04.01.14
13:59
Продавам две пудовки по 32 килограма всяка. Материал - чугун. Използвани, без дефекти и забележки по външния вид. Цената за всяка е 120 лева, за двете - 220 лева. За София - лично предаване, за други градове - възможно договаряне или куриер за сметка на купувача.
04.01.14
19:16
Здравей!
Проявявам интерес. Дай телефон за връзка.
Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 04.01.14 19:17.
Здравей Светославе,
Вече ми се обадиха и обещах да ги пазя до утре вечер. Ако нещо се провали, ще сигнализирам тук.
Поздрави
05.01.14
10:31
Защо понякога предлаганите тук стари(втора ръка) неща са ПО-СКЪПИ от същите такива НОВИ ? (fubar)
п.п. Да се счита и приема кой за каквото иска.
Ивайло,
Ще съм ти благодарен, ако ми покажеш откъде можеш да си купиш в момента 32-ка за 120 лева. Тези на Максима например са по 155 и ги няма.
Второ, това не са гащи, а парче чугун. Първа, втора или десета ръка - все същото си е.
Поздрави,
Георги
Здравей Светославе,
Момчето се обади, че се отказва, така че пудовките са свободни. Звънни ми на 0888 909944, ако имаш интерес.
Поздрави,
Георги
06.01.14
12:02
казано от grope на 05.01.14, 10:45:
Ивайло,
Ще съм ти благодарен, ако ми покажеш откъде можеш да си купиш в момента 32-ка за 120 лева. Тези на Максима например са по 155 и ги няма.
От Юри Атанасов. По 100 лв бройката, чисто нови.
казано от grope на 05.01.14, 10:45:
Второ, това не са гащи, а парче чугун. Първа, втора или десета ръка - все същото си е.
Поздрави,
Георги
Не е все същото ;)
Джеймс,
Тези също са от Юри. Той обаче в момента няма свободни 32-ки, тоест няма как да си вземеш от него веднага. Но ако те спират 20-те лева разлика за двете, ще сваля до 200.
А за втората употреба не ми се спори - въпреки мазолите по дланите още не съм почнал да изтривам дръжките на гирите :)
Със здраве
06.01.14
12:33
Ами не ти се спори, но чугуна е крехък материал и на някое удряне или изпускане в пода току виж си останал изненадан.
Нали затова съм качил снимка и съм писал, че са без забележки? Ако съм й откъснал дръжката, тя ще ходи за скрап, няма да я продавам тук.
07.01.14
17:00
Ако ако има пукнатини вътре, дали ще се видят на снимката ?
Айде, няма нужда да ми спориш ;)
Малко е вероятно да се случи, но е вероятно и това е разликата между нова и втора ръка, особено когато търсиш цена по-висока от тази на новата.
Джеймс, какво предлагаш да направя сега? Да ти я обявя “без удари”, все едно автомобил ти продавам? Или да те кандърдисвам, че тия, дето от Китай ще ти ги докарат, е далеч по-вероятно по твоята логика да имат скрити дефекти, щото са ги докарали в контейнер от 10,000 километра? Няма смисъл тая приказка. Не съм тръгнал да ставам милионер от две гири, но да ме убеждаваш, че от една година оставяне на килима в хола гирата е вече дефектна, няма да стане. Ако някой ги иска, да звънне - ако е сериозен, ще се разберем за цена, пък ако толкова настояваш, ще добавя и месец гаранция - ако килимът случайно се е оказал твърде корав :)
Проявявам интерес към пудовки, тъй като си търся и скоро време мисля да се сдобия с една и ако ще е втора ръка повече от 2.50-2.70лв/кг няма да дам.За нова бих взел директно от Юри по 3лв/кг се връзва.
08.01.14
09:21
Честно казано и двете страни имате право по отношение на гледните си точки. Предлагам ви, обаче, да оставим механизмите на свободните пазарни отношения да действат.
Представете си, че сте на Женския пазар в София.
Виждате сергия със стока и написана на картонче цена.
Ако цената ви се струва добра - спирате на сергията, преценявате останалото и евентуално купувате.
Ако цената не ви харесва - подминавате сергията и оставяте продавача да се оправя.
Аз така ги виждам нещата... къде, кога и на каква цена се продава нещото - това всеки може да намери за броени минутки. Този продавач оценява стоката си така - това е негово право. Ние пък нямаме задължение да купуваме, ако не ни харесват условията. :)
Юри ги дава по 3,50лв. за килограм.
Мнението беше редактирано от Old Timer на 08.01.14 10:16.
Free market rules :) За Кольо - как бе, а пазарлък с продавачката няма ли да има? Я виж как тръгна надолу цената :) Боре, мисля, че няма да сваля до 2.70 лв за кило. Мога да сляза до 3, което значи 96 лева за едната. Повече обаче няма да подбивам на Юри цената, защото ми е приятел :) А и мисля, че той няма готови в момента, но това е лесно за проверяване - http://www.gire-box.com/?page_id=25
Мнението беше редактирано от grope на 08.01.14 11:01.
08.01.14
11:05
Някои продавачки приемат пазарлъци, други - не съвсем. :)
Това също е право/избор на продавачката и клиента ;)
Пазарете се - лошо няма :)
Мисълта ми беше, че за мен доводът ‘ама то ей там ги дават по-евтино’ няма тежест в подобни ситуации. Като ги дават по-евтинко на отсрещния тротоар - ми отивам там и толкоз. Може стоката на тази сергия да има сантиментална стойност за продавача, да е била собственост на Мата Хари или пък да е снабдена с магия за благополучие, та затова той я продава по-скъпо. Като не ме уреждат тия екстри - заминавам и толкова... :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.01.14 11:09.