Дроп серии

RE

06.11.05
16:24

Искам да ви попитам как точно се използват дроп сериите?
Знам какво е дроп серия и,че се прави на едни и същи мускул няколко серии без почивка кат она всяка следваща се намаля тежеста.
Но имам по конкретни въпроси
колко често могат да се изпълняват
на кой мускули е най-добре да се правят
мога ли всякак седмица да ги ползвам(щото знам,че примерно суперсериите не е добре сяка седмица да се ползват)
и общо взето кажете ми всичко за дроп сериите.
а и по колко серии наведнъж мога да прая като дроп.

06.11.05
20:04

Еми значи Джей Кътлър казва спецялно,че за изоставащи гърди е добре да се правят дроп серий всяка 3-та или 4-та тренировка.Иначе според мене дроп серийте са по изморяващи от супер серийте.Аз лично супер серий правя всяка седмица и за ръце и за рамене.

RE

06.11.05
20:45

ооо идеално мене малко така ми поизостават гърдите. :)

06.11.05
22:23

[quote author=“RED_WOLF”]ооо идеално мене малко така ми поизостават гърдите. :)

Не бре нямах предвид,че твоите са слаби  :D не се впрягай!казвах по принцип (:

RE

06.11.05
23:22

ама и аз найстина казвам,че мойте гърди имат нужда от повечко маса спрямо цялото тяло.

07.11.05
02:06

RED_WOLF ми не прави дроп сери ми упражнения за маса не повече от 8повторения и правиш 1-2 сери примерно ако максимома ти е 90кл на лежанка правиш с 80кл до отказ 3-4 поторения

RE

07.11.05
09:53

ми аз преди ги тренирах с 3 упражнения с по 4 серии по 8 пофторения
ма те и за това изостанаха
3 упражнение не им стигаха
голяма грешка направих
ся пак сам на 4 и се пооправят и ще удрям през 3 седмици едни дропчета.

07.11.05
11:15

ти като направиш по 4 упражнения с  по 3 сери в тях би трябвало да те натоварват достатъчно.

edit:кажи какви упражнения правш

RE

07.11.05
11:36

лег  4/8
полулег  4/8
дъмбели от полулег  3/8
и флайс  3/8

07.11.05
15:14

След като смяташ че на гърдите ти трябва още маса за сега не прави дроп серии.По-добра опитай супер серии.Може да пробваш хоризонтални преси  с дъмбели или щанга в суперсерия с пуловер.Едното напомпва другото разтяга по 8 повторения

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1