въпрос ?!

08.11.05
12:37

здравеите.
искам вашият съвет относно вид тренировка и храненето към нея...
така... значи започвам да тренирам за понижаване на телесните мазнини.
избрах си от примерните програми за понижаване на мазнините 4-дневния сплит. интересува ме следното: понеже в тази програма се тренира два дни, почива се ден, пак се тренира два дни и се почива два дни...та мога ли да тренирам по нея 4 дни един след друг и после да почивам 3 дни...смисъл ще има ли ефект ако са 4 поредни дни без почивка и после 3 почивка.
и също така ме интересува дали Л-Карнитина е приложим към този вид програма...
благодаря предварително... :D

08.11.05
13:46

Не е желателно така да тренираш много и после да почичаш много - редувай ги.А относно л-карнитина поне според мен е задължителен

08.11.05
13:57

[quote author=“mugatu”]здравеите.
искам вашият съвет относно вид тренировка и храненето към нея...
така... значи започвам да тренирам за понижаване на телесните мазнини.
избрах си от примерните програми за понижаване на мазнините 4-дневния сплит. интересува ме следното: понеже в тази програма се тренира два дни, почива се ден, пак се тренира два дни и се почива два дни...та мога ли да тренирам по нея 4 дни един след друг и после да почивам 3 дни...смисъл ще има ли ефект ако са 4 поредни дни без почивка и после 3 почивка.
и също така ме интересува дали Л-Карнитина е приложим към този вид програма...
благодаря предварително... :D

тренирай както е дадено по програмата , няма смисъл да правиш 3 почивни дни един след друг , при сваляне на мазнини ти трябва почивка между дните както и кардио , което би трябвало да включиш , а за карнитина ако искаш бързи резултати е задължителен

08.11.05
17:38

Програмата не я пипай.Прави си я така както ти е дадена. :wink:
а за л-карнитина е добре да го пиеш.Носъщо така трябва да спазваш диета НВД(ниско въглехидратна диета) също да правиш кардио тренировки(тичане каране на колело и др.) :wink:

08.11.05
18:19

аха ясно...
ам предложете някакъв вариянт тогава за 4 дни трениране и 3 почивка един след друг щото просто ежедневието ми е такова че мога да тренирам петък, събота, неделя, понеделник и вторник...
аз за тва така искам, а не че ми е да променям програмата...
ако някои има идеи да казва...

08.11.05
18:23

много ще ти дойдат 4 дни трнировки в последователни дни.организма няма да може да си почине.л-карнитина е приложим :wink: успех.

^V

08.11.05
18:25

Можеш да пробваш така: Петък, събота, понеделник и вторник тренировки, а сряда, четвъртък и неделя да почиваш :wink:

08.11.05
20:28

хехе Властелина ти си гений  :D :D :D :D
мерси мноооогоо...така наистина ще стане и то ще си е по програмата :D
как ли не мислих, а за такава подредба не се сетих  :D (което говори колко съм умен де  :lol:  )
мерси пак  :D

^V

08.11.05
21:34

Хех няма проблем  :wink:  Радвам се че ти бях полезен  :)

08.11.05
21:40

НЕ! Тренирай по програмата, прави си тренировъчните дни както са дадени и не променяй почивките. Можеш да добаваш Л-карнитин и фет бърнърс, ще засилът ефекта на сваляне и топене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1