08.11.05
19:11
на 19 години съм 178 см съм висок 70 кг. съм кажете ми с какво да го комбинирам от къде да го взема и горе-долу на каква цена е?? благодаря ви предварително а и тренирам вече близо 4 месеца.
Най добре го комбинирай с писане на кирилица!
Постовете ти бяха преведени от мен!
Спазвай правилата на форума!
Прочети правилата на форума!
Тренирал си 4 месеца и вече искаш да правиш цикъл с анаболи!!!
Я тренирай нормално.Имаш време.
Освен всички странични ефекти, които ще имат анаболите върху теб няма и да можеш да качваш маса след това без тези анаболи.
Така че веднъж вземеш ли после, за да продължиш и да имаш напредък пак ще трябва да взимаш.
Тренирай си натурално, качи си маса по нормалния начин и тогава взимай от забранените медикаменти.
[quote author=“BabaVanga”]Освен всички странични ефекти, които ще имат анаболите върху теб няма и да можеш да качваш маса след това без тези анаболи.
Така че веднъж вземеш ли после, за да продължиш и да имаш напредък пак ще трябва да взимаш.
С това не съм съгласен:)
08.11.05
19:46
Искам и да кажа че вече съм решил да взема и исках съвет от вас да ми кажете с какво да комбинирам аз реших с Бионабол само че той спрян сега от производство и си мисля да го комбинирам с Винстрол Депо ако някой може да ми каже от къде да го взема и на каква цена.
абе какви мързели сте бе. кога почна да тренираш , кога напредна, кога стигна до траен и непреодолим застой, че вече и за стероиди мислиш. момче аз ще си отрежа главата , ако за тия 4 месеца си усвоил дори само правилната техника на упражненията. намеренията ти са дебилски и изобщо не смятам , че в случая тонът ми е рязък или пък груб. егаси, и това ако е спорт , здраве му кажи :evil: :evil: :evil:
Абе хора още сте много млади има толкова много време изчакайте поне до 21г...Аз само като прочетох че хормоните понякога не достигат до мозъка се отказах,иначе и аз бях решил...Познавам хора които страшно много са постигнали и то без “забранени медикаменти”.Наскоро се запознах с 1 човек ръката му е 51 е верно че тренира от 15години...Не правете неща за които после ще съжелявате...
Абе хора още сте много млади има толкова много време изчакайте поне до 21г...Аз само като прочетох че хормоните понякога не достигат до мозъка се отказах,иначе и аз бях решил...Познавам хора които страшно много са постигнали и то без “забранени медикаменти”.Наскоро се запознах с 1 човек ръката му е 51 е верно че тренира от 15години...Не правете неща за които после ще съжелявате...
Личното ми мнение, е че изпадаш в крайности, ако направиш добър хранителен режим за покачване на маса и го комбинираш с гайнер и креатин, ще има по-добър ефект от колкото да пиеш от “забранените” медикаменти :wink:
09.11.05
10:59
Аве лица аз ви казах че съм решил вече ко да прая само ви питам според вас какво е добре да го комбинирам аз даже вече съм решил но исках да чуя да 2-3 мнения а не да ми казвате кфо е добре и кфо е зле да земам и т.н.
съжалявам , ама аз лично съвети на глупави хора няма да давам. нито пък на мързеливи да постигнат нещо по трудния начин. момче, ти си поредната еднодневка в този спорт и по - добре разгледай постовете и си извлечи необходимата информация, отколкото само да ни ядосваш.
p.s. и се научи да ползваш кирилица. в България сме все пак.
абе я са успокоите!ТОи хубо е ришил да се зоби, ма що не пробва нещо по леко метан да кажем или анаболик таблетс в минимални количества!
То ако му е първицикал няма нужда да се звеи толкоз и с малко ще качи добре!
Не съм съгласен, че метана или анабол таблетс са по-”леки” от омнадрен, а те количествата и при омнадрена могат да се намалят. За първи цикъл най-добре е тестостерон ТОЧКА :wink:
17.11.05
13:25
[quote author=“komarchyyyy”]na 19 godini sum 178 sum visok 70 kg sum kajete mi s kakfo da go kombiniram ot kade da go vzema i gore dolu na kakfa cena e ?? blqgodarq vi predvaritelno a i treniram veche blizo 4 meseca
отговора е много прост: стероиди се комбинират по този начин че приеманите да не могат да се превръщат едни в други в организма
следователно
тестостерон се комбинира с 17 заместени стероиди или 19 де-метилирани.