Хранителни режими за покачване на тегло при Ендоморф

Може да има много теми подобни и се извинявам ако тази е една от многото но обичам да ми се обясни на мен лично къде и какво бъркам за да се подобря ... Това е хранителният ми режим които следвам от 1 месец ако има значение как тренирам ще напиша и това ( 4 пъти тренирам в седмицата ) Искам да качвам мускулна маса но не с много мазнини защото както пише в темата съм Ендоморгф лепи ми се всяко залче ( преди да сваля 17 кила сега от 10 месеца +- си държа г/д килата може и организма да ми се е променил затова искам да го кажа ) гледам да ям от 4 до 6 хранения на ден обаче ме интересува до колко часа мах да ям и после нищо да не взимам лягам късно .. ( от 2 до 3 ) кога да ми е последното хранене и какво да е

1.Сутрин когато стана пия 1 2 чаши вода след това си права към 200гр прясно мляко ( в паница не знам точно колко гр. е ) с 3 и половина лъжици овесени ядки + ябълка и 2 яйца ( или цели или махам единия жълтък )
2.На обяд ям различно ориз с месо ако има или леща , грах,  мусака , омлет с салата и т.н
3.Преди тренировка към 3 3:30 хапвам малко овесени ядки ( 2 лажици ) с кисело или прясно мляко пак казвам малко си слагам с 1 банан или ябълка
4.След Тренировка гледам да ям месо или свинско или пилешко с салата или картоф 1 2 или ориз омлет каквото има това го ям към 7
5. След това към 10:30 хапвам например картофи с сирене мачкам ги някой път пия и чаша прясно мляко )
6. Извара към 12 100 гр.

Обаче казвам не всеки път спазвам това хранене смисъл часовете или храненията приемам всякакви критики затова пиша че ако греша и не права както трябва да го променя и да има ефекта да е по-голям ( някои път як и късно към 1 2 когато съм много гладен ) затова искам да ми се каже до колко да се яде и повече нищо да не се пипа

Не взимам никакви добавки

182/83 съм не съм се мерил от доста време
преди бях 97 кила след това спаднах до 80 после качих на 83 и ся от месец както тренирам не съм се мерил .. костите са ми дебели доста са големи все пак ендоморф е такъв

Приемам всякакви мнения и критики искам да права всичко като хората ако има нещо където искате да знаете просто питайте

Темата беше редактирана от Божидар Божидаров на 07.01.14 20:28.

09.01.14
10:44

Пич, ти сам си се вкарал в някаква категория без май много да си се самонаблюдавал...
Пробвай да увеличиш мазнините и да намалиш въглехидратите.
Хранителният режим на културистите не е единственият (dull)

казано от gotcha на 09.01.14, 10:44:

Пич, ти сам си се вкарал в някаква категория без май много да си се самонаблюдавал...
Пробвай да увеличиш мазнините и да намалиш въглехидратите.
Хранителният режим на културистите не е единственият (dull)

Ясно аз точно за това пиша че ако нещо не е наред да го поправя ( и ти благодаря че изказа мнение много хора го подминават ) .. не за друго просто сам тръгнах да си правя всичко ... затова искам да поправя ако греша някъде .. Да поправя храненето ако трябва

от 2-3 дена не ям картофи и сирене последното ми хранене е в 10-11 мах и то е 1 банан и няколко орехи ....  преди това ям към 7 след тренировка .. пилешки гърди с салата .. или 3-4 яйца 3 белтъка и 1 жълтък с салата ...

09.01.14
15:40

Яж цели яйцата, замени пилето със свиня.

казано от gotcha на 09.01.14, 15:40:

Яж цели яйцата, замени пилето със свиня.

Аз ги мешам( свинско пилешко)  иначе ме интересува до колко часа трябва да се яде  и после нищо повече  ... колко яйца трябва да ям на ден? и дали да ги ял цели или само 1-2 жълтъка

Мнението беше редактирано от Божидар Божидаров на 10.01.14 17:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1