Добре е да се знае.

Carbohydrate

28.03.14
09:18

г

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.03.14 12:05.

Не одобрявам поставянето на канони по този начин.
Много от тези твърдения не са съвсем точни.

Carbohydrate

28.03.14
09:31

казано от Кольо Пияндето на 28.03.14, 09:24:

Не одобрявам поставянето на канони по този начин.
Много от тези твърдения не са съвсем точни.

Това не са канони, закони, правила! Това са общо извесни факти, написани като ориентир. Ако имаш нещо да жажеш, просто кажи, изтрий и т.н. Иначе, остава във въздуха твоя коментар.

Нищо няма да трия. Редно е всеки да стои зад думите си.
Твоята публикация съдържа много думи, които са увиснали във въздуха... и много твърде относителни твърдения.

Протеин (част 1)
Протеин (част 2)
Определяне на диета чрез процентно съотношение
Протеин след тренировка
Гликогенови резерви и изчерпване
Хормон на растежа (част 1)
Хормон на растежа (част 2)

Да продължавам ли с аргументацията? Благодаря за отделеното време, но написаното от теб не е достатъчно точно, а в някои отношения - и подвеждащо.

Да събереш половината статии от сайта в една публикация не е нито ефективно, нито наложително.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.14 09:47.

Carbohydrate

28.03.14
09:53

казано от Кольо Пияндето на 28.03.14, 09:44:

Нищо няма да трия. Редно е всеки да стои зад думите си.
Твоята публикация съдържа много думи, които са увиснали във въздуха... и много твърде относителни твърдения.

Протеин (част 1)
Протеин (част 2)
Определяне на диета чрез процентно съотношение
Протеин след тренировка
Гликогенови резерви и изчерпване
Хормон на растежа (част 1)
Хормон на растежа (част 2)

Да продължавам ли с аргументацията? Благодаря за отделеното време, но написаното от теб не е достатъчно точно, а в някои отношения - и подвеждащо.

Да събереш половината статии от сайта в една публикация не е нито ефективно, нито наложително.

Прочетох, например, за гликогена и не установих разлика. Пише за 30 мин. тренировка и толкова, а аз пиша за един час, примерно. Не пиша вида на тренировката- интензивност, упрожнения и т.н.“!!!!!Това са общо взето еднакви неща и плюс това аз пиша за мускулен растеж, а в статията пише само и единствено за % съдържание и не пише за влиянието на покачване на мускулната маса. Мисля, че ме дискриминираш! Как установи от 3 реда написано от мен че не е вярно. Пиша основни неща, без да уточнявам. Не мога да разбера, какво целиш?!

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.03.14 09:55.

Carbohydrate

28.03.14
10:00

Ок.  Моля да изтриеш всички мои теми тук на форума, които съм съддал, да не ги търся аз. Със здраве!

28.03.14
10:01

” Класическа без въглехидратна диета е не съвместима със силовите тренировки.”

Това е тотална безсмислица...

Търся точност и обективност. Съвсем не е лично отношение.

Точно пък за гликогена е една от големите разминавки. Колко се изразходва, при какъв тип тренировки и усилие? Или няма значение? Съответно каква е нуждата от захар (да, захар, защото четящите разбират точно това от понятието ‘въглехидрат след тренировка’)? За кого са ОК посочените от теб 100-150 g въглехидрат след тренировка - за 100 kg-овия бодибилдър с 6-7% телесни мазнини или за 50-60 kg-овата девойка, която иска да пооправи визията си за лятото?

Анаболният прозорец след тренировка бил 3 часа. Ми не е! Много повече е!

След тренировка трябвало бързоусвояем протеин. Да, но максимален анаболен отговор се получава при друг тип белтъчини.

40-45% от енергията трябва да идва от въглехидрати. При всички случаи ли е така?

Има и още много...

Опитваш се да вкараш твърде много променливи в твърде тесни граници. Там е грешката ти.

Нищо няма да трия. Държа всеки да стои зад думите си.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.14 10:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1