Бисери от форума!! 

Дата: 12.09.2004
От: София
26.06.2005, 04:41

Ето какво ми отговори потребителя m0m0 на въпроса че пуска много излишни мнения за кратко време:
[quote author="m0m0"]знам, а и аз не пиша заради т’ва , да имам по големи права или нещо от тоя сорт… а т’ва че имам 100 мнения за 5-6 дена се дължи , че аз и роднини влизаме с тоя акаунт....

LOL  LOL  LOL това вече е уникално raspberry /Мартин)

One life - live it!!
Hit the books as hard as you hit the weights!!

Дата: 02.11.2004
27.06.2005, 18:21

m0m0 написа:

И аз немога точно да намеря снимка, но по принцип искам всичко да ми е нацепено , но да не съм примерно клечка нацепен и с маса около 80 кг.... нещо от този сорт

Do something for yourself

Дата: 06.03.2005
02.07.2005, 15:04

[quote author="InJoY"]Колкото повече аминокиселини приемаш на ден толкос по добре.
Заштото те са изциало Белтачини и ваглихидрати,а всички знаят че белтуците и вуглихидрати те са наи важни за мускола.

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
06.07.2005, 06:21

[quote author="mechka_grizli"]uскам да попитам някои които разбuра дали е полезно или по точно колко е вредно да почвам да зимам бянбол до някаква степен сам запознат с тоя медикамент но да попитамсе пак някои които разбира дали да ползвам това нещо и с какво да го комбинирам искам да ми препорчате най качественото и най доброто попринцип няма значение колко струва но искам да постигна добър ефект но не за години а за 3-4 месеца страсно го желая но незнам какво да ползвам стра мее да не зема некав боклк и да стане несвхто ако може някой да ми напиши какво да използвам и през колко време да използвам това нещо какв период каква почивка аба обшо зето сичко иначе тренирам от половин година и пя ацетил Л-царнетин.Много съм ви благодарен ако ме насочит в тоя тмен унел за мен

Еми, какво да ви кажа, да плача ли, да се смея ли :cry:  LOL

бтв: подчертаното е от мен!

For the Jedi,
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no death, there is the Force…

Дата: 09.11.2004
От: Варна
06.07.2005, 22:31

[quote author="manson"][quote author="largozol"]а всъщност те са мономерните единици на… белтъците нали?

Ъъъъ туй въпрос или бисер е? Алфа аминокиселините са мономерите изграждащи белтъците като се свързват чрез полипептидни вериги.

Леле, аминото се навързва в ППВ, а не чрез, както казваш!

**ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА**
**************** C.O.R.F.I.T. ****************

http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки

Персонален треньор и Диетолог и Консултант

09.07.2005, 02:38

[quote author="DarkWolf"][quote author="kpo"][quote author="XimKo"]с еднакво действие ли са ?

Да бе, активната им съставка е метандиенон.
Все едно да питаш Aspirin® и Ацетизал да имат различно действие

Бе не знам брато ама при мене Aspirin® мисля че са пише даже Aspirix ми оправя мускулната треска и т.н. проблеми а Ацетизала - НЕ! Не знам що така ама принципна не би трябало да има разлика,
колкото до Бионабола и Метана мисля че са еднои също!
На саита на BB Теам има един списък с производителите на анаболи и наименованията на продуктите които произвеждат - по добре го прегледаи!

Дата: 27.06.2005
От: sofia
09.07.2005, 20:19

[quote author="streetfighter"]

въглехидратите и суроватъчния протеин се усвоявали бавно

суроватъчния протеин e на полувина разграден протеин - той се усвоява страшно бързо от организма

тва лично мен ме закопа ....  raspberry LOL  raspberry LOL

а кат го пита kaloian.georgiev които е един от админите ... колко бързо се освоява сурватката ... тоя каза 90 минути което вече ме довърши raspberry LOL  raspberry LOL

!просто един звяр на каишка,който никога няма да опитоми това което таи в него!

13.07.2005, 16:34

[quote author="50 cent"]Ами на Оптимум,но не пише колко гр е една капсула..Знаете ли къде мога да си намеря Глутамин с състав Глутамин,а не Л-глутамин?Фирма...?
Благодаря

LOL

Дата: 09.02.2004
От: Стара Загора
13.07.2005, 18:49

[quote author="djgorgio-ASTOR"]И Малко акъл да си бие право в тиквата ще е екстра

8)

На всички хора им идват на ум глупави мисли, но умните хора не се издават.

