Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:
GO

19.06.10
16:12

Нещо ми е саклет да пиша в тая тема.. :D

19.06.10
16:34

моята е около 80мин + загрявка 10 и стречинг 7.
Почиваше по 1мин м/у сериите, не загряваше много, като чели му беше сеедно

ПИ

19.06.10
16:35

Хора, дайте някой филм в който да се изкъртя от смях?

Hot tube time machine ми направи добро впечатление.

ПИ

19.06.10
16:37

казано от RogerF на 19.06.10, 16:36:

Излгедах го.
В момента тегля “Ловци на шаферки”, някой гледал ли го е?

19.06.10
17:41

Някой помни ли как беше сайта на Кембълът (пълен член, както той шеговито изтъкваше)? Или направо името на предаването му, по BBT мисля, че беше и от къде мога да гледам цели епизоди?

GO

19.06.10
17:52

Пия си изварата и от миризмата й се сещам за ‘протеините’ на Нутрим(ванилия) :D
Тя  и на плътност е такава,само дето знам бучките от какво са..

ПИ

19.06.10
18:00

казано от gogata2427 на 19.06.10, 17:52:

Пия си изварата и от миризмата й се сещам за ‘протеините’ на Нутрим(ванилия) :D
Тя  и на плътност е такава,само дето знам бучките от какво са..

Сега ли е изварата бе, Гога? Пий я 30 минути преди да легнеш.

Аз пък след един час започвам нощна смяна  :(

Честита победа на българския национален отбор по волейбол!
Силен мач, много волейбол и сладка победа срещу един силен съперник!
За мен беше удоволствие!

GO

19.06.10
19:05

Яяяя,какъв човек са поканили в “Горещо”,отивам да гледам!  (clap)

АН

19.06.10
19:25

казано от p17bull на 19.06.10, 16:35:

Хора, дайте някой филм в който да се изкъртя от смях?

Реджеп Иведик 3

19.06.10
19:27

Кембъла беше голям пич,много ме радваше.Лека му пръст.Най-ярко си спомням участието му в някакво предаване на Гарелов,ей този човек се изпокара със всички,адски вулгарен,но интелигентен.
Това с определителния член е тъпо :)

казано от Кольо Пияндето на 19.06.10, 18:23:

Честита победа на българския национален отбор по волейбол!
Силен мач, много волейбол и сладка победа срещу един силен съперник!
За мен беше удоволствие!

Никога  няма да забравя тръпката и удоволствието да гледаш на живо как този истински отбор размазва конкуренцията във Варна.

казано от Иван Шишманов на 19.06.10, 19:31:

Никога  няма да забравя тръпката и удоволствието да гледаш на живо как този истински отбор размазва конкуренцията във Варна.

Надявам се, че ще успея да направя така, че да гледам мачовете с Бразилия във Варна...

казано от Кольо Пияндето на 19.06.10, 19:33:

казано от Иван Шишманов на 19.06.10, 19:31:

Надявам се, че ще успея да направя така, че да гледам мачовете с Бразилия във Варна...

Като  студент работих в офиса на един от най големите брокери с които работят Булстрад. Сега не знам как е но тогава те баха генерален спонсор и им даваха билети, а ние покрай тях посещавахме от време на време. Хем кеф хем тиим билдинг между двете компании :).

19.06.10
20:00

казано от p17bull на 19.06.10, 16:37:

казано от RogerF на 19.06.10, 16:36:

Излгедах го.
В момента тегля “Ловци на шаферки”, някой гледал ли го е?

Аз съм го гледал, добър е. Ама май вече и ти си го гледал..

19.06.10
20:13

казано от junkhead на 19.06.10, 19:27:

Кембъла беше голям пич,много ме радваше.Лека му пръст.Най-ярко си спомням участието му в някакво предаване на Гарелов,ей този човек се изпокара със всички,адски вулгарен,но интелигентен.
Това с определителния член е тъпо :)

Ако се зачетеш в негови писмени интервюта, ще забележиш приликата в хумора му с този на Oranje. Може би двамата са открили “рецептата”? : )

п.п. Аа, като казах “рецепта” се сетих да те питам - на твоя братовчед, Buckethead знаеш ли от къде може да се изтегли DVD-то му “Secret recipe”?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.06.10 20:15.

19.06.10
20:27

казано от korpusito на 19.06.10, 11:45:

Къде ? :)

На Дианабад. А да завали цял ден... и не можа :)
После пицария, кафе и на връщане баш в дъжда нацелих един стълб :lol:
Зарязах колата и утре ще я дърпаме.

Мнението беше редактирано от Петко К на 19.06.10 20:51.

ПИ

19.06.10
20:29

казано от Петко К на 19.06.10, 20:27:

казано от korpusito на 19.06.10, 11:45:

Къде ? :)

На Дианабад. А да завали цял ден... и не можа :)
После пицария, кафе и на връщане баш в дъжда нацелих един стълб :lol:
Зарязах колата и утре ще я дърпаме.

Колко спокойно го каза. Е*и му майката .. ;д

Мнението беше редактирано от Петко К на 19.06.10 20:51.

19.06.10
20:55

имаше една реклама по телевизията с едни бебета облечени в коетюми на животни .. много сладки.някой сеща ли се на какво беше или линк даже ако може :)

19.06.10
21:17

Имаше леко измамна измама на сайт за добавки, че до 15-ти ако поръчаш нещо ще има подарък от Сайтек - е имаше само спомен от подарък.
А куриера ми се скара за дето нямаме звънец на вратата.Казах му направо да влиза вътре и ми се развика по телефона :”Аве ей да не съм си у нас, че Ша влизам” и ми затвори. Добра идея ли е да подам жалба срещу него ???

