До предела и отвъд

Темата е заключена.
Прескочи до:

Днес сутринта, ставане рано. Реших да потренирам с Филчо в училището до нас, по-късно дойде и брат ми. Направих загрявка на ставите, поскачах на въже, но още ме мъчат тези - Double Unders :( направих малко набирания, лицеви опори и през остатъка от времето седях и наблюдавах комплекса на Филип :D
След тази толкова тежка тренировка реших, че имам малко останали сили и реших да посетя фитнеса до нас :D
Нямам програма и някакви набелязани комплекси.
Започнах с клекове - 3х5 (20кг лост) доста натежа
Малко техника на thruster, после само push press
6 рунда -  мъртва тяга -  лост 40кг и Snatch - гира от 10 кг (с всяка ръка) - всеки рунд го правих до отказ.
После завърших с малко развижване на коремните мускули и като се прибрах труп в леглото :D
Следобяда пак бях на фитнес, но този път с момчетата. Нямах никакъв power и реших да уча техники - Филчо много ми помага в това :) забеляза, че имам проблем с клековете и май ще се наложи да говоря с професионалист.
На мъртва тяга без да искам вдигнах 50кг(cool)
Като цяло съм доволна, но можеше и по-добре.

27.09.2013
Сутринта :)
Загрявка:
- напъди;
- набирания;
- лицеви;
- въртене на торба;
- burpeеs;
- Thruster.

Натоварване:
I. Snatch - 10/12.5 кг. гира, Dead lift - 40кг. лост, Push press - 20кг. лост;

II. Комплекс от 8 упражнения за коремните мускули.

Никакви сили за повторен фитнес вечерта .... явно ще ми трбява време да вляза малко във форма :) но поне доволно се изтощих на макс :)

28.09.13
09:00

И защо е нужно два пъти да се тренира в един ден ???

28.09.13
09:03

НАПАД  (dull)

казано от Juls на 28.09.13, 09:03:

НАПАД  (dull)

Извинявай, още се уча на термините :D много сложна работа :D

Ами Вес, зарибих се покрай Филчо :) а и като имам желание и енергия, защо не :) а и единия път правя някакъв силов комплекс, а на втория път просто тренирам техника :)

Мнението беше редактирано от Мариела Димитрова на 28.09.13 19:47.

28.09.13

Загрявка:
- сначове;
- набирания;
- лицеви;
- клекове.

Натоварване:
I. Thruster /15кг. лост/ + бърпита ..... на всяка минута по 3 бърпита .... общо завърших на 50 тръстъра за 15 минути
II. Кардио

Доста се поизпотих на това. Без да искам докато гледах брат ми и Филчо какво правят ... вдигнах 55кг мъртва :D явно като не знам колко тежи, по-лесно става :D

28.09.13
22:57

казано от Мариела Димитрова на 25.09.13, 20:51:

...
Нямам програма и някакви набелязани комплекси.
...

Верно ли? (dull)
Как съм ти изтървал дневника аз...
И считай ушите си за скъсани.

И считай ушите си за скъсани.

Добре, че бягам бързо :D ама и шапката върши работа ;)

Мнението беше редактирано от Мариела Димитрова на 29.09.13 18:15.

29.09.13

Сутринта тренировка с групата .... комплексът беше мн интересен :) като изключим липсата на торба, беше същия, с който започнах да тренирам преди 3 месеца :) Тренер, благодаря ти, че ме покани тогава :)
Май не се раздадах мн добре на тренировката и реших вечерта да потренирам още малко на фитнес.

Комплекс - “Апостола”
- мъртва тяга - 40кг лост
- бърпита - нормални
- 5 набирания - още са ми доста трудни, но ще трябва да се постарая повече :)
- повдигане от тилен лег на щанга - 20кг.

19мин. - едвам, едвам 3 кръга направих. Набиранията мн ме бавят, дори и само 5 ;(

Мнението беше редактирано от Мариела Димитрова на 29.09.13 18:48.

30.09.13
11:35

казано от Мариела Димитрова на 29.09.13, 18:24:

...
Май не се раздадах мн добре на тренировката и реших вечерта да потренирам още малко на фитнес.

Комплекс - “Апостола”
...

Девойко!

