Бисери от форума

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.06.05
00:45

Мисля че е крайно време и нашият форум да има една такава тема, че доста смях се е събрал във форума. Пишете.. Дано цитираните тук да не се сърдят..

Да знаете че темата ще се модерира строго. Всякакви офтопици и други глупости ще се трият без предупреждение.

В тази тема пишете бисери само от нашия форум!!

Допълнение от администратора: “Моля цитираните тук да не се сърдят, никой не се е родил научен, а и тази тема няма да има за цел да иронизира техните знания.” :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.05.13 00:46.

15.06.05
00:46

[quote author=“mircpolice”]Пия по 1 яйце 30-40 мин преди тренировка и хапвам домати и краставици след тренировка.

15.06.05
00:55

[quote author=“BabaVanga”]Aми аз доколкото знам допинга е стимулатор на нервната система.А стероиди помагат за по-бързото синтезиране на белтъци.За т’ва мисля,че има разлика.

[quote author=“BabaVanga”]Ами културистите не взимат допинг,само анаболи.
А дали взимат анаболи трибойците?

15.06.05
01:08

В следната тема: Взимат ли трибойците анаболи и допинги?

[quote author=“Caca”]Трибойците не взимат нищо:)Даже и от разрешените неща.

15.06.05
11:06

[quote author=“Mustey”]До сега тренирах 3 месеца, силата и обема на мускулите се понижи хубаво, но още съм малак, слаб и леко пълен, тоест- само малко по силен от нормата за моита възраст

[quote author=“Mustey”]Значи Аспирина да го пия 20 минути преди тренировка? Знам че тва не е Бионабол, но всиако млако помага

16.06.05
18:43

[quote author=“Nenormalen”]peter3d ти някога виждал ли си химия бе?

пише се биоанабол а схемата на skretch си е много добра даже

Това кърти мивки

[quote author=“filatov”]Батенце, от тия щанги съвсем си се издухал

[quote author=“silvesterjunior”]Взех си креатин на Boigame. Разтварям го във вода, натурален сок, комппот, но тои не се разтваря и си седи на малки кристалчета.

[quote author=“Go6ko”]Пробвай с Некуйк с калции брат ми го блъска всеки ден и е пораснал с 5 сантима за 1 година.

16.06.05
21:58

[quote author=“Ska7er”]Умен анаболец и зелен кон не съм виждал

По повод на [quote author=“Nenormalen”]пише се биоанабол

реших да добавя и
[quote author=“Iberican”]Абе и аз имах същото по задника, не е болка за умиране и не се казва стрии, а стриди.

П.П. Преведено е от латиница  :P

19.06.05
03:39

[quote author=“shantal”]Това не е определено зала за жени. Няма нито 1 гладиатор. Това е изцяло мъжки фитнес - само лостове и железа :)

Аха,ясно:)Сигурно на врата има табела” Пички  аут!!”
Сега сериозно,
немога да се съглася,че се чувстваш по-комфортно в такава среда,отколкто на чистичко...Или има нещо друго,може би някаква специална атмосфера в този хаус,която жена не би могла да усети ?
Аз просто изказах своето мнение по въпроса ,пък и знам,че жените в залата са ценни и всеки иска да ги привлече,дори от естетична гледна точка;)

19.06.05
03:40

[quote author=“vanisher”]
еми няма такава табела, но има табелки доста големи: “ГОВЕДО, не пипай щорите” :)

20.06.05
23:15

[quote author=”^MaD^”][quote author=“Size”]да прави с крив лост щото иначе може да си счупи китките

трии го тва преди някои да го е видял !

WO

21.06.05
08:58

[quote author=“Crusial_Balistix”]В крайна сметка кое е по-яко декстроза или глюкоза?

:lol:

21.06.05
11:14

[quote author=“ivan88_a”]сила и маса ама нижаното сила ше зимам и забранени работи .помогнете

това беше 1вия пост от темата му...нищо не разбрах :roll:

[quote author=“ivan88_a”]изкам да нарас на с бицепсите в гарба в гердите,трицепсите,рамената,трапците,врата и наи важно в краката

е че кой не иска...