Мнението беше редактирано от martoagr на 19.06.10 21:19.

19.06.10
21:41

http://to55er.files.wordpress.com/2009/09/fat-guy-in-chair-thumb.jpg

19.06.10
21:50

След час тръгвам към морето (wave)  (rock)

Емотиконите са по-добри от старите, но са много дървени не-анимирани.

19.06.10
22:00

Ей, тумбаци, от София които сте, айде форум среща? Знам ви кои от къде сте - СТАЛКЕР, Oranje, CMOTA, г-н Николайев, Кольо, junkhead.. Тоя, оня.. Модераторите ни също от София някои.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.06.10 22:03.

казано от inspect на 19.06.10, 21:50:

След час тръгвам към морето (wave)  (rock)

Към кое море си се ориентирал

19.06.10
22:09

Аз тая вечер бях на такава, ама на друг форум :D- добре се получи : )

19.06.10
22:14

Черното море, 3 дни на каравана.

19.06.10
22:16

казано от Thrashmetal на 19.06.10, 22:00:

Ей, тумбаци, от София които сте, айде форум среща? Знам ви кои от къде сте - СТАЛКЕР, Oranje, CMOTA, г-н Николайев, Кольо, junkhead.. Тоя, оня.. Модераторите ни също от София някои.

Ако е след вторник и аз може да се включа.

казано от inspect на 19.06.10, 22:14:

Черното море, 3 дни на каравана.

Браво дано да си изкарате хубаво, че дават времето да се попрецака малко.

19.06.10
22:23

Ааааа, сетих! Форума на басейн!

СА

19.06.10
22:53

казано от inspect на 19.06.10, 22:16:

....

Нали щеше да ходиш на Sonishphere?

19.06.10
23:48

Идейно :)
Яка форумна среща  :D
Стига да е след 18ч, ако е в работен ден..то и без това от 17:45 до 18 и нещо вали...

/С какъв цвят потници да сме?  (fubar) /

Ами организирайте най послед енда среща, някога имаше почити всяка седмица, беше нещо като оперативка :).
С цел да ви помогна ще си позволя да цитирам два поста.

head_hunter

Правили сме срещи. И са идвали доста хора, а беше весело и снимки имаше.
На последната среща дойдоха малко хора /не помня на кой от двата форума беше/, но пак си изкарахме добре.
На срещите на които съм бил определено не е имало разделяне или нещо такова, а и не се обсъждат само неща свързани с фитнеса.
Забавно е общо взето, но нямам идея защо спряхме да се събираме така.
Дзвер и Емил поемаха организацията тогава, но за съжаление Двер вече не е в София, а Емо се поотдалечи от бодибилдинга и спря да пише /както и доста хора от онова време/.

ДЗВЕР

Ма те срещи много сложно са организират. Не са мъчете, няма да са справите сами.
Щом мене и Емо на няма, край....

Пускате една тема в общите:
Среща - София - примерно неделя(за да е удобно на всички) - 14 часа. Примерно. На пилоните на НДК, на Графа или където искате.
Само гледайте наблизо да има заведение да седнете ,можете да си запазите и маса ,че напоследък в София не се живее.
Можете и да не запазвате. Ходили сме и на тренировки, и на разходки в парка... И тва е, целата сложнотия.

Не знам дали на тея срещи се обсъжда само бодибилдинг.
Аз с Емо и Марто все още се срещам и се чувам.
Макар че аз съм в Бургас, а те - в София.
И макар че те не се занимават вече с бодибилдинг.

ПП. На среща рядко сме събирали над 10 човека(и по малък беше форума тогава, де) но да ви кажа, по интересно и по - устойчиво е така. Били сме и повече хора, но голямата част от тях тогава ги виждаш за пръв и последен път.

20.06.10
07:22

Петко,време ти е било за нова кола :)

Един колега се е пребил.Носел си кафе човечецът,и някой го е викнал по име,и той да хване да се събори на земята...потрошил се е яко.Ебати.
Всъщност това ни най-малко не ме учудва.Много хора на средна възраст са ме удивлявали с факта,че са доживели дотук.По моя преценка с тази некадърност естественият подбор би ги избил много брутално още в най-ранна възраст.Божа работа.
Много пъти съм наблюдавал следния случай в работата-има нещо на земята,винтоверт примерно,или някаква дупка в пода.Половината хора ще го ритнат или ще се спънат в дупката,въпреки че около нея има бол място :)

GO

20.06.10
08:01

Еииии,днес е ИДЕАЛНО за РИБОЛОВ!  8-)

20.06.10
08:16

казано от martoagr на 19.06.10, 21:17:

Имаше леко измамна измама на сайт за добавки, че до 15-ти ако поръчаш нещо ще има подарък от Сайтек - е имаше само спомен от подарък.
А куриера ми се скара за дето нямаме звънец на вратата.Казах му направо да влиза вътре и ми се развика по телефона :”Аве ей да не съм си у нас, че Ша влизам” и ми затвори. Добра идея ли е да подам жалба срещу него ???

Друг път пазарувай от свестните вносители на Сайтек  :P
А за куриера - аз веднага бих се оплакал и ще си получиш обезщетение от фирмата, поне някоя и друга безплатна доставка.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.06.10 08:17.

GO

20.06.10
08:40

Наш’та маса поздравява ваш’та маса!  (devil)

20.06.10
08:46

Хора възможно ли е от това, че правя стречинг след тренировка да нямам мускулна треска ?
ПП. И аз съм навит за среща :)

Нямам нищо против да направим среща.
Ще е приятно да пием по една Syntha-6! (beer)

В зависимост от броя на хората, можем и обща тренировчица да направим в някой по-голям фитнес...  (muscle)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1