19.06.10
16:12
Нещо ми е саклет да пиша в тая тема.. :D
моята е около 80мин + загрявка 10 и стречинг 7.
Почиваше по 1мин м/у сериите, не загряваше много, като чели му беше сеедно
19.06.10
16:35
Хора, дайте някой филм в който да се изкъртя от смях?
19.06.10
16:36
Hot tube time machine ми направи добро впечатление.
19.06.10
16:37
казано от RogerF на 19.06.10, 16:36:
Излгедах го.
В момента тегля “Ловци на шаферки”, някой гледал ли го е?
Някой помни ли как беше сайта на Кембълът (пълен член, както той шеговито изтъкваше)? Или направо името на предаването му, по BBT мисля, че беше и от къде мога да гледам цели епизоди?
19.06.10
17:52
Пия си изварата и от миризмата й се сещам за ‘протеините’ на Нутрим(ванилия) :D
Тя и на плътност е такава,само дето знам бучките от какво са..
19.06.10
18:00
казано от gogata2427 на 19.06.10, 17:52:
Пия си изварата и от миризмата й се сещам за ‘протеините’ на Нутрим(ванилия) :D
Тя и на плътност е такава,само дето знам бучките от какво са..
Сега ли е изварата бе, Гога? Пий я 30 минути преди да легнеш.
19.06.10
18:01
Аз пък след един час започвам нощна смяна :(
19.06.10
18:23
Честита победа на българския национален отбор по волейбол!
Силен мач, много волейбол и сладка победа срещу един силен съперник!
За мен беше удоволствие!
19.06.10
19:05
Яяяя,какъв човек са поканили в “Горещо”,отивам да гледам! (clap)
19.06.10
19:25
казано от p17bull на 19.06.10, 16:35:
Хора, дайте някой филм в който да се изкъртя от смях?
Реджеп Иведик 3
Кембъла беше голям пич,много ме радваше.Лека му пръст.Най-ярко си спомням участието му в някакво предаване на Гарелов,ей този човек се изпокара със всички,адски вулгарен,но интелигентен.
Това с определителния член е тъпо :)
19.06.10
19:31
казано от Кольо Пияндето на 19.06.10, 18:23:
Честита победа на българския национален отбор по волейбол!
Силен мач, много волейбол и сладка победа срещу един силен съперник!
За мен беше удоволствие!
Никога няма да забравя тръпката и удоволствието да гледаш на живо как този истински отбор размазва конкуренцията във Варна.
19.06.10
19:33
казано от Иван Шишманов на 19.06.10, 19:31:
Никога няма да забравя тръпката и удоволствието да гледаш на живо как този истински отбор размазва конкуренцията във Варна.
Надявам се, че ще успея да направя така, че да гледам мачовете с Бразилия във Варна...
19.06.10
19:39
казано от Кольо Пияндето на 19.06.10, 19:33:
казано от Иван Шишманов на 19.06.10, 19:31:
Надявам се, че ще успея да направя така, че да гледам мачовете с Бразилия във Варна...
Като студент работих в офиса на един от най големите брокери с които работят Булстрад. Сега не знам как е но тогава те баха генерален спонсор и им даваха билети, а ние покрай тях посещавахме от време на време. Хем кеф хем тиим билдинг между двете компании :).
казано от p17bull на 19.06.10, 16:37:
казано от RogerF на 19.06.10, 16:36:
Излгедах го.
В момента тегля “Ловци на шаферки”, някой гледал ли го е?
Аз съм го гледал, добър е. Ама май вече и ти си го гледал..
казано от junkhead на 19.06.10, 19:27:
Кембъла беше голям пич,много ме радваше.Лека му пръст.Най-ярко си спомням участието му в някакво предаване на Гарелов,ей този човек се изпокара със всички,адски вулгарен,но интелигентен.
Това с определителния член е тъпо :)
Ако се зачетеш в негови писмени интервюта, ще забележиш приликата в хумора му с този на Oranje. Може би двамата са открили “рецептата”? : )
п.п. Аа, като казах “рецепта” се сетих да те питам - на твоя братовчед, Buckethead знаеш ли от къде може да се изтегли DVD-то му “Secret recipe”?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.06.10 20:15.
казано от korpusito на 19.06.10, 11:45:
Къде ? :)
На Дианабад. А да завали цял ден... и не можа :)
После пицария, кафе и на връщане баш в дъжда нацелих един стълб :lol:
Зарязах колата и утре ще я дърпаме.
Мнението беше редактирано от Петко К на 19.06.10 20:51.
19.06.10
20:29
казано от Петко К на 19.06.10, 20:27:
казано от korpusito на 19.06.10, 11:45:
Къде ? :)
На Дианабад. А да завали цял ден... и не можа :)
После пицария, кафе и на връщане баш в дъжда нацелих един стълб :lol:
Зарязах колата и утре ще я дърпаме.
Колко спокойно го каза. Е*и му майката .. ;д
Мнението беше редактирано от Петко К на 19.06.10 20:51.
имаше една реклама по телевизията с едни бебета облечени в коетюми на животни .. много сладки.някой сеща ли се на какво беше или линк даже ако може :)
Имаше леко измамна измама на сайт за добавки, че до 15-ти ако поръчаш нещо ще има подарък от Сайтек - е имаше само спомен от подарък.
