Помощ за супер сериите ми!

EL

10.11.05
14:52

Здравейте,
Тренирам от 3 месеца (преди съм се занимавал със фитнес ама доста не серизоно се отнасях с тогава ама след като това
лято свалих 12кг видях че от фитенс има полза ;-)))

Пия креатин на UNIVERSAL с глюкоза - 5г преди и 5г след тренировка от един месец на сам
и половин час след това 50тина грама Соево брашно с вода

На 20год 1.95см 109кг
Ето я и програмата ми:

I ден
Гърди и трицепс
II ден
Гръб и задно рамо
III ден
Средно Рамо,Предно Рамо и Трицепс
IV ден
Крака и бицепс,предмишница

Почивам между 30/50 сек

Корем правя когато ми скимне но задължително 2 пъти седмично в останалите тренировачни дни карам колело 15мин.
Точни упражнения несъм публикувал т.к всеки път са различни стремя се да има стрес за мускилите и за сега се получава.
Трицепса и рамото доста изостват а и тези групи не са ми силни и от там провалям доста от другите мускулни групи при
изпулнене на упражнения за тях (като лежанка кофички набирания...)

Мисля да започна да правя супер серии за Трицепса в III ден(4 или 3 супер серий) и за Бицепса(3 супер серии) през IV ден
Бихте ли ми предложили кои упражнения да комбинирам и по колко повторения за всяко от тях.

10.11.05
15:02

кажи какви упражнения правиш за тези мускули които искаш да ти дръпнат ... чак тогава някой ще може да ти даде съвет

10.11.05
23:21

Нещо не разбрах ще качваш ли или искаш още да сваляш

EL

14.11.05
13:15

Ше качвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1