Я се разходи из дневниците и направи списък колко човека тренират двуразово и то с комплекси... (fubar)

И ако всичкото ми говорене и писане не ти накривяват шапката и си правиш каквото си знаеш, кажи ми, поне да не се моря. (headbang)

30.09.13
12:24

Хах....аз след тренировка в Богоров с Вик след това цяла неделя лежкуня и пръхтя из нас а Мимката и Апостола правила ;) КФ комплекс и не какъв да е а Апостола (tmi)

Сторими се доста интересен :D а и целия ден лежах и вечерта имах доста енергия ;(
Сега ще го давам по-леко и ще се водя по програма :) стига съм експериментирала :)

16.12.2013 г. - Яни, специално за теб :) :*
Музика за мотивиране - Rock, Metal, Dubstep ...
Тренировката днес:

Вработване:
- 10 минути раздвижване на става и разтягане на краката;
- 20 + мин. скачане на въже - въжето е тежко; имам тежести по 1,5кг. на всеки крак; скача се възможно най-бързо.
- 50 “жабешки скока” :D + 100 напада - СТ и за двете
Мини комплекс в 3 рунда:
30сек. суинг до вертикал - по 14 станаха
30сек. упражнение за корем - random
30сек. бърпи с прескачане на кутии - кутиите бяха 3, по около 6 бърпита на рунд
30сек. ренегатски планк - с 10кг (голям зор)
30сек. почивка

Основна тренировка - http://www.bb-team.org/workout/4606_sistema-5x5
- преден клек - 30кг. + допълнително упаржнение на уред за бедро
- Bench Press широк хват +  Bench Press тесен хват - с 30кг. + упражнение за гърди на уред
- 3 упражнения за трицепс
- гребане - беше заето мястото и не можах да го направя ...

За край .... упражнения за корем + стречинг

Мнението беше редактирано от Мариела Димитрова на 16.12.13 12:40.

16.12.13
12:51

Мерси, Миме :*!
А ти по колко време прекарваш във фитнеса, като само загрявката ти е повече от 30 мин.?

ами минимум 2 часа съм там :D днес малко ми писна и претупах корема, но утре ще правя основно това :D

16.12.13
12:59

казано от Мариела Димитрова на 16.12.13, 12:55:

ами минимум 2 часа съм там :D днес малко ми писна и претупах корема, но утре ще правя основно това :D

Безкрайно дълго и безсмислено според мен са 2 часа тренировка ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 16.12.13 12:59.

казано от Веселина Иванова на 16.12.13, 12:59:

Така си е Вес :) но енергия имам много :D даже сега не съм кой знае колко изморена ... а и доста емоции изхвърлям с тежестите :D това е много добра терапия :)

16.12.13
13:04

Малиии, на мен след 40тата мин. започва да ми писва, не мога да си представя да прекарам 2 часа във фитнеса. Ти затова в неделя нямаш умора :).

16.12.13
14:01

Да, така е, аз тренирам по 3 часа ;)

16.12.13
14:08

казано от Наталья Заболотная на 16.12.13, 14:01:

Е, не всички тренираме като теб Блаже ;) щом имаш време - тренирай :) а и доста бързо се възтановяваш ;) евала за което :)

16.12.13
14:08

Всеки има различни цели и тренира по различни начини. И аз тренирам по два часа,даже понякога не ми стига времето :)

16.12.13
14:13

казано от Веселина Иванова на 16.12.13, 14:08:

Е, не всички тренираме като теб Блаже ;) щом имаш време - тренирай :) а и доста бързо се възтановяваш ;) евала за което :)

Леле и ти ли започна да разбираш от възстановяване, трябва да ме открехнеш и мен, че не мога да спя напоследък от болки ;)

Казах го заради друго - едни могат да тренират 40 мин и да им е ок, други час, трети повече, няма оптимално време за тренировка.

16.12.13
14:19

казано от Наталья Заболотная на 16.12.13, 14:13:

казано от Веселина Иванова на 16.12.13, 14:08:

Е, не всички тренираме като теб Блаже ;) щом имаш време - тренирай :) а и доста бързо се възстановяваш ;) евала за което :)

Леле и ти ли започна да разбираш от възстановяване, трябва да ме открехнеш и мен, че не мога да спя напоследък от болки ;)

Казах го заради друго - едни могат да тренират 40 мин и да им е ок, други час, трети повече, няма оптимално време за тренировка.

