Липсва на тонус,малко сън,пих 2 кафета,но не получих желания ефект и все пак реших да не пропускам да тренирам.
загрявка
4 набирания надхват
4 кръга
набирания-6,4,4,3
кофи-6,6,6,6
въртене на 10 кг. диск - по 10 пъти на страната всички кръгове
лицеви опори с вдигнати крака - 10,10,10,6
Мисля че за първи път правя 6 набирания в серия ,голям рекорд :D Реших да променя лицевите за да увелича натоварването.Мисля да спра да пия кафета преди тренировка за да видя какъв ще е ефекта.Накрая направих 3 серии гребане с 22кг. дъмбел и си тръгнах.
Храната днес е 2 банана,6 яйца,400 гр. хляб “Вита”,300-400 гр. пилешко месо и 2 дози протеин.
Положението никак не е розово..Не написах какъв е здравословния проблем от срам,но какво да го крия - проблеми с нервната система.Правих си кръвни изследвания,здрав съм като бик,урината също.Кардиограма,кръвно налягане,кръвна захар,всичко е повече от прекрасно и няма и грам основание за притеснение.Какво става обаче?Заспивам трудно,неспокоен съм,будя се по няколко пъти и се събуждам изморен и потиснат,нямам желание за нищо..Вече и от тренировките не получавам положителен ефект.Чувствам се слаб,краката най-вече имам чувството че всеки момент ще падна.По лекари не ми се ходи,че сигурно и “луд” ще ме изкарат..Някой ако може да ме посъветва какво да правя,ще съм много благодарен :)
Иначе и днес отидох да тренирам,въпреки ситуацията..
Около 60-70 лицеви в различни варианти,военна преса,набирания надхват и подхват,борческо обръщане,гребане с дъмбел и коремни преси с тежест..Храната си върви добре - 200 гр. пилешко,кашкавал пане,500 гр. картофи , 2 банана , 6 яйца и 2 дози протеин.
Последните дни бях сам и имах време доста да поразмишлявам..Научих много ценен урок - няма по-важно нещо от здравето!Тренировките няма какво да ги описвам,състояха се от лицеви в различни варианти,набирания и скачане на въже.Реших да прекратя бокса на този етап и да се ориентирам към по-силово насочени тренировки,за да вдигам тестостерона колкото мога.Вече имам нагласа че лошите дни наистина са зад гърба ми и гледам само напред ! :)
Днес тренирах :
загрявка
10 американски подскока
10 лицеви с пляскане
тяга
10х1х80кг.
набиране
4 надхват
подхват- 6,3+5кг,4,3
гребане с дъмбел - 4х6х25кг.
лицеви опори с вдигнати на високо крака - 6х10
коремни преси - 3х20+10кг
Трябваше да е кръгова..Малко хаотична тренировка,но се натоварих.Килограмите са смешни,но това е положението :)
Днес добро раздвижване :
15-20 мин колело
въже,бой в сянка с гири и без,на кръгове,общо около 15 мин. Утре кръгова :)
днес:
загрявка
4 набирания широк надхват
10 американски подскока
10 лицеви с пляскане
4 кръга
клек(смит машина) - 5х60,5х60,5х60,5х60
набирания подхват - 6,4,3,3
кофи +10 кг. - 4,4,4,4
3 кръга
гребане с дъмбел - 6х27, 6х27,5 . 6х27,5
раменна преса с дъмбели - 8х15 , 6х15 , 6х15
лицеви опори с вдигнати високо крака - 10,10,5
накрая коремни преси - 20+15кг,20+15кг.,СТ до отказ
За първи път правя клек на смиш машината,такова натоварване в краката не бях усещал.С лост не съм постигал такава дълбочина,а и техниката беше ужасна,сега като не те сгъва щангата е друго..Започнах с леки килограми,но отдавна не съм клякал с тежест и краката са отслабнали..Докато не достигна високи килограми така,няма да се връщам към класическия клек с лост.На гребането без никаква техника и изолации,дърпам колкото мога нагоре,пускам експлозивно и пак :D Като цяло мисля така да изглеждат тренировките,евентуално ще добавя 1-ци тяга :)
Привет отново!Доста време не съм писал,почти не съм и влизал във форума..Живота ме “притисна”,университета ако трябва да съм точен и трябваше да се концентрирам изцяло върху него..Тренирах през ден на лостовете,бързи кръгове от кофи набирания и клекове и нападати със собствено тегло - 15-20 мин тренировка,вечерта обикновенно по-тъмно,да разпусна.Важното е че сесията и годината завършиха по успешен за мен начин и сега 2 месеца ще мога да разпусна.Имам още едно ходене до София да оправя няколко дребни неща и след това се установявам вкъщи.Мисля да започна кръгови през 2 дена до края на месеца,след това евентуално бокс/самбо,но първо трябва да вляза малко във форма,че се чувствам натежал на килограми,а отслабнал физически :) Храненето също не беше на ниво,ще го стегна и него.
