С какво да комбинирам Омнадрен

Темата е заключена.

08.11.05
19:11

на 19 години съм 178 см съм висок 70 кг. съм кажете ми с какво да го комбинирам от къде да го взема и горе-долу на каква цена е?? благодаря ви предварително а и тренирам вече близо 4 месеца.

Най добре го комбинирай с писане на кирилица!
Постовете ти бяха преведени от мен!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!

08.11.05
19:37

Тренирал си 4 месеца и вече искаш да правиш цикъл с анаболи!!!
Я тренирай нормално.Имаш време.
Освен всички странични ефекти, които ще имат анаболите върху теб няма и да можеш да качваш маса след това без тези анаболи.
Така че веднъж вземеш ли после, за да продължиш и да имаш напредък пак ще трябва да взимаш.
Тренирай си натурално, качи си маса по нормалния начин и тогава взимай от забранените медикаменти.

08.11.05
19:39

[quote author=“BabaVanga”]Освен всички странични ефекти, които ще имат анаболите върху теб няма и да можеш да качваш маса след това без тези анаболи.
Така че веднъж вземеш ли после, за да продължиш и да имаш напредък пак ще трябва да взимаш.

С това не съм съгласен:)

08.11.05
19:46

Искам и да кажа че вече съм решил да взема и исках съвет от вас да ми кажете с какво да комбинирам аз реших с Бионабол само че той спрян сега от производство и си мисля да го комбинирам с Винстрол Депо ако някой може да ми каже от къде да го взема и на каква цена.

08.11.05
21:08

абе какви мързели сте бе. кога почна да тренираш , кога напредна, кога стигна до траен и непреодолим застой, че вече и за стероиди мислиш. момче аз ще си отрежа главата , ако за тия 4 месеца си усвоил дори само правилната техника на упражненията. намеренията ти са дебилски и изобщо не смятам , че в случая тонът ми е рязък или пък груб. егаси, и това ако е спорт , здраве му кажи :evil:  :evil:  :evil:

08.11.05
21:49

Абе хора още сте много млади има толкова много време изчакайте поне до 21г...Аз само като прочетох че хормоните понякога не достигат до мозъка се отказах,иначе и аз бях решил...Познавам хора които страшно много са постигнали и то без “забранени медикаменти”.Наскоро се запознах с 1 човек ръката му е 51 е верно че тренира от 15години...Не правете неща за които после ще съжелявате...

08.11.05
21:49

Абе хора още сте много млади има толкова много време изчакайте поне до 21г...Аз само като прочетох че хормоните понякога не достигат до мозъка се отказах,иначе и аз бях решил...Познавам хора които страшно много са постигнали и то без “забранени медикаменти”.Наскоро се запознах с 1 човек ръката му е 51 е верно че тренира от 15години...Не правете неща за които после ще съжелявате...

09.11.05
09:16

Личното ми мнение, е че изпадаш в крайности, ако направиш добър хранителен режим за покачване на маса и го комбинираш с гайнер и креатин, ще има по-добър ефект от колкото да пиеш от “забранените” медикаменти  :wink:

09.11.05
10:59

Аве лица аз ви казах че съм решил вече ко да прая само ви питам според вас какво е добре да го комбинирам аз даже вече съм решил но исках да чуя да 2-3 мнения а не да ми казвате кфо е добре и кфо е зле да земам и т.н.

09.11.05
11:16

съжалявам , ама аз лично съвети на глупави хора няма да давам. нито пък на мързеливи да постигнат нещо по трудния начин. момче, ти си поредната еднодневка в този спорт и по - добре разгледай постовете и си извлечи необходимата информация, отколкото само да ни ядосваш.

p.s. и се научи да ползваш кирилица. в България сме все пак.

09.11.05
23:09

абе я са успокоите!ТОи хубо е ришил да се зоби, ма що не пробва нещо по леко метан да кажем или анаболик таблетс в минимални количества!
То ако му е първицикал няма нужда да се звеи толкоз и с малко ще качи добре!

12.11.05
00:57

Не съм съгласен, че метана или анабол таблетс са по-”леки” от омнадрен, а те количествата и при омнадрена могат да се намалят. За първи цикъл най-добре е тестостерон ТОЧКА :wink:

KP

17.11.05
13:25

[quote author=“komarchyyyy”]na 19 godini sum 178 sum visok 70 kg sum kajete mi s kakfo da go kombiniram ot kade da go vzema i gore dolu na kakfa cena e ?? blqgodarq vi predvaritelno a i treniram veche blizo 4 meseca

отговора е много прост: стероиди се комбинират по този начин че приеманите да не могат да се превръщат едни в други в организма
следователно
тестостерон се комбинира с 17 заместени стероиди или 19 де-метилирани.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1