Ееееехххххх Блага, съвсем друга ми беше мисълта ;) Това, че не коментирам много из форума не ме прави Неразбираща ;) нали ?
или то това само аз си го знам де....
А и колко ли трябва да е разбиращ човек, че да се сети че щом се тренира по 2 - 3 часа минимум 4 пъти седмично, поне толкова тренировки правиш, нали ? сигурно и повече, си трябва добро възстановяване ??? А това, че не се наспиваш от болки за какво говори ? ммм? за качествени 3-ри часови тренировки ли ???
Всеки сам си знае себе си, аз просто познавам Мариела и затова коментирах :) Спирам до тук :)
Със здраве !!!

Мнението беше редактирано от Vess на 16.12.13 14:20.

16.12.13
14:21

казано от Наталья Заболотная на 16.12.13, 14:13:

Напротив - има, ако тренираш за здраве. ;) 2 часа си е ужасно много време, и в зависимост от поставените цели може да се окаже пречка пред постигането им.
Професионалния спорт е далеч от здравословното, така че не може да се прави съпоставка.

16.12.13
14:30

Двата коментара горе - Да, ясно, разбрах идеята. (handshake)

Относно болките за какво говорим - да, неизменна част са последните няколко месеца, но и резултатите не закъсняват И ВСЕ ПАК не съм успяла да се контузя все още, Слава Богу.
А има персони, които се контузват с по 60-70 кила, че и по-малко, което вече е доста баламурско и говори за какво? - за лоша техника, но както и да е, сори за спама :)
Разговорът беше за тренировката, аз все пак съм на мнение - колкото е приятно.

16.12.13
14:32

казано от Наталья Заболотная на 16.12.13, 14:30:

Двата коментара горе - Да, ясно, разбрах идеята. (handshake)

Относно болките за какво говорим - да, неизменна част са последните няколко месеца, но и резултатите не закъсняват И ВСЕ ПАК не съм успяла да се контузя все още, Слава Богу.
А има персони, които се контузват с по 60-70 кила, че и по-малко, което вече е доста баламурско и говори за какво? - за лоша техника, но както и да е, сори за спама :)
Разговорът беше за тренировката, аз все пак съм на мнение - колкото е приятно.

(y)

16.12.13
14:34

За какво възстановяване говорите? Самата мисъл,че имате цели 3 часа за тренировка ме кара да остана потресен.
Ако почти само това правиш или имаш много свободно време (бачкаш на 4-6 часа да речем бива) ,иначе не знам как става.

16.12.13
14:38

казано от Teen Power на 16.12.13, 14:34:

За какво възстановяване говорите? Самата мисъл,че имате цели 3 часа за тренировка ме кара да остана потресен.
Ако почти само това правиш или имаш много свободно време (бачкаш на 4-6 часа да речем бива) ,иначе не знам как става.

Става, става, стига да си достатъчно луд... да ставаш в 6, да правиш 45 мин кардио, после да ходиш на работа, като свършиш, да спиш 40 -50мин, след което от 19 до 21:30 да мяткаш щанги и да знаеш, че после можеш единствено и само да си легнеш.
А.К.А разбирай - социалния ти живот да е сведен до - 0 :D

16.12.13
14:41

Блажке с тези снимки дето гледам по фейса,социалния живот ти е повече от 0 :D

16.12.13
14:41

Сложи загрявката и разтягането преди и след - ето ти ги 2 часа :D И повече.
Ахаха, Жеко изскочи на място :Д

Мнението беше редактирано от cocobutt на 16.12.13 14:42.

16.12.13
14:45

Е то на мен мисълта ми беше за почивка,че няма въобще време.Социалният живот е ясно :D

16.12.13
14:51

Загрявка - 10-15 минути
Основна част - 25-40 минути
Разгрявка (стречинг, или кой каквото прави) - 10-15 мин
Аз виждам една любителска тренировка, целяща подобряване на общата физическа подготовка не по-дълга от 50-65 минути.
Всичко над това време е разточително, освен това, както вече вметнах по-горе, би могло да доведе до евентуален негативен резултат в някои аспекти.
Мое лично мнение.

