Бисери от форума!!
|
26.06.2005, 04:41
Ето какво ми отговори потребителя m0m0 на въпроса че пуска много излишни мнения за кратко време:
One life - live it!!
|
|
|
|
27.06.2005, 18:21
m0m0 написа:
Do something for yourself |
|
02.07.2005, 15:04
[quote author="InJoY"]Колкото повече аминокиселини приемаш на ден толкос по добре.
|
|
|
|
06.07.2005, 06:21
[quote author="mechka_grizli"]uскам да попитам някои които разбuра дали е полезно или по точно колко е вредно да почвам да зимам бянбол до някаква степен сам запознат с тоя медикамент но да попитамсе пак някои които разбира дали да ползвам това нещо и с какво да го комбинирам искам да ми препорчате най качественото и най доброто попринцип няма значение колко струва но искам да постигна добър ефект но не за години а за 3-4 месеца страсно го желая но незнам какво да ползвам стра мее да не зема некав боклк и да стане несвхто ако може някой да ми напиши какво да използвам и през колко време да използвам това нещо какв период каква почивка аба обшо зето сичко иначе тренирам от половин година и пя ацетил Л-царнетин.Много съм ви благодарен ако ме насочит в тоя тмен унел за мен
Еми, какво да ви кажа, да плача ли, да се смея ли :cry: бтв: подчертаното е от мен! For the Jedi,
|
|
|
06.07.2005, 22:31
[quote author="manson"][quote author="largozol"]а всъщност те са мономерните единици на… белтъците нали? Ъъъъ туй въпрос или бисер е? Алфа аминокиселините са мономерите изграждащи белтъците като се свързват чрез полипептидни вериги. Леле, аминото се навързва в ППВ, а не чрез, както казваш! **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА**
http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
09.07.2005, 02:38
[quote author="DarkWolf"][quote author="kpo"][quote author="XimKo"]с еднакво действие ли са ?
Да бе, активната им съставка е метандиенон.
Бе не знам брато ама при мене Aspirin® мисля че са пише даже Aspirix ми оправя мускулната треска и т.н. проблеми а Ацетизала - НЕ! Не знам що така ама принципна не би трябало да има разлика,
|
|
|
|
09.07.2005, 20:19
[quote author="streetfighter"]
суроватъчния протеин e на полувина разграден протеин - той се усвоява страшно бързо от организма
тва лично мен ме закопа ....
а кат го пита kaloian.georgiev които е един от админите ... колко бързо се освоява сурватката ... тоя каза 90 минути което вече ме довърши !просто един звяр на каишка,който никога няма да опитоми това което таи в него! |
|
13.07.2005, 16:34
[quote author="50 cent"]Ами на Оптимум,но не пише колко гр е една капсула..Знаете ли къде мога да си намеря Глутамин с състав Глутамин,а не Л-глутамин?Фирма...?
|
|
|
|
13.07.2005, 18:49
[quote author="djgorgio-ASTOR"]И Малко акъл да си бие право в тиквата ще е екстра 8) На всички хора им идват на ум глупави мисли, но умните хора не се издават. |
|
13.07.2005, 22:49
[quote author="med_boy"]много 10х пичове ще правя коремни и дясна ръка контузена му е лявата кво да прави |
|
|
|
14.07.2005, 13:17
[quote author="Recordzz"]4овек на4и ..не прави двапати седме4но гърди това е възможно наи погре6ното освен ако не зема6 някои препарат зза възтановяване ....аз пробвах двапати седмечнно и ни6тоо не стана..само си исхабих енергията
R_E_S_P_E_C_T |
|
|
16.07.2005, 03:41
[quote author="4XL"]Ееее човече майка ти си е ебаси и химика ефедрини , кленбутероли - не ми казвай какви ги върши баща ти… По добре и кажи да пробва с диета и кардио сутрина на гладно след едно могъщо кафе по добрия вариат ( ако не искаш да и изтече гаранцията бързо де Impossible is nothing |
|
|
25.07.2005, 20:08
това е супер як подпис! Be Progressive!!
|
|
|
27.07.2005, 18:29
Въздържам се да flood’я форума от подобни бисери просто защото те са към 90% от всички в “ Забранени медикаменти “, особено в началото. Ако намеря нещо по-красноречиво във форума ще редактирам този поуст.
България Над Всичко
|
|
|
01.08.2005, 05:31
[quote author="westsa"]NIGGA с ЕZ лост можеш ако решиш да тренираш всяко упражнение ,което тренираш и с прав лост.Този лост не е специализиран за бицепс и трицепс!ok? Да става и за клек и за раменни преси :wink: THE BIG MEN 130 Oki
|
|
|
01.08.2005, 05:41
[quote author="kpo"][quote author="DarkWolf"]има ли и други лесно достапни орални стероиди?
