Бисери от форума!!
|
|
01.11.2005, 20:44
[quote author=“Triple H”][quote author=“mr.olimpia`“]нвд, много белтъци,много протеин,минимум калори и пло4ките излизат за 2 дни гарантирам ти 8) за да излезат за 2дни плочките трябвали да съм на някъква опредена възраст?а ще излезнат ли ако не ям нищо(или ям само филия с течен шоколад в 3 часа следобед) To touch the Light You must pass beneath the Shadow! |
|
|
01.11.2005, 23:03
[quote author=“lololo”]8) Здравйте!Еми мисля да взимам Супер Масс 3300 май така бяха цифрите!Е има ли странични ефекти!Колко маса качва6!И какво е може би протеин!А и как да кажа на оня в фитне дай ми супер мас ели има грамажи каже де! Нямам думи силните намират решение,слабите намират оправдание |
|
|
03.11.2005, 16:32
Намерих случайно тая стара тема и се побърках от смях: Притеснявам се за стомаха и червата си... А и родителите ми много се оплакват че упърдявам целия апартамент... То човек не може да поканиш едно кафе да пиете... Трябва вечно да се проветрява! Чул съм че ако не се извършва горепосочената процедура поне по няколко пъти на ден значи тогава имаш проблем. Но може по пътя на логиката да се каже и обратното - че ако се пърди много значи нещо не е наред работата... При мен възниква и друг проблем - пречи ми на възстановяването! Нощем се будя Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ! |
|
|
03.11.2005, 19:49
[quote author=“JiVk0”]повечето ми съученици мразят кисело мляко и не го обичат и си земат баничка и сникерси ма не ма ебе нека са дебели кльощави , хич не ми дреме тва директно идва тука майна :wink: |
|
|
03.11.2005, 20:49
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9671 I’m too weak to face me !! |
|
|
03.11.2005, 23:05
“Според мен това е едно прекрасно дупе, не виждам смисъл да го тормозиш .“ 8) ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
|
05.11.2005, 19:18
[quote author=“nasko_007”]Ами ridddick,доколкото прочетах в сайта на нутрим :Junior е белтъчна формула, разработена за увеличаване на мускулна маса и нарастване на мускулната сила. Произведен от висококачествени, екологично чисти, натурални продукти. С тРуД вСиЧкО сЕ пОсТиГа !!! |
|
|
06.11.2005, 13:29
[quote author=“Mayhem”][quote author=“murtinci”]След 2 месеца ставам на 16. Висок съм 174см. но много искам да порасна. Дайте ми съвет. Благодаря предварително.
Яж ярма Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |
|
|
06.11.2005, 23:30
[quote author=“galant”] Бицепс е двуглав мускул и се тренира 2 пъти, а трицепса съответно по 3пъти, това се прави с цел да можеш да покачваш бързо силата. Не видях някой да го е пуснал, а си е баш за тук
|
|
|
11.11.2005, 20:54
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Mayhem”][quote author=“murtinci”]След 2 месеца ставам на 16. Висок съм 174см. но много искам да порасна. Дайте ми съвет. Благодаря предварително.
