на Спам темата са наясно за какво говоря :D) Та идварата снощи не се състоя и днес ядох в 2 за пръв път малко ориз и пилешко, яйце и масло... и вода пих за пръв път тогава... тегаво е и не минава мамка му... пишете го дей оф от храна мега зле, но не ми се и яде. Взех един изпит- има светлина в тунела мамка му.

08.09.10
13:25

Луд, луд

09.09.10
18:06

8:30- 100гр овес, 2 яйца, сладко от ягоди, 200гр кисело мляко, 0,5л прясно мляко
12:30- 250гр пилешко, 30гр масло, 150гр ориз
17:00- 0.5л прясно мляко, 3 сладки с локум
20:30- 100гр овес, 30гр масло, 3 яйца, 50гр сирене, 50гр свински врат
  - мултивитамин

Днес бе ден за тренировка, но се наложи да пропусна, храната рехава... утре ще дърпам тяга и ще ям много!

ЕДИТ- двата пъти овеса е на палачинка с яйцата и всичко останало- на микровълнова, не знам последните 8 месеца как съм ял овеса- така е чудесен : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 09.09.10 18:07.

10.09.10
15:15

07:00- 120гр овес, 200гр кисело мляко, канела, 2 яйца, сладко от ягоди
13:00- 200гр спагети, 30гр масло, 2 яйцe, 50гр сирене, 50гр свинско, домашна лютеница
17:30- 0,5л мляко, 2 парчета локум
19:00- 200гр спагети, 30гр масло, 2 яйце, 50гр сирене, 50гр свинско
  - 0,5л мляко(освен горното)
  - мултивитамин

Тренировка:
гребане с щанга- 2х6х90кг 5х90кг
набирания надхват- 2х4 +10кг
гребане на скрипец- 6х80кг
тяга- 6х130кг 5х130кг

френско разгъване-4х45кг 4х40кг 1х35кг
дъмбел зад врат- 1х6х35кг
35 минути

Шибан ден. Шибана седмица. Шибан месец. Шибана година. Шибана предстояща година... да си дойдем на думата спал съм 4 часа, но бях свръх надъхан- частта за гръб отне около 20 минути- силна тяга, все още слаби набирания, на гребането хвата ме дърпа назад, вчера носих около час едни багажлъци та предмишниците са зле... и трагедията на трицепса- 45 кг имах чувството че ще ме смачкат, та намалих тежеста, но пък се обади левия трицепс, намалих още, но се отказах- направих една серия дъмбел зад врат, тъй като не ме боли много трицепса така... тва е...

Мнението беше редактирано от Бойко на 10.09.10 15:17.

11.09.10
07:19

10:00- 120гр овес, 3 яйца, канела, 200мл прясно мляко, 200гр кисело мляко
14:00- бира + банице (rock)
16:00- 100гр свинско, 2 яйца, 200гр ориз
18:00-0.5. мляко, 2 парчета локум
20:00-400гр кисело мляко, 50гр свинско, 100гр ориз
24:00-200гр извара
-мултивитамини
-0,5л мляко(допълнително)

Тренировка:
клек 6х75кг 6х80кг 5х85кг
напади с дъмбели- 2х5х17,5кг
тяга с прави крака- 2х6х70кг

военна преса 4х55кг 6х50кг 4х50кг
преса с дъмбели 2х6х25кг
ръце встрани- 6х10кг
53-4 минути

Прилична тренировка като нагладно и след вчерашната тяга... от клека не съм доволен... нещо много се щадя. Дъмбелите си тежат между 22.5 и 25 разликата се усеща много... другата храна по-натам...

ПП Тренировката бе в залата до Кауфланд- видяхме се с libra поприказвахме, потренирахме ‘щото сме сериозни : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 11.09.10 17:14.

11.09.10
10:01

казано от CKOTA на 11.09.10, 07:19:

ПП Тренировката бе в залата до Кауфланд- видяхме се с libra поприказвахме, потренирахме ‘щото сме сериозни : )

дааааааааа, видя се кои сме най-сериозните :) Много се радвам, че се запознахме. Ако знаех, че ще идваш щях и аз да подраня повече, за да изкараме цяла тренировка заедно. Другата събота ако си навит, ще се организираме по-добре. Той и tonu дойде... ама закъсня доволно :P

11.09.10
10:22

казано от CKOTA на 07.09.10, 20:29:

хора, вкарал съм се във филма на добавките, почти нищо не е решено още със сигурност, но ще бъда благодарен, ако дадете насока. Смятам да взема
300грама монохидрат- товъ със сигурност
500таблетки амино- не съм решил
и голямата чуденка-
а/Intraxcell- но за поече от 1 опаковка не мога да отделя пари в момента
б/бета аланин 0,5кг за ~60кинта имаше
в/слин сейн

Искам да кача още 5-6кг и сила- даже второто е по-желано. Мога да отделя ~60 лева, а ако махна аминотата към 90… Дайте някакъв разум- струва ли си или не. Да си остана само на креатина или да вкарам и кило глутамин.

