имаше една реклама по телевизията с едни бебета облечени в коетюми на животни .. много сладки.някой сеща ли се на какво беше или линк даже ако може :)
Имаше леко измамна измама на сайт за добавки, че до 15-ти ако поръчаш нещо ще има подарък от Сайтек - е имаше само спомен от подарък.
А куриера ми се скара за дето нямаме звънец на вратата.Казах му направо да влиза вътре и ми се развика по телефона :”Аве ей да не съм си у нас, че Ша влизам” и ми затвори. Добра идея ли е да подам жалба срещу него ???
Мнението беше редактирано от martoagr на 19.06.10 21:19.
След час тръгвам към морето (wave) (rock)
Емотиконите са по-добри от старите, но са много дървени не-анимирани.
Ей, тумбаци, от София които сте, айде форум среща? Знам ви кои от къде сте - СТАЛКЕР, Oranje, CMOTA, г-н Николайев, Кольо, junkhead.. Тоя, оня.. Модераторите ни също от София някои.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.06.10 22:03.
19.06.10
22:02
казано от inspect на 19.06.10, 21:50:
След час тръгвам към морето (wave) (rock)
Към кое море си се ориентирал
казано от Thrashmetal на 19.06.10, 22:00:
Ей, тумбаци, от София които сте, айде форум среща? Знам ви кои от къде сте - СТАЛКЕР, Oranje, CMOTA, г-н Николайев, Кольо, junkhead.. Тоя, оня.. Модераторите ни също от София някои.
Ако е след вторник и аз може да се включа.
19.06.10
22:17
казано от inspect на 19.06.10, 22:14:
Черното море, 3 дни на каравана.
Браво дано да си изкарате хубаво, че дават времето да се попрецака малко.
19.06.10
22:53
казано от inspect на 19.06.10, 22:16:
....
Нали щеше да ходиш на Sonishphere?
Идейно :)
Яка форумна среща :D
Стига да е след 18ч, ако е в работен ден..то и без това от 17:45 до 18 и нещо вали...
/С какъв цвят потници да сме? (fubar) /
20.06.10
00:00
Ами организирайте най послед енда среща, някога имаше почити всяка седмица, беше нещо като оперативка :).
С цел да ви помогна ще си позволя да цитирам два поста.
head_hunter
Правили сме срещи. И са идвали доста хора, а беше весело и снимки имаше.
На последната среща дойдоха малко хора /не помня на кой от двата форума беше/, но пак си изкарахме добре.
На срещите на които съм бил определено не е имало разделяне или нещо такова, а и не се обсъждат само неща свързани с фитнеса.
Забавно е общо взето, но нямам идея защо спряхме да се събираме така.
Дзвер и Емил поемаха организацията тогава, но за съжаление Двер вече не е в София, а Емо се поотдалечи от бодибилдинга и спря да пише /както и доста хора от онова време/.
ДЗВЕР
Ма те срещи много сложно са организират. Не са мъчете, няма да са справите сами.
Щом мене и Емо на няма, край....
Пускате една тема в общите:
Среща - София - примерно неделя(за да е удобно на всички) - 14 часа. Примерно. На пилоните на НДК, на Графа или където искате.
Само гледайте наблизо да има заведение да седнете ,можете да си запазите и маса ,че напоследък в София не се живее.
Можете и да не запазвате. Ходили сме и на тренировки, и на разходки в парка... И тва е, целата сложнотия.
Не знам дали на тея срещи се обсъжда само бодибилдинг.
Аз с Емо и Марто все още се срещам и се чувам.
Макар че аз съм в Бургас, а те - в София.
И макар че те не се занимават вече с бодибилдинг.
ПП. На среща рядко сме събирали над 10 човека(и по малък беше форума тогава, де) но да ви кажа, по интересно и по - устойчиво е така. Били сме и повече хора, но голямата част от тях тогава ги виждаш за пръв и последен път.
Петко,време ти е било за нова кола :)
Един колега се е пребил.Носел си кафе човечецът,и някой го е викнал по име,и той да хване да се събори на земята...потрошил се е яко.Ебати.
Всъщност това ни най-малко не ме учудва.Много хора на средна възраст са ме удивлявали с факта,че са доживели дотук.По моя преценка с тази некадърност естественият подбор би ги избил много брутално още в най-ранна възраст.Божа работа.
Много пъти съм наблюдавал следния случай в работата-има нещо на земята,винтоверт примерно,или някаква дупка в пода.Половината хора ще го ритнат или ще се спънат в дупката,въпреки че около нея има бол място :)
20.06.10
08:01
Еииии,днес е ИДЕАЛНО за РИБОЛОВ! 8-)
20.06.10
08:16
казано от martoagr на 19.06.10, 21:17:
Имаше леко измамна измама на сайт за добавки, че до 15-ти ако поръчаш нещо ще има подарък от Сайтек - е имаше само спомен от подарък.
А куриера ми се скара за дето нямаме звънец на вратата.Казах му направо да влиза вътре и ми се развика по телефона :”Аве ей да не съм си у нас, че Ша влизам” и ми затвори. Добра идея ли е да подам жалба срещу него ???
Друг път пазарувай от свестните вносители на Сайтек :P
А за куриера - аз веднага бих се оплакал и ще си получиш обезщетение от фирмата, поне някоя и друга безплатна доставка.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.06.10 08:17.
