Помощ за програма (знам че има много но не е това което ми трябва)

27.01.14
18:53

На кратко за мен :) на 11 в края.. и искам да се поизчистя малко.. 1.65 висок.. 55 к.г. .. искам да се изчистя малко и да кача после мусколна маса .. не съм кльощав нито дебел :D знам че има хиляди теми и се чудите защо започвам нова..ами някой по-напреднал да каже главните храни които да НЕ ЯМ , които да ОГРАНИЧА и които ДА ЯМ по- често, тъй като не мога да спазвам диета, защото не контролирам яденето удома.. също така някой да ми препоръча тренировка в условия без уреди :D или програма все едно.. знам че няма да ме вземете на сериозно защото си мислите че съм си типичното лапе което иска да изглежда кожа и кости.. :D та - като цяло искам да сваля малко мазнини и да кача повечко мусколна маса освен в краката, защото тренирам футбол и са ми добре развити, какво да огранича като напитки и храна, какво да ям и т.н... и някаква тренировчица в домашни условия (не някаква за отбиване на номера 10 минути.. ) БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ОТГОВОРЯТ :P :P

Има достатъчно информация в сайта и форума, просто си мръдни пръста да се поразровиш малко и да попрочетеш - лично на мен ми писна да пиша всеки ден едно и също по 10 пъти. То се иска някакво усилие и от ваша страна, не чакайте всичко наготово да ви се дава. Можеш да постнеш някаква снимка за ориентир и да напишеш едно примерно меню за деня. Ти хем не даваш никакви данни за себе си, хем искаш някакви работи, да не сме медиуми тука..

27.01.14
19:30

казано от Adriana Dacheva на 27.01.14, 19:27:

Има достатъчно информация в сайта и форума, просто си мръдни пръста да се поразровиш малко и да попрочетеш - лично на мен ми писна да пиша всеки ден едно и също по 10 пъти. То се иска някакво усилие и от ваша страна, не чакайте всичко наготово да ви се дава. Можеш да постнеш някаква снимка за ориентир и да напишеш едно примерно меню за деня. Ти хем не даваш никакви данни за себе си, хем искаш някакви работи, да не сме медиуми тука..

Защо пишеш едно и също по 10 пъти на ден? :) Като не им отговориш,те сами ще си потърсят информацията. :)

27.01.14
19:35

казано от Adriana Dacheva на 27.01.14, 19:27:

Въпроса е друг защото търсих и все намирам само теми от типа за качване с протеинови диети и от тоя тип... никъде не видях подобна като моята и да пише точно това което ми трябва :D

Значи не си търсил хубаво:) Juls и ти си права - мисля да послушам съвета ти:)

27.01.14
20:52

да наистина може да питам малко мързеливо но при положение че не намирам какво ще ви коства да ми кажете най- важното с 2-3 изречения а не да пиша в гугъл какво да ям и какво да не ям и във всеки сайт да са различни :/ :D Ако искате ми отговаряйте рано или късно ще намеря, но ти наистина си права вече са банални въпросите като АКО ТИЧАМ И СПОРТУВАМ РЕДОВНО И СЕ ХРАНЯ ДОБРЕ ЩЕ ОТСЛАБНА ЛИ :D все пак благодаря и за критиките :)

Абе ти си на 12 кви диети кви 5 лева..................... Яж си като хората, има време да правиш хранителни режими...

27.01.14
22:35

казах ти че нямам предвид диета а просто по- здравословно хранене толкова ли е трудно да ми кажете основните храни.. :D

28.01.14
00:32

1.Месо.
2.Зеленчуци.
3.Млечни продукти,ядки.

НА

09.02.14
22:19

И да не забравите да му сготвите руло Стефани, ама не от онова с черен пипер. Виждал съм го него - казва: “пека се 5 мин. на 20 градуса и ще нахраня цял ресторант”.. ти сериозно ли си го написал всичко т’ва дето го прочетох?!

09.02.14
18:47

Здрасти, машини :D искам да ви помоля някой да ми направи програма която включва кардио, ръце, корем и гърди..имам предвид да дадете няколко видеоклипчета за това което посочих.. по възможност кардиото да е с по- малко натоварване на коляното (да не включва толкова много клякания и подобни..) нямам нито дъмбели нито нищо и се надявам тренировките да са в нормални условия без уреди..кажете кое в кои дни (през колко дни да го правя) и кои да почивам...сериозен съм и не съм като другите които си викат ” оо глей са правя 5 коремни и момичетата идват ”  правя го за себе си не защото искам да ме харесват :D виждал съм много от онея “8 минути тренировка за тва, 10 за онова, и така” и се надявам да ги комбиниратеи кардиото да е високо интензивно и по дълго не от онея 10-15 минути пак казвам че би било по- добре да ми го представите като програма в кои дни и така.. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ на пичовете които ще ми помогнат и като цяло тренировките да са по дълги :P