А куриера ми се скара за дето нямаме звънец на вратата.Казах му направо да влиза вътре и ми се развика по телефона :”Аве ей да не съм си у нас, че Ша влизам” и ми затвори. Добра идея ли е да подам жалба срещу него ???
Мнението беше редактирано от martoagr на 19.06.10 21:19.
След час тръгвам към морето (wave) (rock)
Емотиконите са по-добри от старите, но са много дървени не-анимирани.
Ей, тумбаци, от София които сте, айде форум среща? Знам ви кои от къде сте - СТАЛКЕР, Oranje, CMOTA, г-н Николайев, Кольо, junkhead.. Тоя, оня.. Модераторите ни също от София някои.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.06.10 22:03.
19.06.10
22:02
казано от inspect на 19.06.10, 21:50:
След час тръгвам към морето (wave) (rock)
Към кое море си се ориентирал
казано от Thrashmetal на 19.06.10, 22:00:
Ей, тумбаци, от София които сте, айде форум среща? Знам ви кои от къде сте - СТАЛКЕР, Oranje, CMOTA, г-н Николайев, Кольо, junkhead.. Тоя, оня.. Модераторите ни също от София някои.
Ако е след вторник и аз може да се включа.
19.06.10
22:17
казано от inspect на 19.06.10, 22:14:
Черното море, 3 дни на каравана.
Браво дано да си изкарате хубаво, че дават времето да се попрецака малко.
19.06.10
22:53
казано от inspect на 19.06.10, 22:16:
....
Нали щеше да ходиш на Sonishphere?
Идейно :)
Яка форумна среща :D
Стига да е след 18ч, ако е в работен ден..то и без това от 17:45 до 18 и нещо вали...
/С какъв цвят потници да сме? (fubar) /
20.06.10
00:00
Ами организирайте най послед енда среща, някога имаше почити всяка седмица, беше нещо като оперативка :).
С цел да ви помогна ще си позволя да цитирам два поста.
head_hunter
Правили сме срещи. И са идвали доста хора, а беше весело и снимки имаше.
На последната среща дойдоха малко хора /не помня на кой от двата форума беше/, но пак си изкарахме добре.
На срещите на които съм бил определено не е имало разделяне или нещо такова, а и не се обсъждат само неща свързани с фитнеса.
Забавно е общо взето, но нямам идея защо спряхме да се събираме така.
Дзвер и Емил поемаха организацията тогава, но за съжаление Двер вече не е в София, а Емо се поотдалечи от бодибилдинга и спря да пише /както и доста хора от онова време/.
ДЗВЕР
Ма те срещи много сложно са организират. Не са мъчете, няма да са справите сами.
Щом мене и Емо на няма, край....
Пускате една тема в общите:
Среща - София - примерно неделя(за да е удобно на всички) - 14 часа. Примерно. На пилоните на НДК, на Графа или където искате.
Само гледайте наблизо да има заведение да седнете ,можете да си запазите и маса ,че напоследък в София не се живее.
Можете и да не запазвате. Ходили сме и на тренировки, и на разходки в парка... И тва е, целата сложнотия.
Не знам дали на тея срещи се обсъжда само бодибилдинг.
Аз с Емо и Марто все още се срещам и се чувам.
Макар че аз съм в Бургас, а те - в София.
И макар че те не се занимават вече с бодибилдинг.
ПП. На среща рядко сме събирали над 10 човека(и по малък беше форума тогава, де) но да ви кажа, по интересно и по - устойчиво е така. Били сме и повече хора, но голямата част от тях тогава ги виждаш за пръв и последен път.
Петко,време ти е било за нова кола :)
Един колега се е пребил.Носел си кафе човечецът,и някой го е викнал по име,и той да хване да се събори на земята...потрошил се е яко.Ебати.
Всъщност това ни най-малко не ме учудва.Много хора на средна възраст са ме удивлявали с факта,че са доживели дотук.По моя преценка с тази некадърност естественият подбор би ги избил много брутално още в най-ранна възраст.Божа работа.
Много пъти съм наблюдавал следния случай в работата-има нещо на земята,винтоверт примерно,или някаква дупка в пода.Половината хора ще го ритнат или ще се спънат в дупката,въпреки че около нея има бол място :)
20.06.10
08:01
Еииии,днес е ИДЕАЛНО за РИБОЛОВ! 8-)
20.06.10
08:16
казано от martoagr на 19.06.10, 21:17:
Имаше леко измамна измама на сайт за добавки, че до 15-ти ако поръчаш нещо ще има подарък от Сайтек - е имаше само спомен от подарък.
А куриера ми се скара за дето нямаме звънец на вратата.Казах му направо да влиза вътре и ми се развика по телефона :”Аве ей да не съм си у нас, че Ша влизам” и ми затвори. Добра идея ли е да подам жалба срещу него ???
Друг път пазарувай от свестните вносители на Сайтек :P
А за куриера - аз веднага бих се оплакал и ще си получиш обезщетение от фирмата, поне някоя и друга безплатна доставка.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.06.10 08:17.
20.06.10
08:40
Наш’та маса поздравява ваш’та маса! (devil)
Хора възможно ли е от това, че правя стречинг след тренировка да нямам мускулна треска ?
ПП. И аз съм навит за среща :)
20.06.10
09:13
Нямам нищо против да направим среща.
Ще е приятно да пием по една Syntha-6! (beer)
В зависимост от броя на хората, можем и обща тренировчица да направим в някой по-голям фитнес... (muscle)