Яж ярма хахахахахахахаха :D :D :D “ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО“ |
|
|
17.11.2005, 02:30
[quote author=“gazence”]Ауе момчета искам да ви питам като хора с опит едно билдерско въпросче. Та казаха ми, че или имаш мускули или ти става пишката - демек само едно от двете. Та ако е така мисля да не го почвам тоя спорт а? И най-смисления отговор: |
|
|
17.11.2005, 21:29
И най-смисления отговор: Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
|
19.11.2005, 03:26
[quote author=“bolkers”][quote author=“Vasser”] неможе да е и за сила и за маса :wink: самата прогрма не ми харесва.Тази в саита е по хубава :wink: : ..При тез думи силни дружините горди |
|
|
19.11.2005, 16:08
[quote author=“^MaD^“][quote author=“BabaVanga”]Ами кога ще тичаш преди или след тренировка няма голямо значение. изумен сам ! Са ако кажеш и от какво точно си изумен. Всяко нещо,което не ни убива ни прави по-силни. |
|
|
19.11.2005, 16:12
[quote author=“pioneer”][quote author=“BabaVanga”]По тоя въпрос има много мнения. е тва за пръв път го чувам ... ядките съдържа ли много белтъчини ... прави разлика между белтъчини и въглехидрати моля те ето например стафидите : Е аз смятам, че права разлика между белтъчини и въглехидрати, ама pioneera не прави разлика между ядки и сушени плодове :D Всяко нещо,което не ни убива ни прави по-силни. |
|
|
20.11.2005, 13:06
[quote author=“M0nst3R”]Лег:8X60 ахххах бубееее (2 см) :shock: :D :D :D I’m too weak to face me !! |
|
|
22.11.2005, 23:23
[quote author=“AbSs”] Тук трябва да знаем, че пенисът (който е мускул) в нормално състояние е стегнат (свит), а по време на ерекция - отпуснат. Животът е хубав,защото ти си част от него |
|
|
22.11.2005, 23:48
[quote author=“AbSs”]Мускулите на пениса се отпускат посредством нервни импулси от мозъка и периферната нервна система. Което позволява на малките кухини в тялото на пениса да се напълнят с кръв. Най-кратко ти го обясних! Така формулирано звучи добре,но не да кажеш,че пениса е мускул.Относно тези мускулчета които се задвижват от нервните импулси-те не се намират в самото тяло на пениса,а извън него.Не съм искал да е спор,но ти се изрази много групо първоначално. Животът е хубав,защото ти си част от него |
|
|
23.11.2005, 23:32
[quote author=“kartofa”]Kak da svalq 4 izlishni kilograma i da suhranq svoeto teglo i sila(aktiven sportist) Ами и аз незнам как да свали 4 килограма и да си запази теглото... в най-лошия случай ще намалее с 4 кг :shock: |
|
|
25.11.2005, 20:31
[quote author=“Go6ko”]Е добре де ако пишката е мускул как да го напомпам, че да стане по-голям понеже в момента съм в застой? Тц, тц ... лошо нещо е туй застоя |
|
|
25.11.2005, 21:36
защо калкана е сплескан?
ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
|
25.11.2005, 23:09
[quote author=“fakata”]кажете ми вярно ли е това че като тренираш предмишница и тя расте мноо бързо и заедно с нея останалата част от тялото расте по бързо !щото се стреми да я настигне !
Животът е хубав,защото ти си част от него |
|
|
28.11.2005, 16:52
[quote author=“^sexy-pi4^“]SMD написа: гирите са - 2.5 кг,височина - 1.75 и кг - 56… Бая височки гири THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
07.12.2005, 01:32
[quote author=“г-н 100кг“]тежа 105 кила (вечер) и 100 (сутрин), висок съм 180см. Не ми харесва че мускулите ми не са изразени. Какво да правя? за този ръст колко трябва да тежа като се има в предвид че можеби 80/5% от мен са мускули а останалите 15/20% мазнини (съотношението мускули/мазнини) Сериозен спад през ноща какво ли прави индивида през тъмната част на денонощието ??? THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
07.12.2005, 03:06
[quote author=“^Vlastelina^“]Има си цяла страница в сайта с упражнения > http://www.bb-team.org/exercise/ :wink: отговор [quote author=“Triple H”]гири 3кгови. легло,хол,компютър,интернет,телевизор,досадни родители “ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО“ |
|
|
07.12.2005, 21:02
[quote author=“HomeBoy Recz”]...имам космат ген от баша ми :cry: А ти взе ли своя нескуик :?: Вече не вярвам в супер-сериите... ЕлАте Повече!!!:evil: |
|
|
11.12.2005, 20:01
[quote author=“CoLeMaN”]аве хора да ви питам суроватъчния протеин белтъчен ли е или въглехидратен? |
|
|
12.12.2005, 22:29
това го взех от форума на аренабг [quote author=“startex”]Според един мой приятел,по-добре един месец срам на плажа отколкото цяла година блъскане по залите |
|
|
17.12.2005, 03:26
[quote author=“lololo”]8) Ви6 пи4 аминокиселините са хубаво не6то!Пил съм и креатин и аминокиселини!Ако пита6 мене загуба на пари!Не си тръгнал да става6 култорист затова не взимай ни6то! Всяка жаба... жаба жаба! |
|
|
19.12.2005, 03:29
http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/Clip.jpg от днес темите ще се заключват по 2 пъти за по сигурно ! Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |