Creatine Monohydrate (creapure) или Hot Blood кое е по-добре за предтренировъчен продукт?

10.01.14
01:36

Мнения?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.01.14 09:16.

Едното е креатин, другото азотен бустер (в който има малко количество креатин).
Я кажи стаж в залата и как тренираш да видим има ли смисъл въобще от този вид добавки на този етап!

10.01.14
19:44

Тренирам от 2 месеца 4 пъти седмично тренирам храня се 3/4 пъти дневно (стабилно) мисля да си взема Мултивитамините на Унивърсъл Дейли Формула но искам нещо за сила

10.01.14
19:53

Може ли препоръка за определен вид Креатин Монохидрат,3 креатин малат,Етил естер или друг които ще има ефект

10.01.14
20:45

При 2 месеца стаж е напълно нормално силата да ти се вдига доста бързо, при всички начинаещи е така. А за стимуланти преди тренировка, ти препоръчвам кафе. При такъв малък стаж е излишно да се приема креатин, да не говорим за азотен буустър.

10.01.14
20:55

Кафе не мога да пия не ми понася :(

10.01.14
21:46

казано от Xulk Xulk на 10.01.14, 20:55:

Кафе не мога да пия не ми понася :(

Тогава можеш да си вземеш кофеин на капсули, също така и таурин, има дори продукт, който съдържа и двете, и не е скъп. :)

10.01.14
23:03

на мен точно и кофеина ни ми понася също но малко късно забелязах че в буустера има кофеин за това ми предложете нещо без кофеин

Не бързай да пораснеш.
Нямаш нужда от предтренировъчен продукт на този етап и още доста време няма да я имаш.
Най-голяма и най-ясно видима полза за теб в момента ще има, ако изпипаш храненето.

10.01.14
23:34

как да го изпипам дай ми съвет

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1