Земи си  Intraxcell и Slin-sane, ще качиш килограми и сила, и то доста.

11.09.10
13:34

казано от libra на 11.09.10, 10:01:

дааааааааа, видя се кои сме най-сериозните :) Много се радвам, че се запознахме. Ако знаех, че ще идваш щях и аз да подраня повече, за да изкараме цяла тренировка заедно. Другата събота ако си навит, ще се организираме по-добре. Той и tonu дойде... ама закъсня доволно :P

Не исках да казвам, че ще дойда и да се успя отново :D… за другата седмица ще говорим като наближи събота : )

Фамозен, ако ще взимам ще е едно от двете- но май ще постъпя по съвсем дург начин...

Мнението беше редактирано от Бойко на 11.09.10 13:36.

11.09.10
13:53

От глутамина не очаквай сила.
Аз бих скочил на креалкалин, бета-аланин, и големи кафета преди тренировка.
Не зная защо деца като Фамоус се изказват толкова категорично по отношение суплементите, не зная и защо въобще ги ползват, ама това е друга тема.

11.09.10
13:56

Креалкалина за мен са много пари на вятъра, не оспорвам ефективността му, но моното ми е 5лева 300грама, а при мен си действа перфектно. А тоя бета аланин толкова противоречиви мнения чета, че не знам дали си струва филма... това на което почти съм се навил е ВСАА на прах и рибено масло и яко огъване на железата в залата и моното разбира се...

11.09.10
13:59

Ами опитай, тук за съжаление нещата са “проба - грешка” виж кое-как ще ти действа и така :)

11.09.10
15:08

казано от Madboy на 11.09.10, 13:53:

Не зная защо деца като Фамоус се изказват толкова категорично по отношение суплементите, не зная и защо въобще ги ползват, ама това е друга тема.

Защото... поне слин-а съм го използвал и съм качил доста килограми. Ти ли ми даваш парите та ше ми казваш дали да използвам добавки или не ?

и каква полза от тези добавки и т.н. като те е срам да сложиш една снимка ;) ... благодаря за вниманието !

11.09.10
15:24

казано от fam0us на 11.09.10, 15:08:

казано от Madboy на 11.09.10, 13:53:

Защото... поне слин-а съм го използвал и съм качил доста килограми. Ти ли ми даваш парите та ше ми казваш дали да използвам добавки или не ?

Аз не съм ти казвал “ПИЙ” или “НЕ ПИЙ”, или ти ще се опиташ да ми покажеш обратното ?
На твоите години нищо чудно даването на пари за добавки да ти е било стимул, да си оправиш и храненето, и оп - вълшебните резултати дошли :)

Мнението беше редактирано от Madboy на 11.09.10 15:24.

11.09.10
15:26

Моното и при мен работи перфектно,вече започнах да го усещам,а са минали едва 2 седмици.Не знам защо има толкова много хора против него,не винаги най-скъпото е най-ефектнивно.

П.п Кристиане,разбрахме,че ти си мега супер турбо пич и се снимаш нон-стоп,няма нужда да ни го повтаряш постоянно.

Вие ми правите такъв образ на пич... не съм го твърдял никога просто Трибоеца за пореден път го каза най-правилно на вас ви е голям кеф да ядете на 6+ и да взимате на 6+ добавките и като се появи един Пич като мене дето тренира с два пъти повече серии от вас и яде два пъти по-малко и изглежда два пъти по-добре и вие ‘’ААА няма да стане така трябва да го обидим, няма да се трудим с часове над чинията и да изглеждаме по-зле от него ‘’ отново мерси за вниманието.. ;)

-Има да си мечтая за такова тяло... от кога тренираш
-Не се харесвам, хич даже, като покажа пак пресата и надуя горните гърди ще кача, обещавам
-Мазен съм пич, апък съм 166-7.. не мога да си го обясна ;д айде стига спам, че неска съм написАл 50 мнения

ето го невероятния Фамоус ми хленчеше до вчера колко нестава работата а днеска ми е съдия...