Тренировките на открито със собствено тегло ми се отразяват много добре,но без щанги няма да стане ясно ми е :) Преди малко се върнах от лостовете -
бягане 1км,съчетано с активно загряване
4 кръга
клекове СТ
напади СТ
набирания широк хват
кофи на широка успоредка
след това суперсерии от
набирания максимално тесен хват - 1ци
кофи на тясна успоредка - 1ци
без почивки,до отказ
днес
бягане около 1км с активно загряване на тялото
4 кръга
напади СТ
клекове СТ
набирания надхват
кофи
коремни преси - 3 серии до отказ
врат + скачане на въже
Не се чувствам много във форма,надявам се това да се промени до края на месеца :)
Не бях влизал доста време във форума.След противоречиви месеци,за които не искам много да си спомням е време да продължа напред.Лостове от дъжд на вятър ми беше физическата активност,свалих килограми.Общо взето се върнах където бях преди една година.Ще тренирам поне 1 месец сплит за да си припомня какво е да тренираш..После ще я мислим,без дългосрочни планове вече :)
Така си измислих тренировките :
трен 1 - тяга , набирания , гребане с дъмбел , скрипец (евентуално) , сгъване с щанга за бицепс
трен 2 - лег/полулег с дъмбели , кофи , тесен лег
трен 3 - клек , военна преса , борческо обръщане
2 дни тренирам - 1 почивам
Бързи тренировки,с малки почивки.Започвам с минимални тежести и ще се старая всяка тренировка да вдигам килограмите.Целта ми е маса и сила :)
Първа тренировка днес.
клек - 5х5х45 кг.
военна преса - 5х5х35 кг.
борческо обръщане - 5х5х35 кг.
Втора тренировка.
набирания широк надхват - 6,6
набирания успореден неутрален хват - 6,6
гребане с дъмбел - 4х6х22,5 кг.
скрипец тясна ръкохватка - 4 серии
бицепс с щанга - 3 серии
Трета тренировка днес.
лег дъмбели 18 кг. - 3 серии
полулег дъмбели 18кг. - 3 серии
кофи - 3 серии до отказ
тесен лег - 6х40,6х40,6х40,6х40
храната : 6 яйца,4 банана,2 пилешки бутчета,1 пълнозърнест хляб и 1 вафла морени макс :)
За много години,само здраве и успехи ! Последните месеци тренирах сплит,нищо интересно.Не съм си давал зор в тренировките,само с базови упражнения,но не съм натискал,в общи линии за тренировки за тонус..Иска ми се пак да се върна към кръговите и да ги натискам яко,ще видим каква ще я свърша.Днес направих първа кръгова от близо година.
3 кръга
клек
набиране
високо изтегляне
3 кръга
тяга
обръщане + раменна преса
гребане с щанга
Лека тренировка,с малки почивки между кръговете,колкото да си припомня..
Вчера
3 кръга
клек
набиране
лег
3 кръга
тяга
борческо обръщане
раменна преса с щанга
3 пъти
бицепсово с щанга
разгъване на въже