27.01.14
18:53
На кратко за мен :) на 11 в края.. и искам да се поизчистя малко.. 1.65 висок.. 55 к.г. .. искам да се изчистя малко и да кача после мусколна маса .. не съм кльощав нито дебел :D знам че има хиляди теми и се чудите защо започвам нова..ами някой по-напреднал да каже главните храни които да НЕ ЯМ , които да ОГРАНИЧА и които ДА ЯМ по- често, тъй като не мога да спазвам диета, защото не контролирам яденето удома.. също така някой да ми препоръча тренировка в условия без уреди :D или програма все едно.. знам че няма да ме вземете на сериозно защото си мислите че съм си типичното лапе което иска да изглежда кожа и кости.. :D та - като цяло искам да сваля малко мазнини и да кача повечко мусколна маса освен в краката, защото тренирам футбол и са ми добре развити, какво да огранича като напитки и храна, какво да ям и т.н... и някаква тренировчица в домашни условия (не някаква за отбиване на номера 10 минути.. ) БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ОТГОВОРЯТ :P :P
27.01.14
19:27
Има достатъчно информация в сайта и форума, просто си мръдни пръста да се поразровиш малко и да попрочетеш - лично на мен ми писна да пиша всеки ден едно и също по 10 пъти. То се иска някакво усилие и от ваша страна, не чакайте всичко наготово да ви се дава. Можеш да постнеш някаква снимка за ориентир и да напишеш едно примерно меню за деня. Ти хем не даваш никакви данни за себе си, хем искаш някакви работи, да не сме медиуми тука..
казано от Adriana Dacheva на 27.01.14, 19:27:
Има достатъчно информация в сайта и форума, просто си мръдни пръста да се поразровиш малко и да попрочетеш - лично на мен ми писна да пиша всеки ден едно и също по 10 пъти. То се иска някакво усилие и от ваша страна, не чакайте всичко наготово да ви се дава. Можеш да постнеш някаква снимка за ориентир и да напишеш едно примерно меню за деня. Ти хем не даваш никакви данни за себе си, хем искаш някакви работи, да не сме медиуми тука..
Защо пишеш едно и също по 10 пъти на ден? :) Като не им отговориш,те сами ще си потърсят информацията. :)
27.01.14
19:35
казано от Adriana Dacheva на 27.01.14, 19:27:
Въпроса е друг защото търсих и все намирам само теми от типа за качване с протеинови диети и от тоя тип... никъде не видях подобна като моята и да пише точно това което ми трябва :D
27.01.14
20:28
Значи не си търсил хубаво:) Juls и ти си права - мисля да послушам съвета ти:)
27.01.14
20:52
да наистина може да питам малко мързеливо но при положение че не намирам какво ще ви коства да ми кажете най- важното с 2-3 изречения а не да пиша в гугъл какво да ям и какво да не ям и във всеки сайт да са различни :/ :D Ако искате ми отговаряйте рано или късно ще намеря, но ти наистина си права вече са банални въпросите като АКО ТИЧАМ И СПОРТУВАМ РЕДОВНО И СЕ ХРАНЯ ДОБРЕ ЩЕ ОТСЛАБНА ЛИ :D все пак благодаря и за критиките :)
27.01.14
21:56
Абе ти си на 12 кви диети кви 5 лева..................... Яж си като хората, има време да правиш хранителни режими...
27.01.14
22:35
казах ти че нямам предвид диета а просто по- здравословно хранене толкова ли е трудно да ми кажете основните храни.. :D
28.01.14
00:32
1.Месо.
2.Зеленчуци.
3.Млечни продукти,ядки.
09.02.14
22:19
И да не забравите да му сготвите руло Стефани, ама не от онова с черен пипер. Виждал съм го него - казва: “пека се 5 мин. на 20 градуса и ще нахраня цял ресторант”.. ти сериозно ли си го написал всичко т’ва дето го прочетох?!
09.02.14
18:47
Здрасти, машини :D искам да ви помоля някой да ми направи програма която включва кардио, ръце, корем и гърди..имам предвид да дадете няколко видеоклипчета за това което посочих.. по възможност кардиото да е с по- малко натоварване на коляното (да не включва толкова много клякания и подобни..) нямам нито дъмбели нито нищо и се надявам тренировките да са в нормални условия без уреди..кажете кое в кои дни (през колко дни да го правя) и кои да почивам...сериозен съм и не съм като другите които си викат ” оо глей са правя 5 коремни и момичетата идват ” правя го за себе си не защото искам да ме харесват :D виждал съм много от онея “8 минути тренировка за тва, 10 за онова, и така” и се надявам да ги комбиниратеи кардиото да е високо интензивно и по дълго не от онея 10-15 минути пак казвам че би било по- добре да ми го представите като програма в кои дни и така.. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ на пичовете които ще ми помогнат и като цяло тренировките да са по дълги :P
Не е изолиран случай!Фитнесите са пълни с такива деца,и 90% от тях са по 40/50 кила.Редовно се оплакват,че не им върви трапеца и задното рамо:)Не искат да клякат,и не искат съвети от никой!!!От както тренирам по залите в Плевен,съм имал две разправии.