СКОТ сори приятел кажи на Петко да го махне това не е изобщо за дневника ти просто трябваше да го напиша Сори пак :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.09.10 15:37.

11.09.10
15:41

Кристиане,дразниш целия форум.Не си пич и не изгледждаш много по-добре от много хора тук,намали самочуствието малко.Просто е смешно!

П.п Извинявай за спама,ама тоя не се търпи,вече месец всеки 2 комнетар към него е критика и той си мисли,че го правят хората защото му завиждат.

Едит:Вземи пиши малко по-грамотно,защото така показваш къв си пИч...

Мнението беше редактирано от Андриан К на 11.09.10 15:43.

11.09.10
15:48

казано от kristiancho на 11.09.10, 15:32:

Вие ми правите такъв образ на пич... не съм го твърдял никога просто Трибоеца за пореден път го каза най-правилно на вас ви е голям кеф да ядете на 6+ и да взимате на 6+ добавките и като се появи един Пич като мене дето тренира с два пъти повече серии от вас и яде два пъти по-малко и изглежда два пъти по-добре и вие ‘’ААА няма да стане така трябва да го обидим, няма да се трудим с часове над чинията и да изглеждаме по-зле от него ‘’ отново мерси за вниманието.. ;)

Изкушаваш ме да ти обясня две-три неща за живота, фитнеса, генетиката и възрастта. Това, че си изкарал някоя плочка, изобщо не значи, че имаш и най-бегла престава какво правиш. Имаш генетични дадености, млад си, тренираш по малко (правилно или не, всичко е по-добре от нищо). Всичко това обаче не означва кой знае какво. Хайде да си говорим за снимки и за това как изглеждаш, като станеш на моята възраст примерно. За физическия ти облик толкова.
От друга страна дванадесетгодишната ми дъщеря се изразява по-добре от теб и пише доста по-грамотно във всяко едно отоншение. Човек мисли на родния си език. Ако не може да си подреди мислите в достатъчно последователен и подреден текст, то той не се справя добре и с мисленето. Забелязвам, че се смяташ за компетентен да даваш съвети по най-различни теми, като си нямаш и бегла поредстава от повечето от нещата, за които става дума. Липсват ти житейски опит, интелект, обща култура и специфични знания, тоест почти всичко, което може да послужи и да помогне на някого. За съжаление обаче въпреки това се налага да чета твоите писания във всяка трета тема във форума в последно време. Не знам как модераторите още не са те подгонилии, но се възхищавам на търпението им.

11.09.10
17:37

@kristiancho - Яко си сдухан, опитвам се да ти кажа, че тоя прогрес е до няколко месеца, айде година. После ще станеш по-зле отколкото преди да почнеш да тренираш. И знаеш ли колко си ми през к*ра, щот само ше духна и ще паднеш, не виждаш ли, че си поредния загубеняк който се мисли за много нещо.

Мнението беше редактирано от fam0us на 11.09.10 17:38.

11.09.10
17:41

Аз хубаво си падам по спама и не ми пречи, но тука вече минавате границата айде по темата или в краен случай за масовия дефект или нещо в тази насока : )

11.09.10
17:47

Окей, извинявай. Само исках да ти кажа, че по няколко таблици, които гледах в интернет пише, че ако си над 26% мазнини си сериозно затлъстял. А ти каза, че мислиш да качваш до 27%.
просто да не е без хич

Мнението беше редактирано от fam0us на 11.09.10 17:48.

11.09.10
17:49

казано от fam0us на 11.09.10, 17:37:

@kristiancho - Яко си сдухан, опитвам се да ти кажа, че тоя прогрес е до няколко месеца, айде година. После ще станеш по-зле отколкото преди да почнеш да тренираш. И знаеш ли колко си ми през к*ра, щот само ше духна и ще паднеш, не виждаш ли, че си поредния загубеняк който се мисли за много нещо.

И двамата сте лапета, а ти минаваш границата на разумния тон !
Като понаправите няколко години стаж, ще ви е по-различно мисленето, до тогава по-спокойно.