13.07.2005, 22:49

[quote author="med_boy"]много 10х пичове ще правя коремни и дясна ръка

контузена му е лявата кво да прави

Дата: 17.05.2005
14.07.2005, 13:17

[quote author="Recordzz"]4овек на4и ..не прави двапати седме4но гърди това е възможно наи погре6ното освен ако не зема6 някои препарат зза възтановяване ....аз пробвах двапати седмечнно и ни6тоо не стана..само си исхабих енергията

LOL

R_E_S_P_E_C_T

Дата: 17.02.2004
От: Морето
16.07.2005, 03:41

[quote author="4XL"]Ееее човече майка ти си е ебаси и химика ефедрини , кленбутероли - не ми казвай какви ги върши баща ти… По добре и кажи да пробва с диета и кардио сутрина на гладно след едно могъщо кафе по добрия вариат ( ако не искаш да и изтече гаранцията бързо де raspberry ) .

Impossible is nothing

Дата: 02.11.2004
От: Пловдив
25.07.2005, 20:08

бест онлине буилдер

това е супер як подпис!

Дата: 21.06.2004
27.07.2005, 18:29

Въздържам се да flood’я форума от подобни бисери просто защото те са към 90% от всички в “ Забранени медикаменти “, особено в началото. Ако намеря нещо по-красноречиво във форума ще редактирам този поуст.

Final_Dude
bb-team novice

Пуснато на: Сря Фев 11, 2004 7:00 pm Заглавие: Peraporachaite?? 

--------------------------------------------------------------------------------

Hi...niakoi moje li da preporacha niakoi steroid ot suplements.net .... ot dosta vreme gledam i ne moga da resha tochno koi da vzema..ama az sam i malko po vajen i iskam da e samo na hapcheta...to ne e edna....
misleh za metandrostenolon i sustanon..ama vtoro e na ijekcii...pakne sam i mnogo lubitel...... no vse pak ako vi se zanimava preporachaite neshto.....mersi…

България Над Всичко
iYi http://www.bgns.net iYi

Дата: 12.03.2004
От: Район - Ботевград
01.08.2005, 05:31

[quote author="westsa"]NIGGA с ЕZ лост можеш ако решиш да тренираш всяко упражнение ,което тренираш и с прав лост.Този лост не е специализиран за бицепс и трицепс!ok?

Да става и за клек и за раменни преси :wink:

THE BIG MEN 130 Oki
ЖИВОТЪТ Е БОЛКА ОТ КОЯТО МОГА ДА ТЕ ЛИША !!!!!
С Корупция Съсипахме и Османската Империя
МОЛЯ НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛС ЗА ВЪПРОСИ ЗА ПРОГРАМИ И ХРАНЕНЕ

Дата: 12.03.2004
От: Район - Ботевград
01.08.2005, 05:41

[quote author="kpo"][quote author="DarkWolf"]има ли и други лесно достапни орални стероиди?

Естесвено!
Биогейм прави и продава лесно достъпния орален стероид: ДиХидроЕпиАндростерон
http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=8
Въпреки всичко, според мене го продава малко скъпо!

Мнооо як стероид направо прескача през раздела прохормони

THE BIG MEN 130 Oki
ЖИВОТЪТ Е БОЛКА ОТ КОЯТО МОГА ДА ТЕ ЛИША !!!!!
С Корупция Съсипахме и Османската Империя
МОЛЯ НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛС ЗА ВЪПРОСИ ЗА ПРОГРАМИ И ХРАНЕНЕ

Дата: 09.08.2004
От: Аахен, Германия
05.08.2005, 04:11

[quote author="napstercho"]а може ли да ми кажеш по колко да правя за да заякна по-бързо

[quote author="westsa"]по 1000
10 серии по 100
а ако са ти лесни можеш 5 серии по 200
и ще заякнеш още след първата тренировка Wink[quote author="napstercho"]ок. мн мерси. а как бързо мога да сваля сланинки по корема[quote author="westsa"]по 1000 преси през ден[quote author="Петко К"]Стига си го бъзикал, че ще вземе да се върже!

Този диалог е убииствен raspberry

07.08.2005, 18:00

[quote author="Vladimir.Nedkov"]А-а-а! Споко! smile :wink:  Няма застаряващ стероиден билдър дет да не се е запознал обстойно с тая част от :wink:  медицината и практикуващите я! Ма нали хмм… как беше? No pain, no gain?! или No gain, no pain?!

ПП: Изключение правят билдърите умрели преди да идат на андролог от сърце…

Не е бисер, ама е готино :D

For the Jedi,

17.08.2005, 01:24

[quote author="ivtcho"]Здравейте,

Един приятел вече достигна ръст от 195 и иска да го спре веднага, няма намерение да става 2 метра.

Какви упражниения или медикаменти има относно това?
Той се е консултирал с лекар по това отношение, но безрезултатно.