Първата беше 2004г.:),с един 160кг. индивид.Бях му взел от дисковете на лежанката,а той я беше зарязал от 15мин.,и се погонихме между уредите:)Втората беше 2012г. с един 50кг.,дето чисто технически мога да съм му баща.Детето се нервира,че искам да му помогна,и директно налетя на бой:)Не бях виждал такава агресия,даже си помислиш,че е взел нещо.
Така че направи добро изяш лайно!Да са живи и здрави децата,завиждам й благородно,че всичко си знаят и могат.
Успех!!!
11.02.14
18:10
казано от bodyburst на 10.02.14, 18:39:
Не е изолиран случай!Фитнесите са пълни с такива деца,и 90% от тях са по 40/50 кила.Редовно се оплакват,че не им върви трапеца и задното рамо:)Не искат да клякат,и не искат съвети от никой!!!От както тренирам по залите в Плевен,съм имал две разправии.
Първата беше 2004г.:),с един 160кг. индивид.Бях му взел от дисковете на лежанката,а той я беше зарязал от 15мин.,и се погонихме между уредите:)Втората беше 2012г. с един 50кг.,дето чисто технически мога да съм му баща.Детето се нервира,че искам да му помогна,и директно налетя на бой:)Не бях виждал такава агресия,даже си помислиш,че е взел нещо.
Така че направи добро изяш лайно!Да са живи и здрави децата,завиждам й благородно,че всичко си знаят и могат.
Успех!!!
да много добре знам какво имаш предвид и поясних че не съм такъв не мога да клякам поради проблеми в краката посредством растежа а не че съм пирмерно 14 годишен мързел 40 кила пълен с агресия който хвърчи на бой без да има чувство за самосъхранение знаейки че могат да го бият но не смеят защото е по малък...та каквото беше казал е не защото съм мързел и искам да тренирам само корем / подчертах нагоре че не е така.. / а просто имам проблеми.. би трябвало повечето от вас да го знаят ” осгут шлатер ” :))))))) и ако ми помогнеш малко поне с програмата ще съм ти благодарен :P
11.02.14
22:30
казано от Naiden Dragomirov на 11.02.14, 18:10:
Успех!!!да много добре знам какво имаш предвид и поясних че не съм такъв не мога воклякам поради проблеми в краката посредством растежа а не че съм пирмерно 14 годишен мързел 40 кила пълен с агресия който хвърчи на бой без да има чувство за самосъхранение знаейки че могат да го бият но не смеят защото е по малък...та каквото беше казал е не защото съм мързел и искам да тренирам само корем / подчертах нагоре че не е така.. / а просто имам проблеми.. би трябвало повечето от вас да го знаят ” осгут шлатер ” :))))))) и ако ми помогнеш малко поне с програмата ще съм ти благодарен :P
Никой няма да седне наготово да ти направи.. Ако те мързи да четеш малко повече си плати на инструктор и спрямо целите и проблемите ти с коляното ще ти състави програма.. Но не е хубаво да си чака ноготово..
Успех!
12.02.14
16:38
казано от Стефан Димитров на 11.02.14, 22:30:
казано от Naiden Dragomirov на 11.02.14, 18:10:
Успех!!!да много добре знам какво имаш предвид и поясних че не съм такъв не мога воклякам поради проблеми в краката посредством растежа а не че съм пирмерно 14 годишен мързел 40 кила пълен с агресия който хвърчи на бой без да има чувство за самосъхранение знаейки че могат да го бият но не смеят защото е по малък...та каквото беше казал е не защото съм мързел и искам да тренирам само корем / подчертах нагоре че не е така.. / а просто имам проблеми.. би трябвало повечето от вас да го знаят ” осгут шлатер ” :))))))) и ако ми помогнеш малко поне с програмата ще съм ти благодарен :P
Никой няма да седне наготово да ти направи.. Ако те мързи да четеш малко повече си плати на инструктор и спрямо целите и проблемите ти с коляното ще ти състави програма.. Но не е хубаво да си чака ноготово..Успех!
ами сега си намерих програма за корем но ми е трудно да намеря някаква за гърди и ръце по-точно аз бих си съставил самата програма но не намирам точната тренировка...преди да кажете нещо хранилтения режим го имам само ако може да помогнете за това което посочих по- горе .. благодаря
12.02.14
17:04
Защо готовите тренировъчни режими на сайта са неподходящи за теб?
12.02.14
18:15
казано от Кольо Пияндето на 12.02.14, 17:04:
Защо готовите тренировъчни режими на сайта са неподходящи за теб?
ами защото са за напреднали в фитнеса а аз като нямам нито уреди нито нищо .. :D да..някой мога да ги заместя с някои неща но например леженка това онова нямам как..