Намаляване размера на ръцете?

04.01.14
16:02

Не знам какви упражнения да
предприема за да намаля размера на ръцете си. Бихте ли ми
казали какви упражнения да правя, за да
преодолея този проблем. Ще Ви бъда изключително
благодарна! :)

04.01.14
16:29

Ако размера се формира от излишни тлъстини - тренировки и хранителен режим с цел общо отслабване и стягане. Няма начин мазнини да се свалят само от едно място.

Ако качиш снимка и споделиш малко повече информация за себе си - например тренираш ли, как се храниш, на колко си, ръст, кг..... може би ще ни е по-лесно да ти дадем съвет. Все още не сме развили способности на медиум

07.01.14
10:25

Доста странно желание имаш, но за да помогнем адекватно трябва да дадеш повече информация относно хранителния и тренировъчния ти режим, както и да споделиш ръст и килограми.

07.01.14
21:21

висока съм 1,61см и килограмите са ми 56,800кг.. попринцип тренирам,посещавам фитнес зала, но сега съм малко възпрепятвтвана и не ми остава време :(

09.01.14
10:35

Най-лесният начин да си намалиш размера на ръцете е да не ги тренираш и да си намалиш подкожните мазнини, чрез упражнения, които не натоварват ръцете.
Интересни желания има по тези подраздели (dull)

09.01.14
10:44

Ако са мазнини - диета и аеробика. Ако са мускули (много съмнително) - никакви тренировки за горната част на тялото и ще атрофират.

10.01.14
10:24

Петко К, gotcha, извинявам се за глупавия въпрос, но това важи ли и за краката? Питам, понеже имам голям дисбаланс между долната и горната част на тялото (в полза на долната). Знам, че е трудно да не се тренират краката, но питам специално за тренировките с тежести. Скоро четох в един блог, че не е добре да се тренират, ако искаш да намалиш обиколките, но ми се щеше да го чуя и от някой от тук :-)

Ако обиколките ти на краката са от мускули, а не мазнини - тогава може би е добре да не ги тренираш толкова особено със свободни тежести, поне според мен. Но ако са от мазнини, нещата стоят по друг начин :) По-компетентните да ме поправят,ако бъркам;п

11.01.14
18:12

Едва ли става въпрос за мускули.
Жените с мускули по ръцете и краката обикновено си ги харесват(И ние ги харесваме) и са повече от наясно, как да намалят обиколките си.
От друга страна, има немалко жени(и не само), които смятат обиколката на нещо си за “структура”/”едър кокал” или мускул, докато е налице точно обратното - слаба и атрофирала мускулатура и повишен процент мазнини.

12.01.14
14:37

а поседно за да намаля размера на ръцете, които определено не са само мускули, трябва ли да ги тренирам?

17.01.14
12:08

Тренирай ги, без да прекаляваш. Не, че от това ще намалиш обиколката им, но когато загубиш “онова което не е само мускул”, би искала да имаш какво да покажеш, нали?
Най-малкото при добър мускулен тонус, ръцете ти ще изглеждат по-добре.

17.01.14
16:00

Благодаря за коментарите, определено ще преразгледам храненето си. Специално аз имам доста мазнини по краката, не мога да кажа, че нямам и мускули, тъй като спортувам редовно и мога да клекна със 70кг, което всъщност не знам дали означава, че имам много мускули. Няма да спирам с тренировките за крака, просто ще включа повече кардио. Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1