ем за да кажа нещо за теб.... видях тренировките ти и освен да кажа, че тежестите които исползваш са доста добри друго не ми идва на ум Скот.... каквото и да ти кажа ще ме почнат лапетата да ми духат а аз не искам  нали разбираш. Някой просто могат да отхвърлят труда на другите немогат нищо друго ама нищо. Успех Скот ... мислех да се регна така ама видях, че вече има такъв (envy) това докъде е моя прогрес не ти дава право да ме обиждаш ..... такова.

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.09.10 17:58.

11.09.10
20:02

Оспамихте на Др.Скотски дневника.Ще ви почва с тупалките усещам :D

11.09.10
20:12

За него не знам, ама аз трябва да ви подкарам наред....fam0us, считай се официално предупреден, още една обида към когото и да било и ще си първия, предложен за бан. Няколко души тука сте ми на мушката....

11.09.10
21:33

Кристияне- ника ми няма нищо общо със скотовото упражнение идва от една история, която не съм длъжен да разказвам... и къде по дяволите съм те обидил? Евентуално ако съм се изразил по-остро и ти си го приел за обида е друга тема.
Фамозен, просто не чети мненията му... ебати това е форум да си помагаме и поддържаме- все пак имама общи интереси и тн- не е казано че всеки трябва да харесва всекиго, но нека запазим добрия тон.
Мадбой, прав си време минава акъла се променя и не само за фитнеса говоря.
Петко, благодаря за намесата.

Сега по темата(дневника)- днес 3 отделни персони ми казаа, че съм станал дебел, с голям корем и съм прекалявал вече... бил съм дебел... и тука се сетих- Фамозен- аз казах, че ще качвам поне до 85 кг или докато стигна 25-6% БФ а не че гоня толко мазно- има разллика, освен това Николаев беше 25% зимата, а сега?

Скот не говоря за теб че си ме обиждал те си знаят кои са .... А до това че си дебел... споко и на мен са ми го казвали макар че според мен е неуснователно но.... тренраш както ти мускул подскаже тоо винаги ще има недоволни угодия няма и аз си мислех че това е форум за цивилизовано обменяне на мнения :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.09.10 21:58.

11.09.10
23:56

казано от kristiancho на 11.09.10, 21:56:

Скот не говоря за теб че си ме обиждал те си знаят кои са .... А до това че си дебел... споко и на мен са ми го казвали макар че според мен е неуснователно но.... тренраш както ти мускул подскаже тоо винаги ще има недоволни угодия няма и аз си мислех че това е форум за цивилизовано обменяне на мнения :)

Ей момче слез от небето ,не изглеждаш добре ,релефа ти не е както трябва,не ти виждам фибрите ... а на мен ми остава малко да ги изкарам навсякаде и ще ти покажа какво се нарича релеф като кача 2,3 снимки за скъпите ни съфорумци .

12.09.10
07:07

казано от CKOTA на 11.09.10, 21:33:

Сега по темата(дневника)- днес 3 отделни персони ми казаа, че съм станал дебел, с голям корем и съм прекалявал вече... бил съм дебел... и тука се сетих- Фамозен- аз казах, че ще качвам поне до 85 кг или докато стигна 25-6% БФ а не че гоня толко мазно- има разллика, освен това Николаев беше 25% зимата, а сега?

Майка ми от няколко месеца ми повтаря , че вече съм ставал грозно масивен и врата ми се удебелил :D :D Мани ги тия разбирачи, тренирай си и яж стабилно, пък после пусни едно чистене, общо взето при всички е такава схемата. Чистото качване си остава мит за сега...

ето пак... абе момченце къде в коментара ми който си цитирал съм казал и намекнал как изглждам... ама стига сте си уплътнявали времето да ми отгоаваряте. Обсъждате ме повече от бабите пред блока. Нито съм казал, че съм на релефния нито нищо... тебе пък точно даже не съм ти чел и мнения да ми се заяждаш.

12.09.10
07:50

Корп, аз отбелязвам само- казал съм нещо и то ще стане, а именно- поне 85кг, а ако продължа нагоре до 25-26%БФ и под 100 талия :D… до тогава ще се яде здраво...

12.09.10
16:10

Храната известно време може да не я пиша- най-общо- ~200протеин дневно, 100+гр мазнини и тотал към 3000 калории. смятам 1 седмица да се храня без никакво ограничение- торти, сникърси бе сякакви неща, ако ми се доядат разбира се няма да се тъпча на сила. отбелязвам мускулна в: краката от-до, бицепс, трицепс и предмишница, да и кръста и гърба, че и рамената... абе цялостно... трябваше да правя корем- мъзи ме днес- утре. туй то.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1