Естесвено!
Мнооо як стероид направо прескача през раздела прохормони THE BIG MEN 130 Oki
|
|
|
05.08.2005, 04:11
[quote author="napstercho"]а може ли да ми кажеш по колко да правя за да заякна по-бързо [quote author="westsa"]по 100010 серии по 100 а ако са ти лесни можеш 5 серии по 200 и ще заякнеш още след първата тренировка Wink[quote author="napstercho"]ок. мн мерси. а как бързо мога да сваля сланинки по корема[quote author="westsa"]по 1000 преси през ден[quote author="Петко К"]Стига си го бъзикал, че ще вземе да се върже!
Този диалог е убииствен |
|
|
07.08.2005, 18:00
[quote author="Vladimir.Nedkov"]А-а-а! Споко! ПП: Изключение правят билдърите умрели преди да идат на андролог от сърце… Не е бисер, ама е готино :D For the Jedi,
|
|
|
17.08.2005, 01:24
[quote author="ivtcho"]Здравейте, Един приятел вече достигна ръст от 195 и иска да го спре веднага, няма намерение да става 2 метра.
Какви упражниения или медикаменти има относно това?
Благодария, For the Jedi,
|
|
|
17.08.2005, 01:25
То като се е почнало напоследък! Не знам това сериозно ли беше или… [quote author="valaraukarky"]ем да ти кажа аз бях 1.89 и си носех чантата за даскало на главата и сеа сам 1.82, помага харабия For the Jedi,
|
|
|
17.08.2005, 01:30
[quote author="M0nst3R"]според мен трябва да наблегнеш на корема когато решиш да орелефяваш, чаааак напролет Може да почака пролетта с щъркелите от юг да дойдат плочките!!! For the Jedi,
|
|
|
18.08.2005, 14:54
един приятел ми даде линк към Тийн Форум и направо паднах от стола когато един се изтърси
бисера не е от тоя форум и дано няма проблем,но просто като го видях какво пише тоя нямаше как да не го споделя с вас. |
|
|
19.08.2005, 01:18
[quote author="qk_bik"]Ще ме извинявате,но незнам дали може да се яде суров ориз.Интересувам се защото толкова много ми е писнало да го ям че го мелям с вода и става мноооого и не мога да го изпия.За 100 грама суров сварен ориз отиват 1.6 литра вода и чак тогава става течен,но 1,8 литра си е доста за пиене като знаете,че имам 4 такива.Моля кажете може ли да си го разбивам(суров) на прах със пасатор и да си го кусам.Ако е смлян и се свари пак ще се надуе и ще стане същото,но ще стане като грис.Абе то вкуса ми е писнал,познато е на тези поемащи големи количества.
Не трябваше да ми се пуска мухата - това кърти от всякъде ,дори сърце не ми дава да редактирам, каквото и да било - всичко е 100% ценно Gain more mass - lift more weight !
|
|
20.08.2005, 20:15
[quote author="manson"][quote author="ivan.shishmanov"]две филиики бонукс които имат около 20 гр въглехидрати няма да те убият.
Аааа въглехидрати .. въглехидратите не премахат петната от кетчуп
:oops: |
|
|
|
21.08.2005, 03:39
[quote author="Em1|"]Разбрах ,че като взимаш метан бързо се възтановяваш и някои хора даже тренират всеки ден или по 6 пъти на ден
Бре тия тренировки по 6 пъти на ден мн уморителни бе. За човешкото тяло няма резервни части.
|
|
|
22.08.2005, 06:58
[quote author="INTERMAN_"]взимам леки протеини и честно казано съм доволен(10кг.качих)
Някой да е чувал за “тежки протеини”
Това за силните вещества май стероиди имаше предвид, ама то пак си зависи! От тестостерон до анавар има голяма разлика, в силата примерно For the Jedi,
|
|
|
22.08.2005, 15:44
:wink: НЕ е важно колко вдигаш, важно е как изглеждаш! |
|
|
25.08.2005, 02:34
[quote author="qk_bik"]ориза в китай го ядат от създаването на китаеца. :mrgreen::mrgreen: ...Total war is here
|
|
|
29.08.2005, 16:07
[quote author="bolkers"]мене ме искар 6% но не ми се вярва тъй като имам доста мускулна маса и тя е доста релефна не се намират почти никакви мазнинки. Да върнем България на българите!
|
|
|
04.09.2005, 19:43
[quote author="vanisher"]aide stiga sme govorili za nego.
aide stiga komentari veche po toq vypros
А, кой проповядваше да пишем на кирилица? For the Jedi,
|