Благодария,

For the Jedi,

17.08.2005, 01:25

То като се е почнало напоследък! Не знам това сериозно ли беше или…

[quote author="valaraukarky"]ем да ти кажа аз бях 1.89 и си носех чантата за даскало на главата и сеа сам 1.82, помага харабия

For the Jedi,

17.08.2005, 01:30

[quote author="M0nst3R"]според мен трябва да наблегнеш на корема когато решиш да орелефяваш, чаааак напролет raspberry

Може да почака пролетта с щъркелите от юг да дойдат плочките!!!

For the Jedi,

Дата: 16.03.2005
18.08.2005, 14:54

един приятел ми даде линк към Тийн Форум и направо паднах от стола когато един се изтърси

Първо протеина си е чиста химия,получен е по изкуствен път и е медикамент.С други думи химия.
На моята тема отговор така и не получих в крайна сметка избрах да продължа да тренирам.

Забележи това протеина е за хора които вдигат с повече килограми от мен и ще се занимават с кулуризъм.Спреш ли протеина мускулите изчезват.Остава само чистото.Прави си изводи.Мой приятел от “протеини” не му ставаше пишката вярвай ми това ако не те кара да не ги

бисера не е от тоя форум и дано няма проблем,но просто като го видях какво пише тоя нямаше как да не го споделя с вас.

Дата: 16.04.2005
19.08.2005, 01:18

[quote author="qk_bik"]Ще ме извинявате,но незнам дали може да се яде суров ориз.Интересувам се защото толкова много ми е писнало да го ям че го мелям с вода и става мноооого и не мога да го изпия.За 100 грама суров сварен ориз отиват 1.6 литра вода и чак тогава става течен,но 1,8 литра си е доста за пиене като знаете,че имам 4 такива.Моля кажете може ли да си го разбивам(суров) на прах със пасатор и да си го кусам.Ако е смлян и се свари пак ще се надуе и ще стане същото,но ще стане като грис.Абе то вкуса ми е писнал,познато е на тези поемащи големи количества.

Не трябваше да ми се пуска мухата - това кърти от всякъде ,дори сърце не ми дава да редактирам, каквото и да било - всичко е 100% ценно wink

Gain more mass - lift more weight !
-----------------------------------------

Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
20.08.2005, 20:15

[quote author="manson"][quote author="ivan.shishmanov"]две филиики бонукс които имат около 20 гр въглехидрати няма да те убият.

Аааа въглехидрати .. въглехидратите не премахат петната от кетчуп LOL

:oops:  LOL

Дата: 22.02.2004
21.08.2005, 03:39

[quote author="Em1|"]Разбрах ,че като взимаш метан бързо се възтановяваш и някои хора даже тренират всеки ден или по 6 пъти на ден

Бре тия тренировки по 6 пъти на ден мн уморителни бе. LOL

За човешкото тяло няма резервни части.
..(.)----(.).
.....\o/.....
......||......
...../..\ ....

22.08.2005, 06:58

[quote author="INTERMAN_"]взимам леки протеини и честно казано съм доволен(10кг.качих)
24.не ме интересуват силните в-ва,защото смятам че няма смисъл от тях

Някой да е чувал за “тежки протеини”

Това за силните вещества май стероиди имаше предвид, ама то пак си зависи! От тестостерон до анавар има голяма разлика, в силата примерно LOL  LOL  LOL  LOL  LOL  LOL  LOL  LOL  LOL

For the Jedi,

Дата: 23.03.2004
От: Враца
22.08.2005, 15:44

‘[04:55] <FlexFit^> maznini ako ne znae6 v masa mianvat i posle 4ast ot tqh v muskula otivat

:wink:

НЕ е важно колко вдигаш, важно е как изглеждаш!

Дата: 02.06.2005
25.08.2005, 02:34

[quote author="qk_bik"]ориза в китай го ядат от създаването на китаеца.

:mrgreen::mrgreen:

...Total war is here
Face it without fear
Age of sword, age of spear
Fight for honor, glory, death in fire!...

Дата: 26.08.2004
От: Русе
29.08.2005, 16:07

[quote author="bolkers"]мене ме искар 6% но не ми се вярва тъй като имам доста мускулна маса и тя е доста релефна не се намират почти никакви мазнинки.

Да върнем България на българите!
Afrika fuer affen, Europa fuer Weisse!

04.09.2005, 19:43

[quote author="vanisher"]aide stiga sme govorili za nego.
kato go vidq shte go razpitam i shte vi kaja
OK??

aide stiga komentari veche po toq vypros

А, кой проповядваше да пишем на кирилицаLOL  LOL  LOL  LOL  LOL  LOL  LOL

For the Jedi,