[quote author=“ivan88_a”]каде да напиша колко тега и колко цикали сам провел

21.06.05
12:35

Едно култово изказване!! А темата е:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1678
[quote author=“Emil_mlo”]Та истината е следната : Дадох на високопоставен член на бб-теам 2 ботилки ракия за да ме направи на ранг бб-теам мастер ,като ми направи искуствено над 500 поста като аз в деиствителност имам със около 200 по-малко! Срам драги членове на бб-теам ,срам и пузор. Неможех повече да мълча и трябваше ,да го споделя с вас. Не съм слагал скрити камери и такива но истината си остава . И тя е пузорна и срамна . ББ-теам се продадоха просто оставам без думи и оставам на вашето правосъдие.
по-здрави

21.06.05
12:41

Този тук трябва всичките му мнения да ги пейстнем в настоящата тема, но както и да е:
[quote author=“ivan88_a”]могели да ми стане нещо от полвин хапче ефедрин през 2 дни имам малко високо кравно но само при докторите а в кащи е ниско.  :)

21.06.05
12:47

[quote author=“kaloiancho”]Този тук трябва всичките му мнения да ги пейстнем в настоящата тема, но както и да е:
[quote author=“ivan88_a”]могели да ми стане нещо от полвин хапче ефедрин през 2 дни имам малко високо кравно но само при докторите а в кащи е ниско.  :)

Аз освен да постна псувнята, която този ми пусна на ЛС, защото му написах, че не му се четат постовете. Между другото освен думата педал и духаш, всичко друго не се четеше (нищо ново)....

[quote author=“ivan88”]зашто не духаш бе педал а право писа си е моя работа разбрали моге да не мога да пиша амо за тренировки нети трябва да пишеш разбрали.

21.06.05
14:41

[quote author=“master”][quote author=”^MaD^”][quote author=“mircpolice”]Лег 1x55-60кг.
Бицепс  6x35кг.
Тяга 5x60кг.
Клек 2x50кг.
Скрипец 4x40кг.
Набирания неправя
Набирания с тежест неправя

Тегло:65-67кг.
Мазнини:Незнам
Ръка:37-38см.
Гръдна обиколка:Не съм мерил
Талия: Не съм мерил
Бедро:Не съм мерил
Прасец:Не съм мерил

да сигурно ръката ти е 38 на 65кг и вдигаш само 25кг  :lol: (да не я мериш по дължина?)

А , човече , да те светна че това колко вдигаш не е еквивалентно на това колко ти е голяма ръката.Аз на 67 кила тегло и с 37 см  вдигам с 50 кила за бицепс .А това че вдигам с 50 кила за бицепс не значи че ръката ми трябва да е голяма !Разбираш ли ?

Хм; честно казано не одобрявам настоящата тема и идеята й и затова не писах досега. Но пък има работи, които определено са си за тук. Само да не се превърне в “разчистване на сметки” или пропаганда...
[quote author=“kaloiancho”]Този тук трябва всичките му мнения да ги пейстнем в настоящата тема, но както и да е:

Е, възможно е :) Ак осе притеснява от докторите. И аз веднъж така вдигнах кръвно преди оерацийка. Кажи му като ходи на доктор да не взима ефедрин :)

Култово е за мен това(малко ще омешам постовете):
[quote author=”Кондьо”]Ама един бажанак ми каза че гардите се правели всеки ден и аз за това ги права така вече от едната година.
Аз тренирам всеки ден фитнеса и за това ги права ама напоследак и други ми казват че не било хубаво да се прават гардите всеки ден и за това е причината да питам.
Ако не всеки ден 2 пъти дали ше е достатъчно ако не взимам астероиди?
Аз за астероидите питах в забранения форум ама ми изтрили мнението там и за това в тази тема да исползвам слочеят:
от каде мога да си купа венстрол или други астероиди заштото искам да направа цикала до 1-2 седмици.
спазвам спазвам диетите брат.
Ям по 3 хляба на ден с паржолите кйофтетата и кепапчетата.