16.12.13
14:54

казано от The Reem на 16.12.13, 14:41:

Блажке с тези снимки дето гледам по фейса,социалния живот ти е повече от 0 :D

Знаеш ли, че преди всяка чалготека ходя да клякам с по 120-140 според зависи хаха и правя задължително кардио да махна малко вода :D
Говоря за през седмицата Слънце, когато сме на работа ;)

16.12.13
14:58

Te мъжете (”мъжете” :D) в студентски град помпат бицаги преди дискотека, ама Блажето и тя помпи. Кой каквото си има :D

16.12.13
15:19

Ех, щом почнаха да ни слагат в кавички, май ще трябва пак да ходим на лов за кифли ;)

16.12.13
15:30

А аз имам ли право да кажа, че знам какво помпаш ти преди дискотека, след като сме били заедно на парти :D И не са бицаги, да :D

Два дни липса на сън ... тъпчене с боклуци ...(но се освободих от изпит (party)).... резултат - никакъв power .... въобще не трябваше да стъпвам в залата :D ама нали съм инато “животно” ...

Загрявка:
(раздвижване на ставите)
- набирания
- обръщане+пуш преса с 20кг

Комплекс: Т-800 - 11 рунда ...

Нямах сила за нищо друго ....

Утре ще се компенсира :) след здрав сън :)

20.12.2013

Загрявка:
- 30мин скачане на въже
- 300 суинга - 16кг.
- 100 напада - 20 СТ; 20 с щанга 20кг и така редуване до 100
- 50 напада СТ

Тренировка: 5х5
- Преден клек - 30кг.
- Мъртва тяга - 50кг.+ Бек екстензии - 20кг.
- Bench press - 30кг

22.12.2013

Тренировка с групата :))) 4 рунда +

Комлекс:
20 набирания
50 м бягане
10 скок на кутия
50 м бягане
20 лицеви опори
50 м бягане
20 руски суинг с пудовка - 19кг.
50 м бягане

И един мини комплекс от 10 рунда:

5 изхвърляне с пудовка в рамките на 30 сек - с 12кг
(ръцете се сменят на всеки 30 сек)

23.12.2013

Загрявка
- бягане
- набиране
- военна преса - 20кг.
- напади - 12кг.

I. Тренировка: кръгова 5х5 ... всичко с 30кг. .... стана за около 12 минути ...

1. Обръщане + пуш преса
2. Bench press
3. Преден клек

II. Тренировка: 5 рунда
30сек. кофички на пейки
30сек. бицепсово сгъване с крив лост
30сек. почивка

Завършване с малко упражнения за корем :)

27.12.2013г.

Загрявка във фитнеса: 25кг. лост
- 1 тръстър + 1 обръщане с пуш преса
- 2 тръстъра + 2 обръщания с пуш преса
... до 5 и после обратно
- 5 тръстъра + 5 обръщания с пуш преса
- 4 тръстъра + 4 обръщания с пуш преса
.....

Основна тренировка в двора на .....
1. Комплекс - 20 мин. като на всяка минута се прави:
- 3 сумо тяха - хай пул - 16кг.
- 5 лицеви
- 7 колене в лакти
- 9 клека
Общо направени 19 рунда ...

2. Комплекс - 16 кг пудовка
- 10 суинга + 1 бърпи
- 9 суинга + 2 бърпи
. .
. - 1 суинг + 10 бърпи

След тренировката в неделя с групата и появата на мускулна треска на неподозиращи места :D Днес във фитнеса само реших да се раздвижа :)

Тренировка:
Кръгово 5 рунда по 5 повторения:
- обръщане + пуш прес - 30кг
- Bench press - 34кг (широк хват)
- Death lift - 60кг.

5х5
- Bench press - 30кг. (тесен хват)

+ още 2 упражнения за трицепс

02.01.2014

Много празници, освинване, а и малко проблеми със ставите ... резултат - никакъв power ....

Загрявка:

Кръгов комлекс: 3 рунда
- 30сек. руски суинг /5сек. почивка/ 30сек. суинг до вертикал
- 30сек. /5сек./ 30сек. - spider plank
- 30сек. /5сек./ 30сек. - бърпи на един крак
- 30сек. renegade plank
- 30сек. почивка

Тренировка: 3 рунда (приблизително до отказ)
- Death lift - 50кг.
- гребане - 30кг.

5х5 - 35кг.
- Bench press

Още на загрявката левият лакът се обади .... като цяло до края на седмицата, ще го карам по-лежерно и ще възстановявам ставите...
На излизане от фитнеса реших да се кача на кантара .... голяма грешка (facepalm) .... преди празниците бях 63кг.... сеега съм 67 :( официално съм в депресия :D
Другата седмица с милото ще направим разтоварване (прочистване) на организма .... диета - плодове и чай с мед.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1