Тренировъчна програма - съвети

Здравейте, форумници!
На 17 години съм, тежа около 76-77 кг, висок съм 1,83-4.Тренирам от около месец и половина(качил съм около 3,5 кг., без добавки и тем подобни) като преди време съм имал 3 месеца стаж във фитнеса и отчасти стрийт, тренирам и футбол.Та направо към въпросите:

Така програмата по която тренирам е:
Ден 1 - гръб и трапец;
Ден 2 - гърди;
Ден 3 - крака;
Ден 4 - трицепс, бицепс;

Както повечето забелязвате рамото липсва от тренировъчната ми програма .. та кога е най-удачно да тренирам рамо.

Другия ми въпрос е свързан с предмишницата, колко пъти в седмицата да я тренирам и кога (знам, че предмишницата се натоварва всеки ден, НО моята изостава и затова).

И последният ми въпрос е относно гърба, правя 5 упражнения по 4 серии, гледам да правя между 8/12 повторения.Правя набирания и от 2 седмици съм започнал с мъртва тяга.Искам да се “разшири” гърба, малко наникъде отиде тая тема, ама дано да сте ме разбрали.Благодаря предварително!

18.01.14
12:39

1. Избери си програма от сайта.
2. Не ти е необходим отделен ден за ръце, начинаещ си.
3. Остави предмишницата засега.

казано от Jack на 18.01.14, 12:39:

1. Избери си програма от сайта.
2. Не ти е необходим отделен ден за ръце, начинаещ си.
3. Остави предмишницата засега.

Ами като цяло аз съм доволен от моята програма, мисля да пробвам рамото с краката в сряда, четвъртък - почивка, а петък - ръце.Мерси за съвета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1