10.02.14
18:39

Не е изолиран случай!Фитнесите са пълни с такива деца,и 90% от тях са по 40/50 кила.Редовно се оплакват,че не им върви трапеца и задното рамо:)Не искат да клякат,и не искат съвети от никой!!!От както тренирам по залите в Плевен,съм имал две разправии.
Първата беше 2004г.:),с един 160кг. индивид.Бях му взел от дисковете на лежанката,а той я беше зарязал от 15мин.,и се погонихме между уредите:)Втората беше 2012г. с един 50кг.,дето чисто технически мога да съм му баща.Детето се нервира,че искам да му помогна,и директно налетя на бой:)Не бях виждал такава агресия,даже си помислиш,че е взел нещо.
Така че направи добро изяш лайно!Да са живи и здрави децата,завиждам й благородно,че всичко си знаят и могат.
Успех!!!

11.02.14
18:10

казано от bodyburst на 10.02.14, 18:39:

Не е изолиран случай!Фитнесите са пълни с такива деца,и 90% от тях са по 40/50 кила.Редовно се оплакват,че не им върви трапеца и задното рамо:)Не искат да клякат,и не искат съвети от никой!!!От както тренирам по залите в Плевен,съм имал две разправии.
Първата беше 2004г.:),с един 160кг. индивид.Бях му взел от дисковете на лежанката,а той я беше зарязал от 15мин.,и се погонихме между уредите:)Втората беше 2012г. с един 50кг.,дето чисто технически мога да съм му баща.Детето се нервира,че искам да му помогна,и директно налетя на бой:)Не бях виждал такава агресия,даже си помислиш,че е взел нещо.
Така че направи добро изяш лайно!Да са живи и здрави децата,завиждам й благородно,че всичко си знаят и могат.
Успех!!!

да много добре знам какво имаш предвид и поясних че не съм такъв не мога да клякам поради проблеми в краката посредством растежа а не че съм пирмерно 14 годишен мързел 40 кила пълен с агресия който хвърчи на бой без да има чувство за самосъхранение знаейки че могат да го бият но не смеят защото е по малък...та каквото беше казал е не защото съм мързел и искам да тренирам само корем / подчертах нагоре че не е така.. / а просто имам проблеми.. би трябвало повечето от вас да го знаят ” осгут шлатер ”  :))))))) и ако ми помогнеш малко поне с програмата ще съм ти благодарен :P

казано от Naiden Dragomirov на 11.02.14, 18:10:

Успех!!!

да много добре знам какво имаш предвид и поясних че не съм такъв не мога воклякам поради проблеми в краката посредством растежа а не че съм пирмерно 14 годишен мързел 40 кила пълен с агресия който хвърчи на бой без да има чувство за самосъхранение знаейки че могат да го бият но не смеят защото е по малък...та каквото беше казал е не защото съм мързел и искам да тренирам само корем / подчертах нагоре че не е така.. / а просто имам проблеми.. би трябвало повечето от вас да го знаят ” осгут шлатер ”  :))))))) и ако ми помогнеш малко поне с програмата ще съм ти благодарен :P

Никой няма да седне наготово да ти направи.. Ако те мързи да четеш малко повече си плати на инструктор и спрямо целите и проблемите ти с коляното ще ти състави програма.. Но не е хубаво да си чака ноготово..

Успех!

12.02.14
16:38

казано от Стефан Димитров на 11.02.14, 22:30:

казано от Naiden Dragomirov на 11.02.14, 18:10:

Успех!!!

да много добре знам какво имаш предвид и поясних че не съм такъв не мога воклякам поради проблеми в краката посредством растежа а не че съм пирмерно 14 годишен мързел 40 кила пълен с агресия който хвърчи на бой без да има чувство за самосъхранение знаейки че могат да го бият но не смеят защото е по малък...та каквото беше казал е не защото съм мързел и искам да тренирам само корем / подчертах нагоре че не е така.. / а просто имам проблеми.. би трябвало повечето от вас да го знаят ” осгут шлатер ”  :))))))) и ако ми помогнеш малко поне с програмата ще съм ти благодарен :P

Никой няма да седне наготово да ти направи.. Ако те мързи да четеш малко повече си плати на инструктор и спрямо целите и проблемите ти с коляното ще ти състави програма.. Но не е хубаво да си чака ноготово..

Успех!

ами сега си намерих програма за корем но ми е трудно да намеря някаква за гърди и ръце по-точно аз бих си съставил самата програма но не намирам точната тренировка...преди да кажете нещо хранилтения режим го имам само ако може да помогнете за това което посочих по- горе .. благодаря

Защо готовите тренировъчни режими на сайта са неподходящи за теб?

12.02.14
18:15

казано от Кольо Пияндето на 12.02.14, 17:04:

Защо готовите тренировъчни режими на сайта са неподходящи за теб?

ами защото са за напреднали в фитнеса а аз като нямам нито уреди нито нищо .. :D да..някой мога да ги заместя с някои неща но например леженка това онова нямам как..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1