Започвам фитнес,15 годишен

16.01.14
19:35

Здравейте! На 15 години съм висок 1,86 тежа 80 килограма, не знам дали на 15 трябва да почна,но от малък си мечтая да ходя на зала. :) Ходил съм 3 пъти за някакви леки тренировки колкото да знам какво е, искам да тренирам за сила релеф и да сваля килограми, не знам дали са съвместими, защото не съм запознат добре. Бих искал да ми кажете хранителен режим подходящ за мен и някаква фитнес програма. http://www.bb-team.org/workout/4624_trimesechen-kurs-na-joe-weider-za-nachinaeshti намерих тази,но не знам дали е подходяща за мен. Гърдите ми се омазниха леко, искам да оправя това и да сваля малко шкембето. Моля за съвети и помощ.

Здравей, според това, което си обяснил, програмата е окей за теб. Направи месец с нея и сподели впечатления. Тогава ще може да кажем и повече.

16.01.14
22:12

Първо направи мускулите тогава мисли за релефа в друга последователност няма да стане.А за свалянето на килограмите в началото може да включиш кардио в кръговите тренировки и да го спреш,като започнеш да “тренираш”.

Аз също започнах с тази програма, доста добри резултати дава (y)

17.01.14
17:44

А може ли да ми препоръчате някакъв хранителен режим в комбинация с програмата, все пак искам да сваля малко килограми.? :)

Мнението беше редактирано от flow Kolev на 17.01.14 17:45.

19.01.14
16:03

приемай по  2 2.5 белтък на тегло и 1 1.5 въглехидрат на тегло и гледай да гориш повече от колкото приемаш риба е много добре да ядеш можеш да ядеш пълнозърнест хляб но не прекалявай около 1 кг на седмица е нормално да се сваля гледай да почиваш повече и пий повече вода

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1