03.01.14
15:10
Купих карта за 1 месец, 12 посещения.
Направих първа тренировка, кръгова, правих кръгчета около уредите почти 1 час. 3-4 седмици това мисля да правя.
Мотивиран съм, това е хубаво. В неделя пак.
Е, няма ли да опишеш какви упражнения си правил, по колко серии, повторения? То за това е дневникът...
03.01.14
16:42
Той каза, че е правел кръгчета ОКОЛО тях, а не, че е правел нещо с тях :Д
03.01.14
18:32
12 посещения за месец, да не се сецнеш...
Правенето на кръгчета е точното описание на престоя ми в залата днес.
Залата е нова за мен и мирише добре. Трябваше да обдуша всеки уред, а това отне известно време, почти час.
В неделя мисля да започна по кръговата програма за начинаещи от сайта (http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti). Това, разбира се, ако не прекаля с “почивката” в нощта на събота срещу неделя. :)
И още, няма лег преса в залата. Ще трябва да се мисли алтернатива, деба!
12 посещения за месец, да не се сецнеш...
картата не те задължава да ходиш 12 пъти, никой не те задължава. тренировка винаги може да се пропусне.
Малко повече от 2 седмици търенировки. Според кантара съм свалил 2,8 кг, мишниците и предмишниците са спаднали също. Допускам вероятност за грешка при замерването, тъй като двата пъти ми го мериха две различни дами. А жените, също като хората са различни - за едните малкото е голямо, за други - голямото е малко. Също допускам отклонение в замерването на кг - мерих се по различно време на денонощието, с различно количество течности и др. неща в организма.
Все едно. Добре се чувствам, не съм прекалявал с алкохола тази година..все още. Внимавам какво ям. За тези две седмици имам 1-2 прегрешения. Вчера си взех сьомга котлет, пекнах я на тигана - много мас, не ми хареса. Предпочитам черноморската риба.
Относно тренировките - работя по кръговата за начинаещи от сайта. Правя по два кръга. В събота мислих да направя три, но не успях. Всъщност едвам успях да си тръгна от залата. Преуморих се. Предполагам защото цепих дърва до обяд.
След около 2 седмици мисля да минавам на по-сериозна програма, мисля да не скачам директно на сплит за маса, а да пробвам първо това http://www.bb-team.org/workout/4633_dwumesechen-kurs-za-sredno-naprednali-ot-joe-weider . Ще видим кво ще стане.
Стига толкова. Потъвам.