Продавам две пудовки по 32 кг

Темата е заключена.

04.01.14
13:59

Продавам две пудовки по 32 килограма всяка. Материал - чугун. Използвани, без дефекти и забележки по външния вид. Цената за всяка е 120 лева, за двете - 220 лева. За София - лично предаване, за други градове - възможно договаряне или куриер за сметка на купувача.

Здравей!

Проявявам интерес. Дай телефон за връзка.

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 04.01.14 19:17.

04.01.14
19:28

Здравей Светославе,
Вече ми се обадиха и обещах да ги пазя до утре вечер. Ако нещо се провали, ще сигнализирам тук.
Поздрави

IS

05.01.14
10:31

Защо понякога предлаганите тук стари(втора ръка) неща са ПО-СКЪПИ от същите такива НОВИ ? (fubar)

п.п. Да се счита и приема кой за каквото иска.

05.01.14
10:45

Ивайло,
Ще съм ти благодарен, ако ми покажеш откъде можеш да си купиш в момента 32-ка за 120 лева. Тези на Максима например са по 155 и ги няма.
Второ, това не са гащи, а парче чугун. Първа, втора или десета ръка - все същото си е.
Поздрави,
Георги

06.01.14
11:15

Здравей Светославе,
Момчето се обади, че се отказва, така че пудовките са свободни. Звънни ми на 0888 909944, ако имаш интерес.
Поздрави,
Георги

06.01.14
12:02

казано от grope на 05.01.14, 10:45:

Ивайло,
Ще съм ти благодарен, ако ми покажеш откъде можеш да си купиш в момента 32-ка за 120 лева. Тези на Максима например са по 155 и ги няма.

От Юри Атанасов. По 100 лв бройката, чисто нови.

казано от grope на 05.01.14, 10:45:

Второ, това не са гащи, а парче чугун. Първа, втора или десета ръка - все същото си е.
Поздрави,
Георги

Не е все същото ;)

06.01.14
12:22

Джеймс,
Тези също са от Юри. Той обаче в момента няма свободни 32-ки, тоест няма как да си вземеш от него веднага. Но ако те спират 20-те лева разлика за двете, ще сваля до 200.
А за втората употреба не ми се спори - въпреки мазолите по дланите още не съм почнал да изтривам дръжките на гирите :)
Със здраве

06.01.14
12:33

Ами не ти се спори, но чугуна е крехък материал и на някое удряне или изпускане в пода току виж си останал изненадан.

06.01.14
12:50

Нали затова съм качил снимка и съм писал, че са без забележки? Ако съм й откъснал дръжката, тя ще ходи за скрап, няма да я продавам тук.

07.01.14
17:00

Ако ако има пукнатини вътре, дали ще се видят на снимката ?
Айде, няма нужда да ми спориш ;)
Малко е вероятно да се случи, но е вероятно и това е разликата между нова и втора ръка, особено когато търсиш цена по-висока от тази на новата.

08.01.14
02:40

Джеймс, какво предлагаш да направя сега? Да ти я обявя “без удари”, все едно автомобил ти продавам? Или да те кандърдисвам, че  тия, дето от Китай ще ти ги докарат, е далеч по-вероятно по твоята логика да имат скрити дефекти, щото са ги докарали в контейнер от 10,000 километра? Няма смисъл тая приказка. Не съм тръгнал да ставам милионер от две гири, но да ме убеждаваш, че от една година оставяне на килима в хола гирата е вече дефектна, няма да стане. Ако някой ги иска, да звънне - ако е сериозен, ще се разберем за цена, пък ако толкова настояваш, ще добавя и месец гаранция - ако килимът случайно се е оказал твърде корав :)

08.01.14
09:03

Проявявам интерес към пудовки, тъй като си търся и скоро време мисля да се сдобия с една и ако ще е втора ръка повече от 2.50-2.70лв/кг няма да дам.За нова бих взел директно от Юри по 3лв/кг се връзва.

Честно казано и двете страни имате право по отношение на гледните си точки. Предлагам ви, обаче, да оставим механизмите на свободните пазарни отношения да действат.

Представете си, че сте на Женския пазар в София.
Виждате сергия със стока и написана на картонче цена.
Ако цената ви се струва добра - спирате на сергията, преценявате останалото и евентуално купувате.
Ако цената не ви харесва - подминавате сергията и оставяте продавача да се оправя.

Аз така ги виждам нещата... къде, кога и на каква цена се продава нещото - това всеки може да намери за броени минутки. Този продавач оценява стоката си така - това е негово право. Ние пък нямаме задължение да купуваме, ако не ни харесват условията. :)

08.01.14
09:57

Юри на 100лв. ли ги дава бре?

08.01.14
10:15

Юри ги дава по 3,50лв. за килограм.

Мнението беше редактирано от Old Timer на 08.01.14 10:16.

08.01.14
10:58

Free market rules :) За Кольо - как бе, а пазарлък с продавачката няма ли да има? Я виж как тръгна надолу цената :) Боре, мисля, че няма да сваля до 2.70 лв за кило. Мога да сляза до 3, което значи 96 лева за едната. Повече обаче няма да подбивам на Юри цената, защото ми е приятел :) А и мисля, че той няма готови в момента, но това е лесно за проверяване - http://www.gire-box.com/?page_id=25

Мнението беше редактирано от grope на 08.01.14 11:01.

Някои продавачки приемат пазарлъци, други - не съвсем. :)
Това също е право/избор на продавачката и клиента ;)
Пазарете се - лошо няма :)

Мисълта ми беше, че за мен доводът ‘ама то ей там ги дават по-евтино’ няма тежест в подобни ситуации. Като ги дават по-евтинко на отсрещния тротоар - ми отивам там и толкоз. Може стоката на тази сергия да има сантиментална стойност за продавача, да е била собственост на Мата Хари или пък да е снабдена с магия за благополучие, та затова той я продава по-скъпо. Като не ме уреждат тия екстри - заминавам и толкова... :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.01.14 11:09.

13.01.14
12:13

Двете пудовки вече се предлагат по 95 лева всяка.

13.01.14
14:30

Чудно как още не са отлетели тези пудовки...

13.01.14
15:17

Нямат бърза работа

Мнението беше редактирано от grope на 17.01.14 09:19.

25.01.14
21:20

Продадени

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1