05.06.11
17:47
Под това заглавие се крие съвместната ни инициатива с LiveToLift и под патронажа на bb-team - тренировка сред природата с упражнения, които имат в името си някакво животно. Разбира се, с това не се изчерпа всичко, което тренирахме. Ето и малко повече подробности.
Тъй като Лазар бе зает изпрати брат си и Данчо, който познавате във форума като KETLOT. Заедно с тях и още 20-тина души намерихме подходящо местенце, където майсторът-барбекюджия Митко да се развихри на барбекюто, докато ние учихме различните ‘животински’ упражнения. Освен това вързахме и халки, на които освен skin the cat правихме/учихме везни и силовото. Походихме/подскачахме като жаби, кенгуру, мечка, рак, гущер, крокодил, камила, маймуна, горила, контузено куче... имаше и умиращи буболечки и птицекучета даже. Освен това и малко стонгмен елементи със събраните дънери, че и се попоносихме един друг.
Но това не беше единственото, което тренирахме максимално близко до животните. Знаете, че те не се хранят под час и затова имаше и тренировка за издържливост на глад докато станат пържолите. Някои не издържаха, други устискаха...но поне научихме другия път да идем с тройно подкрепление откъм барбекюта.
Тук има малко снимки от пилотния епизод на инициативата.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.05.15 14:45.
05.06.11
18:37
Съвсем искрено искам да кажа, че се забавлявах страхотно на това занимание!
Видях неща, които съм позабравил...видях и нови неща, които ще са ми от полза.
А звероподобното ядене... речникът ми е твърде беден, за да го опиша поне приблизително правдоподобно! (sun)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.06.11 19:31.
казано от Димитър Михайлов на 05.06.11, 17:38:
05.06.2011
Тренировка
Горски билдинг с Юли и компания.
МислиНосих, носиха ме, бутах, бутаха ме, дърпах, дърпаха ме. Положихме основите на чудесна трапезария в Борисовата, а и ползвах Кольо за трудовашка количка. Какво повече да му мисли човек... :)
Това резюме е сериозна причина да съжалявам, че не съм от София. :D
05.06.11
18:47
Аз също се забавлявах от сърце :)
Браво на Юли и всички “умиращи буболечки” :D
Еха, супер изглежда ! Има ли някъде нещо като списък за записване или как се събирате ?
05.06.11
21:41
Браво страхотно се е получило. Благородно завиждам на участниците. Другия път очакваме по подробен снимков материал :).
05.06.11
21:51
казано от BOR на 05.06.11, 18:54:
Еха, супер изглежда ! Има ли някъде нещо като списък за записване или как се събирате ?
Темата е затова - за да обявяваме периодично сбирките. Тази беше пилотна: просто да видим как ще се получи.
05.06.11
21:59
Е сигурен съм, че всички участници са на мнение, че се е получило страхотно и е редно тази пилотна сбирка да се превърне в традиция.
Много готини снимки, чак съжалих, че и аз не дойдох. Но животинското ядене не ми се вписва в представите....
Какво пък, в някое от следващите издания може и аз да се присъединя? Пък храната... никой не ми бута пържола в устата, я :-)
Лазар защо никъде го няма по снимките апропо? Нещо не разбрах историята с изпращането - не е дошъл?
06.06.11
10:41
Innocence, животинското хранене е силно заразно, имай ми доверие... (sun) Е, имаше и салатка, вярно е... но след като си се преобразявал на половината фауна, само със салатка няма как да се мине - и за това ми повярвай! :P
Кольо, вярвам ти, приятелю, за всичко ти вярвам :-)
Повярвай и ти, че след като в продължение на няколко часа съм имитирала някои животни, по никакъв начин не бих посегнала към мъртвите им тела - все пак малко себеизяждане бие ;-)
Няма сила, която да ме накара отново да проям месо, но във всичко останало с удоволствие бих се включила :-)
06.06.11
11:01
казано от Innocence на 06.06.11, 10:56:
...след като в продължение на няколко часа съм имитирала някои животни, по никакъв начин не бих посегнала към мъртвите им тела...
Абе да ти кажа... посягането в случая си е чисто отмъщение за техния странен начин на придвижване! 8-)
казано от Innocence на 06.06.11, 10:56:
Няма сила, която да ме накара отново да проям месо...
We’ll see… (wasntme)
казано от Кольо Пияндето на 06.06.11, 11:01:
Абе да ти кажа... посягането в случая си е чисто отмъщение за техния странен начин на придвижване! 8-)
Много добро беше това :D
Като ги почнем на загрявките мечо, та рачешко, та алигаторско, та маймунско лошо ми става - тия животни не могат ли да се движат като хората бе :D
казано от ЛюбенК на 05.06.11, 18:38:
казано от Димитър Михайлов на 05.06.11, 17:38:
05.06.2011
Тренировка
Горски билдинг с Юли и компания.
МислиНосих, носиха ме, бутах, бутаха ме, дърпах, дърпаха ме. Положихме основите на чудесна трапезария в Борисовата, а и ползвах Кольо за трудовашка количка. Какво повече да му мисли човек... :)
Това резюме е сериозна причина да съжалявам, че не съм от София. :D
И сериозна причина да си организираш едно пътуване до София :D :D :D
То понеже много далече живея и не уча в ТУ - голяма организация трябва, направо отдела по логистика :).
Новооткритата “Залата на Юни” ми е по-близо, така че още обмислям.
Скота като се върна от София, отиде на “Острова” и направи 1800 бърпита, наскоро. Я аз да си кротувам, че да бе мирно седяло, не би бърпи видяло :D.