04.01.14
11:14
На 15 години съм, висок 174, 74 кг.Искам да попитам какво мислите за тази програма.Целта ми е качване на ММ, но и сваляне на мазнини.
Ето това ми е програмата
Понеделник - Гръб, трицепс, трапец
Вторник - Кардио
Сряда - Крака
Четвъртък - Кардио
Петък - Бицепс, гърди, предмишница
Събота - Кардио
Неделя - Рамо, корем
04.01.14
11:22
Това все още не е програма обаче. Напиши и отделните упражнения.
04.01.14
11:39
Тренировъчен режим без почивен ден?
Изключително безумие.
Все още не съм си измислил упражнения, като отида във фитнеса там си измислям :D
казано от Кольо Пияндето на 04.01.14, 11:39:
Изключително безумие.
В събота да почивам добре ли е, все пак правя силова тренировка през ден, но все пак не мисля, че е безумие, като при положение, че кардиото ми е 20 мин
Мнението беше редактирано от margh на 04.01.14 12:38.
04.01.14
12:46
казано от margh на 04.01.14, 12:35:
Изключително безумие.В събота да почивам добре ли е, все пак правя силова тренировка през ден, но все пак не мисля, че е безумие
За теб не е безумие, защото не извличаш максималното от тренировката. И тук не става въпрос за избор на сплит и програма, а за цялостна нагласа, за използване на подходящите упражнения и тежести. Основната ти задача сега е да заучиш добре техниката на изпълнение на основните упражнения и около тях да си градиш тренировките. Щом получиш качествено натоварване в залата, сам ще усетиш, че трябва да имаш поне 3 почивни дни в седмицата. Макар че, ако правиш “кардио”, както си мисля, че го правиш, всъщност имаш почивни дни в режима. :)
казано от Севастократор Стрез на 04.01.14, 12:46:
казано от margh на 04.01.14, 12:35:
Изключително безумие.В събота да почивам добре ли е, все пак правя силова тренировка през ден, но все пак не мисля, че е безумие
За теб не е безумие, защото не извличаш максималното от тренировката. И тук не става въпрос за избор на сплит и програма, а за цялостна нагласа, за използване на подходящите упражнения и тежести. Основната ти задача сега е да заучиш добре техниката на изпълнение на основните упражнения и около тях да си градиш тренировките. Щом получиш качествено натоварване в залата, сам ще усетиш, че трябва да имаш поне 3 почивни дни в седмицата. Макар че, ако правиш “кардио”, както си мисля, че го правиш, всъщност имаш почивни дни в режима. :)
Еми кардиото ми е нормално тичане (незнам как го разбираш) тичам 20 минутки и това е за деня, мисля, че ми е достатъчно