06.11.05
22:24
Здравейте!
Токущо навърших 16 години, и много се радвам на хубавите изваяни тела. Като гледам моето без един ден прекаран във фитнес залата, си мисля, че тялото ми спрямо другите, които ходят на тренировки, е доста добре оформено. Ето ги и показателите:
Ляв бицепс: 34,5см
Десен бисепс: 34см
Гръдна обикола: 96см
Тегло: 76кг
Височина:185см
Ако се интересувате от някакви други стойности ми кажете да ви ги кажа, че за момента не се сещам.
П.С. Цялото това писане беше да ме посаветвате какво да правя за нататък, някаква програма за тренировка, диети и т.н...
Очаквам отговорите ви. Благодаря предварително.
:lol: :lol: :lol: ще рече от колко време се занимаваш с фитнес :wink: :lol: :lol: :lol:
Еми ако сте прочели какво съм написал горе, ще разберете. Нямам и един ден във фитнеса, т.е. не стажа ми е 0. :lol:
ми тогава тази програмка е за теб :wink: http://www.bb-team.org/training/000156.php
11.11.05
21:44
i kvo we shev4e mislish si 4e si mn zdrav za kilogramite si li ???xaaxax az sam 78 kg raka 37 ,gradna obikolka 116 .......i sam 185 sm..spored men imash nuijda ot fitnes4e
[quote author=“veseliaka__”]i kvo we shev4e mislish si 4e si mn zdrav za kilogramite si li ???xaaxax az sam 78 kg raka 37 ,gradna obikolka 116 .......i sam 185 sm..spored men imash nuijda ot fitnes4e
Пиши на кирилица в България сме и сме българи
Не разбрах смисъла на темата
нещо се почуства май ?
по темата: както казаха вече започни тренировки , с тези данни имаш база за развитие , потърси из сайта за инфо как да процедираш
успех и по-здраво