Гърди-канал

08.11.05
22:28

Здравейте, бих искал да ми препоръчате някакви упражнения за канала на гърдите (искам да го уформя добре).

08.11.05
22:35

Ми качи маса на гардите и ще ти се оформи канала. :wink:

08.11.05
22:40

ми кажи ми някакви упражнения за качване

08.11.05
23:00

Няма такива упражнения,специално за канал.Ако потърсш има 1 тема(упражнения за улей май се казваше) със много спорове по въпроса.Единствено решение е да качиш маса на гърдите.Базовите упражнения са най-добри за целта.Лег със широк жват от лег и полулег,от обратен лег също;флайс;избутване на дъмбели;кофички.На сайта има много.Виж там.

MA

08.11.05
23:00

Kikoboy:

ми кажи ми някакви упражнения за качване

Те упражненията са едни и същи.За маса вдигаи с големи тежести на малки серии, до отказ, но гледаи да не се претовариш.Иначе за гърди най-добре си е лежанката... :wink:

08.11.05
23:08

ОК БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1