10.01.14
01:36
Мнения?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.01.14 09:16.
10.01.14
02:45
Едното е креатин, другото азотен бустер (в който има малко количество креатин).
Я кажи стаж в залата и как тренираш да видим има ли смисъл въобще от този вид добавки на този етап!
Тренирам от 2 месеца 4 пъти седмично тренирам храня се 3/4 пъти дневно (стабилно) мисля да си взема Мултивитамините на Унивърсъл Дейли Формула но искам нещо за сила
Може ли препоръка за определен вид Креатин Монохидрат,3 креатин малат,Етил естер или друг които ще има ефект
10.01.14
20:45
При 2 месеца стаж е напълно нормално силата да ти се вдига доста бързо, при всички начинаещи е така. А за стимуланти преди тренировка, ти препоръчвам кафе. При такъв малък стаж е излишно да се приема креатин, да не говорим за азотен буустър.
10.01.14
21:46
казано от Xulk Xulk на 10.01.14, 20:55:
Кафе не мога да пия не ми понася :(
Тогава можеш да си вземеш кофеин на капсули, също така и таурин, има дори продукт, който съдържа и двете, и не е скъп. :)
на мен точно и кофеина ни ми понася също но малко късно забелязах че в буустера има кофеин за това ми предложете нещо без кофеин
10.01.14
23:29
Не бързай да пораснеш.
Нямаш нужда от предтренировъчен продукт на този етап и още доста време няма да я имаш.
Най-голяма и най-ясно видима полза за теб в момента ще има, ако изпипаш храненето.