25.01.14
22:37
Значи хора може ли да ми кажете някакви упражнение или храни за уголемяване на китката че единствено тя е най слба от целите ми ръце сичко перфе предмишница бицепс трицепс ама таз китка :@ Мисля да си взимам POWERBALL той дали ще ми помогне за китката ето и снимка:
Темата беше редактирана от Dragan Cvetkov на 25.01.14 22:42.
25.01.14
22:49
казано от nqkaf tam на 25.01.14, 22:37:
Значи хора може ли да ми кажете някакви упражнение или храни за уголемяване на китката че единствено тя е най слба от целите ми ръце сичко перфе предмишница бицепс трицепс ама таз китка :@ Мисля да си взимам POWERBALL той дали ще ми помогне за китката ето и снимка:
От тази снимка, мога да ти кажа единствено, че имаш не особено космата китка, за друго не мога да говоря. Иначе аз лично съм забелязвал, че много професионални билдъри, а и не само, имат огромни тела, и малки (сравнение с тези огромни тела) китки. И е нормално, просто около китката не се трупа толкова мускулна тъкан, колкото около останалата част от тялото, както и между глезена и прасеца. Поне аз така ги виждам нещата. Нелепо е да си мислиш, че дадена храна ще ти даде фиксиран растеж на китките.
Мнението беше редактирано от Warrior на 25.01.14 22:49.
25.01.14
23:00
Аз ти говорех за китката oстави космите хора моля ви кажете как да ми стане по голяма че загрозява цялата ръка..
Мнението беше редактирано от Dragan Cvetkov на 25.01.14 23:05.
Kитката ти значително по-голяма не може да стане. Ако има промени от тренировките ще са минимални.
25.01.14
23:43
Хора очаквах с още първият коментар да дадете хиляда метода а вие излагате най добрия форум за фитнес в България като викате че не можело.Всичко е възможно!
26.01.14
00:18
И кво общо има jerk off ването с китката :DD
26.01.14
00:41
Значи заради jerk ването имам слаби китки така ли????
26.01.14
00:44
Трябва да джеркваш в голямото междучасие.
казано от nqkaf tam на 25.01.14, 23:43:
Всичко е възможно!
Не, не е. Например, не можеш да скочиш от десетия етаж, да размахаш ръце и да полетиш. Не можеш да живееш (много дълго), без да дишаш. Не можеш да порастнеш повече, от колкото ти позволяват гените (макар че някои ентусиасти продължават да опитват и да задават подобни въпроси).
Също така и не можеш и да накараш костите ти да растат и да се удебеляват по твое желание. Приеми го и си живей живота, без да се тревожиш за глупости.
26.01.14
02:37
Е не мога да разбера,какво му е грозно сега ? и какво има общо размера на китката със слабостта и’.-Оправи си заглавието.И изобщо не е грозно,ако наистина си натрупал маса в ръцете ще изглежда много добре,но се съмнявам.Както ти казаха,карай си работата и не мисли за глупости.
Не сме магьосници,че да ти дадем хиляди методи за уголемяване на костите на китката. :)
Мнението беше редактирано от Христо Личев на 26.01.14 02:38.
Айде стига сте го бъзикали вече. Има начин с малко да мръдне работата. Прави упражнения за предмишница. Каквито и да са. Най- много на мен ми помогна една програма на някакъв руснак в която най-много се наблягаше на лицеви опори на пръси.На всички пръсти,но просто не подпираш цялата длан на пода ,а само пръстите. На мен китката ми доста тънка.Обиколкота ми е към 18см.Но вече не ми пука. Като направиш хубава ръка всичко изглежда ОК.
26.01.14
07:41
казано от nqkaf tam на 25.01.14, 22:37:
И какво ти е перфе?! Това е детска ръка, която още има да се развива. Гладка, като бебешко дупе :D. Трябва работа!!! След 3-5 години непрекъсната работа ще имаш мъжка китка :D ....
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 26.01.14 07:42.
Едва ли ще порасне много, ако въобще мръдне- това е положението. Нищо не ти пречи да правиш различни упражнения за предмишница обаче. От къде знам ли- от опит китката ми е 17,5см и последните 7-8 години си е все толкова- правил съм много упражнения за предмишници, като луд, а освен това съм се занимавал и с физически труд- не малко. По едно време от бъркана на цимент дясната лапа ми беше станала осезаемо по-голяма от лявата, ама пусти китки все същите.
26.01.14
11:05
И на мен китката ти ми изглежда детска,на колко си ? Аз съм почти на 18 и за последната 1 година ми е пораснала около сантиметър,сантиметър и малко (тренирам активно разбира се),но въпреки това пак ми изглежда доста слаба,защото е доста дебела отстрани,пък отгоре е слаба :@ сега ми е 17,5 надявам се да стане поне 19 см
Ето упражнения, които биха могли да ти помогнат:
1) Сгъване на китките
- с щанга
- с кабел
- с дъмбел
- на машина
2) Обратно сгъване на китките
- с щанга
- с кабел
- с дъмбел
- на машина
3) Пронация
- с дъмбел от лег (ръката горе)
- с дъмбел от лег (ръката долу)
- с дъмбел от седеж
- на машина от седеж
- на машина от стоеж
4) Супинация
- с дъмбел от лег (ръката горе)
- с дъмбел от лег (ръката долу)
- с дъмбел от седеж
- на машина от седеж
- на машина от стоеж
Има и други упражнения за хват и т.н., но не съм ги изброил. Дано да съм успял да помогна с нещо.
Мнението беше редактирано от Ронката на 26.01.14 11:43.
казано от `~1! на 26.01.14, 11:42:
Дано да съм успял да помогна с нещо.
Ами не, не успя...отново...,язък ти за линкването ;).
С китката е като с пишката - колкото и да искаш - по-голяма няма да стане. За това по-добре се научи да използваш това, което имаш, по оптимален начин ;) :D
Мнението беше редактирано от Петър на 26.01.14 13:06.
НИТО ЕДНО от тия няма да му помогне. Там няма мускули, които да увеличите в размер.
Има данни, че тежкото вдигане (т.е., вдигането на големи тежести) увеличава плътноста на костите, а от там и дебелината им, но според мен разликата е толкова минимална, че метъра никога няма да я хване. Аз поне за 20 години тренировки не съм успял да си увелича дебелината на китката. Вие си правете сметката дали си струва да си губите времето с глупости.
казано от Gergi_81 на 26.01.14, 07:05:
На мен китката ми доста тънка.Обиколкота ми е към 18см.Но вече не ми пука. Като направиш хубава ръка всичко изглежда ОК.
И от кога 18 см. е тънка китка? Аз цял живот си мисля, че съм с едри кости :D
Не се притеснявай за обиколката на китката.Ако не знаеш,да ти го кажа-Размерът няма значение!
П.П.Освен при секса :D
П.П.Моята китка е само 14 см.Е,и какво от това?!Виж един от най-пропорционално развитите културисти в миналото каква китка е имал
http://bg.wikipedia.org/wiki/Стив_Рийвс