Коя програма да избера?

17.01.14
00:03

Здравейте!Ходил съм преди на фитнес без резултат отказах се и напук от 1 месец се храня по 1 път на ден(понеже не съм видял резултати)и за 2 седмици свалих мускулна маса и малко се опомних и искам да ми препоръчате с коя програма да започна и да обясните по-подробно колко време да я правя с какви килограми и всички.
Не мога набирания, не мога кофи, лицеви опори мога 6-7.

17.01.14
00:34

Тази добра ли е?
http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti
Понеже не съм правил клекове и тяги в тази ги няма.

17.01.14
00:45

казано от Даниел Бонев на 17.01.14, 00:34:

Тази добра ли е?

Бих предположил, че всеки преди да започне, не ги е правил. Има известна логика, не намираш ли ? :)

17.01.14
01:55

казано от Storm на 17.01.14, 00:45:

казано от Даниел Бонев на 17.01.14, 00:34:

Тази добра ли е?

Бих предположил, че всеки преди да започне, не ги е правил. Има известна логика, не намираш ли ? :)

Ами хайде дайте ми конкретна програма подходяща за мен.

17.01.14
11:59

С тия 6 лицеви, дето ги правиш не ти трябва конкретна програма още 2 месеца. Просто всеки тренировъчен 3, 4 или повече - дневен сплит отделя на мускулна група поне по 3 упражнения. На теб в момента не ти трябва такова натоварване. Според мен прави кръгови тренировки 1-2 месеца. Всеки път цяло тяло - по 1 упражнение за мускулна група. Трябва да влезеш в час малко преди да започнеш да товариш например гърдите с 2 вида лег, кофи и флайс, както ще намериш в голяма част от примерните тренировъчни програми.

17.01.14
12:12

Каква е логиката тук , не може да прави лицеви - значи да не натоварва много гърдите?..Аз лично също не можех да правя лицеви преди време , но си правих кофички , лег и най-различни други упражнения за гърди.За да им вдигнеш бройката просто се опитвай на всяка следваща тренировка да правиш по 4-5 лицеви повече от предходната тренировка

17.01.14
12:45

казано от Пенев на 17.01.14, 12:12:

Каква е логиката тук , не може да прави лицеви - значи да не натоварва много гърдите?..Аз лично също не можех да правя лицеви преди време , но си правих кофички , лег и най-различни други упражнения за гърди.За да им вдигнеш бройката просто се опитвай на всяка следваща тренировка да правиш по 4-5 лицеви повече от предходната тренировка

Логиката е следната: момчето няма мускул. Какво ще стане като на 6 лицеви опори капацитет той днес удари гърдите с 16 серии. Ще е одървен от мускулна треска 1 седмица и като го направи същото и утре за краката и иска, не иска ще почива докато му мине и режима заминава. Натоварването трябва да се повишава бавно и постепенно. В момента той няма трениривъчни навици. Трябва първо да си създаде такива, да вдигне малко ОФП-то и тогава да се хвърля на програми с по-голямо натоварване, за да може в крайна сметка да го понася това натоварване.

17.01.14
13:13

Даниеле, ти май ще направиш още 20 теми, преди да започнеш да тренираш, а?

17.01.14
14:54

Не визирам нищо такова - “16” серии . Мисълта ми беше , това , че не може да прави лицеви не пречи да прави други упражнения.Естествено , че ще увеличава натоварването постепенно.

17.01.14
14:57

Заеби го тоя фитнес, както ти е казано в други твои теми ... С писане на теми няма да стане. Почваш всеки ден да се стремиш примерно да правиш по 50 лицеви (обща бройка за деня) по-нататък да вдигаш бройката и така нататък. Освен лицевите добавяш и клек със собствено тегло пак по същия начин, но повече повторения. След като можеш 6-7 лицеви, почваш да правиш по 10 серии по 5 повторения всеки ден. Това е положението, с писане на теми няма да стане.
п.п. Като стигнеш 200-300 лицеви на ден (всеки ден) и вече не усещаш натоварване от тях, тогава тръгни на фитнес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1