20.06.10
08:40
Наш’та маса поздравява ваш’та маса! (devil)
Хора възможно ли е от това, че правя стречинг след тренировка да нямам мускулна треска ?
ПП. И аз съм навит за среща :)
20.06.10
09:13
Нямам нищо против да направим среща.
Ще е приятно да пием по една Syntha-6! (beer)
В зависимост от броя на хората, можем и обща тренировчица да направим в някой по-голям фитнес... (muscle)
казано от Кольо Пияндето на 20.06.10, 09:13:
В зависимост от броя на хората, можем и обща тренировчица да направим в някой по-голям фитнес... (muscle)
Е това е много готина идея...много е забавно това...
20.06.10
09:18
казано от inis9 на 20.06.10, 09:15:
Е това е много готина идея...много е забавно това...
Мдам... ще се види кой е кум, кой - сват и кой - на булката брат! 8-)
Идеята е да се видим в спортна обстановка - кой, какво, как и защо прави...
Много от тези неща ги има в дневниците, ама... не е баш същото, нали? ;)
Всичко това не отменя заведенийцето след тренировка! (d) (pizza)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.06.10 09:20.
20.06.10
09:21
пак не става за плаж
Вчера ставаше за плаж, днес е същото, значи....
Какви сбирки в залата, няма ли ядене, не ме търсете :lol:
казано от junkhead на 20.06.10, 07:22:
Може, ще видя кое е по-добре в случая, порагледах вчера малко обяви :)
казано от p17bull на 19.06.10, 20:29:
Колко спокойно го каза. Е*и му майката .. ;д
Е какво? Това е само кола :)
Петко, ти ще надзираваш и ще даваш акъл само в залата :)
Майтапа настрана, но това е една чудесна възможност за корекция на техника от всякакъв сорт. Би било от полза за хора, които не са сигурни в изпълнението на някое упражнение. Пък и да видим и на живо кой, какво и как...
А за кръчмата...тя си е в реда на нещата, то пък не може само спорт....
Траш, трябва и идея за кръчма (nfun)
(добре де, заведение)
Мнението беше редактирано от Инис на 20.06.10 09:48.
казано от junkhead на 20.06.10, 07:22:
Един колега се е пребил.Носел си кафе човечецът,и някой го е викнал по име,и той да хване да се събори на земята...потрошил се е яко.Ебати.
Всъщност това ни най-малко не ме учудва.Много хора на средна възраст са ме удивлявали с факта,че са доживели дотук.По моя преценка с тази некадърност естественият подбор би ги избил много брутално още в най-ранна възраст.Божа работа.
Много пъти съм наблюдавал следния случай в работата-има нещо на земята,винтоверт примерно,или някаква дупка в пода.Половината хора ще го ритнат или ще се спънат в дупката,въпреки че около нея има бол място :)
Пост на месеца :D , търкалях се от смях пред компа ! Шегата настрана и аз съм си ги мислил тея неща... :D
казано от cecowe на 20.06.10, 09:21:
пак не става за плаж
става - току-що се върнах (npool)
20.06.10
10:51
казано от Никола на 20.06.10, 10:41:
Яката ралта е, че има три иконки със сърчица :D
(nlove4) (nlove5) (nlove9)
Just Love (nlove5) :D (nlove9)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 20.06.10 10:51.
Най-накрая нови емотикони а :)
Идеи освен с лед,фастумгел и почивка как се лекуват болки в китката че не ми се пропуска тренировка,но май ще се наложи?
Мнението беше редактирано от mantodeus на 20.06.10 13:29.
20.06.10
13:39
казано от mantodeus на 20.06.10, 13:28:
Най-накрая нови емотикони а :)
Идеи освен с лед,фастумгел и почивка как се лекуват болки в китката че не ми се пропуска тренировка,но май ще се наложи?
Накитници? ;д
Дясната ми китка беше много зле по едно време - с накитник бях (еластичен бинт адски пристегнат само за серията и после го махам да не ми спре кръвта напълно), но ми мина напълно от самосебе си.
И на мен така, Мишо.
Пичове, адски спечен съм да не ми остави 5 по програмиране. След математиката, това е предмета, по който най-много знам и точно това ще земе да ми развали дипломата! :( Госпожата е супер добра, просто аз съм тъп и имам лееки проблеми с нея...
Супер тъъъпо.Хора , които преписват от мен ще имат 6-ци. :(((((((((((((( А мисля това да следвам! Ужас... ;[
ПП. Може би по всичко друго освен математика и програмиране бих преглътнал 5-цата. Но тука нещо ще ми приседне...
Мнението беше редактирано от alabalaa на 20.06.10 13:55.
Тъй става,като не се учи редовно.Ами само се драска по форумите.Има господ,всичко вижда и наказва накрая. :)
И петицата ти е много.
Мнението беше редактирано от Миро на 20.06.10 14:13.
20.06.10
14:12
казано от Миро на 20.06.10, 14:07:
Тъй става,като не се учи редовно.Ами само се драска по форумите.Има господ,всичко вижда и наказва накрая. :)
Т’ва може да го каже само един пенсионер.
Купих си някакъв педалски продукт за коса - не я стяга, просто изглежда мокра. Да продължа ли да ходя така?
20.06.10
14:20
казано от Thrashmetal на 20.06.10, 14:19:
Купих си някакъв педалски продукт за коса - не я стяга, просто изглежда мокра. Да продължа ли да ходя така?
НЕЕЕЕЕЕ