И отговорът не закъсня:
[quote author=“Quattro”]Искал да взима АСТЕРОИДИ  . Трябва и совалка с ремарке да си намери.

21.06.05
16:12

Дзвер, тя цялата тема е култова. Като ми стане криво си я чета и винаги се смея със сълзи. Ето линк за тези, които не са я чели още. Четете насаме и внимавайте с отделянето... :lol:

21.06.05
16:32

[quote author=“kaloiancho”]С таа ламя на аватара нема да спора повече с тебе. Кво речеш тва ше е..

Oт кухнята :)

PO

21.06.05
19:13

[quote author=“Kondio”]<quote>абе звер какви са тея космонафтики бе брат ?!?!?!
изглежда си объркал адресат но ми отвариа летиашти чении разни... 

иначе за диетата аз ти казах че ям и кепапчетата и кйофтетата ама зашто ми предпоръчваш свинската мас и олиото ?!Нали от тиах се тлъстее а кондьо иска да прави релеф и да качва мусколи по рацете.
</quote>

21.06.05
19:57

[quote author=“Stavrev”]Емо защо да спра хапчетата преди шприцовете?

21.06.05
19:59

Тази тема си е цялата за тук :)
[quote author=“T-BiRD”]Кажете всички кой как ги продолява тези ужасни моменти.
Аз лично си пускам яка музика и си изкарвам яда върху вратата у нас.

[quote author=“grafa”]тва с врата и аз го правя  :D , но само като някои ме изнерви много. иначе доста често си представям как причинявам болка на даден човек  :oops:  :wink:

[quote author=“6efa”]малии горките врати :)аз се назобвам отивам в залата и блъскам до посиняване после отиваме с мойте хора да пием по некое кафе но във всички случай не ме свърта у нас там се побърквам още повече

SK

21.06.05
22:24

Въпросът:
[quote author=“ask”]Тренирам отскоро и  имам достатъчно маса - даже предостатъчно . затово искам да питам дали може да се взима L- Carnitine самастоятелно и как да го взимам.

age - 16
weigh - 100 kg

Отговорът:
[quote author=“crasheR”]Взима се 1-3 капсули 300 гр на ден,на гладно,ако взимаш редовно преди тренировка ще имаш по-голяма издръжливост.

разбива ме леко :)

22.06.05
17:01

[quote author=“sbd”]Всеки път когато трнирам гръб имам мускулна треска на трицепса и когато тренирам трицепс, пак имам мускулна треска на трицепса и ва крайна сметка цяла седмица имам мускулна треска на трицепса.

много е добро

22.06.05
19:38

[quote author=“joe”]Искам да ви попитам ако употребиавам бионабол и пиа алкохол ниакакъв проблем има ли че чувам много работи!!! Спешно ми триабва ниакои савет щото утре съм на купон и ненам ко да правия!! Мерси

р0кс направо

SU

22.06.05
21:13

[quote author=“cRuSh”]art_of_pain
ся сивзех Глутамин на БиоГаме и отзад ...1-вото изречение пише
“Л-глутаминът има доказан анаболен и антикатаболитен ефект.”
..... значи че в Глутаминът има АНАБОЛ ???
Че аз немога да го разбера тва :0 :oops:

22.06.05
22:36

[quote author=“D3BEP”]
Добър ли е аватареца, а ?
:) :) :)
Кекекек
Ламя, Кало, а :)
Ламя, ама че ва изяде :)

Видът е новооткрит от палеонтолози от калифорнийския университет.
Латинското му име е:
Tiranosaurus Dzver Moderatikus.
Най - големият двукрак хищник!

http://www.bb-team.org/forum/images/avatars/16551757342b822e4b882d.gif
за това става на въпрос

24.06.05
12:07

[quote author=“Emil_mlo”]имаш гаранция братле не гарантирана

По въпроса за закупуване на електроуред  :lol:

24.06.05
15:31

[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“YODA”]Абе, кой ги пише тия статии за храните! Това за шопската салата направо ме прати в тъч!!! Ние ако не можеме една шопска салата да си направиме....

Вада конпроматите :) И на вас ви е време май да започнете да ги вадите :) , ако има какво де Марто

E, айде де, това беше ЛС!

