Начало

Темата е заключена.

03.01.14
15:10

Купих карта за 1 месец, 12 посещения.
Направих първа тренировка, кръгова, правих кръгчета около уредите почти 1 час. 3-4 седмици това мисля да правя.
Мотивиран съм, това е хубаво. В неделя пак.

03.01.14
15:16

Е, няма ли да опишеш какви упражнения си правил, по колко серии, повторения? То за това е дневникът...

Той каза, че е правел кръгчета ОКОЛО тях, а не, че е правел нещо с тях :Д

03.01.14
18:32

12 посещения за месец, да не се сецнеш...

03.01.14
19:17

Правенето на кръгчета е точното описание на престоя ми в залата днес.
Залата е нова за мен и мирише добре. Трябваше да обдуша всеки уред, а това отне известно време, почти час.

В неделя мисля да започна по кръговата програма за начинаещи от сайта (http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti). Това, разбира се, ако не прекаля с “почивката” в нощта на събота срещу неделя. :)

И още, няма лег преса в залата. Ще трябва да се мисли алтернатива, деба!

03.01.14
19:21

казано от antipodean aub на 03.01.14, 18:32:

12 посещения за месец, да не се сецнеш...

картата не те задължава да ходиш 12 пъти, никой не те задължава. тренировка винаги може да се пропусне.

03.01.14
19:21

Ама ти сериозно ли си си платил само, за да се разхождаш из залата?

04.01.14
20:03

Не, разбира се!

20.01.14
09:56

Малко повече от 2 седмици търенировки. Според кантара съм свалил 2,8 кг, мишниците и предмишниците са спаднали също. Допускам вероятност за грешка при замерването, тъй като двата пъти ми го мериха две различни дами. А жените, също като хората са различни - за едните малкото е голямо, за други - голямото е малко. Също допускам отклонение в замерването на кг - мерих се по различно време на денонощието, с различно количество течности и др. неща в организма.
Все едно. Добре се чувствам, не съм прекалявал с алкохола тази година..все още. Внимавам какво ям. За тези две седмици имам 1-2 прегрешения. Вчера си взех сьомга котлет, пекнах я на тигана - много мас, не ми хареса. Предпочитам черноморската риба.
Относно тренировките - работя по кръговата за начинаещи от сайта. Правя по два кръга. В събота мислих да направя три, но не успях. Всъщност едвам успях да си тръгна от залата. Преуморих се. Предполагам защото цепих дърва до обяд.
След около 2 седмици мисля да минавам на по-сериозна програма, мисля да не скачам директно на сплит за маса, а да пробвам първо това http://www.bb-team.org/workout/4633_dwumesechen-kurs-za-sredno-naprednali-ot-joe-weider . Ще видим кво ще стане.
Стига толкова. Потъвам.

20.01.14
17:42

Любимия момент от тренировката - хапването.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1