26.06.05
00:36

Ето какво ми отговори потребителя m0m0 на въпроса че пуска много излишни мнения за кратко време:
[quote author=“m0m0”]знам, а и аз не пиша заради т’ва ,  да имам по големи права или нещо от тоя сорт... а т’ва че имам 100 мнения за 5-6 дена се дължи , че аз и роднини влизаме с тоя акаунт....

:lol:  :lol:  :lol: това вече е уникално :P /Мартин)

27.06.05
14:16

m0m0 написа:

И аз немога точно да намеря снимка, но по принцип искам всичко да ми е нацепено , но да не съм примерно клечка нацепен и с маса около 80 кг.... нещо от този сорт

02.07.05
10:59

[quote author=“InJoY”]Колкото повече аминокиселини приемаш на ден толкос по добре.
Заштото те са изциало Белтачини и ваглихидрати,а всички знаят че белтуците и вуглихидрати те са наи важни за мускола.

06.07.05
02:16

[quote author=“mechka_grizli”]uскам да попитам някои които разбuра дали е полезно или по точно колко е вредно да почвам да зимам бянбол до някаква степен сам запознат с тоя медикамент но да попитамсе пак някои които разбира дали да ползвам това нещо и с какво да го комбинирам искам да ми препорчате най качественото и най доброто попринцип няма значение колко струва но искам да постигна добър ефект но не за години а за 3-4 месеца страсно го желая но незнам какво да ползвам стра мее да не зема некав боклк и да стане несвхто ако може някой да ми напиши какво да използвам и през колко време да използвам това нещо какв период каква почивка аба обшо зето сичко иначе тренирам от половин година и пя ацетил Л-царнетин.Много съм ви благодарен ако ме насочит в тоя тмен унел за мен

Еми, какво да ви кажа, да плача ли, да се смея ли :cry:  :lol:

бтв: подчертаното е от мен!

06.07.05
18:26

[quote author=“manson”][quote author=“largozol”]а всъщност те са мономерните единици на... белтъците нали?

Ъъъъ туй въпрос или бисер е? Алфа аминокиселините са мономерите изграждащи белтъците като се свързват чрез полипептидни вериги.

Леле, аминото се навързва в ППВ, а не чрез, както казваш!

08.07.05
22:33

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“kpo”][quote author=“XimKo”]с еднакво действие ли са ?

Да бе, активната им съставка е метандиенон.
Все едно да питаш Aspirin® и Ацетизал да имат различно действие

Бе не знам брато ама при мене Aspirin® мисля че са пише даже Aspirix ми оправя мускулната треска и т.н. проблеми а Ацетизала - НЕ! Не знам що така ама принципна не би трябало да има разлика,
колкото до Бионабола и Метана мисля че са еднои също!
На саита на BB Теам има един списък с производителите на анаболи и наименованията на продуктите които произвеждат - по добре го прегледаи!

09.07.05
16:14

[quote author=“streetfighter”]

въглехидратите и суроватъчния протеин се усвоявали бавно

суроватъчния протеин e на полувина разграден протеин - той се усвоява страшно бързо от организма

тва лично мен ме закопа ....  :P :lol:  :P :lol:

а кат го пита kaloian.georgiev които е един от админите ... колко бързо се освоява сурватката ... тоя каза 90 минути което вече ме довърши :P :lol:  :P :lol:

13.07.05
12:29

[quote author=“50 cent”]Ами на Оптимум,но не пише колко гр е една капсула..Знаете ли къде мога да си намеря Глутамин с състав Глутамин,а не Л-глутамин?Фирма...?
Благодаря

13.07.05
18:44

[quote author=“med_boy”]много 10х пичове ще правя коремни и дясна ръка

контузена му е лявата кво да прави

14.07.05
09:12

[quote author=“Recordzz”]4овек на4и ..не прави двапати седме4но гърди това е възможно наи погре6ното освен ако не зема6 някои препарат зза възтановяване ....аз пробвах двапати седмечнно и ни6тоо не стана..само си исхабих енергията

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1