09.11.05
12:21
как растат по-добре тези два мускула,когато ги тренираме заедно в една тренировка (казва ли са ми че винаги се почва с трицепс) или когато се комбинират - гърди/бицепс и гръб/трицепс?
другия ми въпрос е кои са наи-добрите упражнения за гръб,трябват ми наи-малко 3…
09.11.05
12:35
за ръцете при секи е различно,но аз лично ги редувам 2 месеца заедно 2 месеца с гърдите и гърба.Иначе и на мене като праех супер серии с ръцете супер мно им дръпнах.
а за гърба аз прая по 5 упражнения(ако смятаме и трапеца)
# гребане с щанга - 4 серии по 8 повторения
# набирания - 4 серии по 10 повторения
# мъртва тяга - 4 серии по 8 повторения
# придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии по 8 повторения
# повдигане на щанга за трапец - 3 серии по 10 повторения
те тва са са си най добрите
особенно гребането и тягата.
Аз правя крака с бицепс, гърди с трицепс.
За трицепса мога да кажа че е много хубаво с рамото.
Този въпрос е безсмислен.При всеки е индивидуално.Никой не може да ти отговори.Дори аз не знам за себе си,ти ме питаш за тебе. :D
[quote author=“junior vasques”]как растат по-добре тези два мускула,когато ги тренираме заедно в една тренировка (казва ли са ми че винаги се почва с трицепс) или когато се комбинират - гърди/бицепс и гръб/трицепс?
другия ми въпрос е кои са наи-добрите упражнения за гръб,трябват ми наи-малко 3…
При всеки е индивидуално,аз ги тренирам в един ден и съм доволен. :wink:
Досега видях 4-5 теми за бицепс и трицепс.Обикновенно всички искат ръка като на Арнолд и блъскат като диви по 2-3 пъти седмично.Мисля че е абсолютно погрешно.Освен пустия ген ръцете участват във всички тренировки,без краката и обикновенно яко се претренират.Ипосле следват въпроси,защо не ми върви бицепса,въобще не напредва и т.нПросто ги тренирайте веднъж на 6-7 дни,но с повече серии и по-малко повторения,не повече от 2-3 упражнения :wink:
Миле ви е обяснил ясно да добавя само че не е казано че трябва да се започва с трицепс ако бицепса например е по малък
Аз бих започнал тренировката си с изоставащата мускулна група. Ти защо мислиш обратното djgorgio-ASTOR?
Мерси че го казваш та да си оправя грешката исках да кажа че не е задължително да се почва с трицепс освен ако не е по малък (съразмерно) от бицепса
Хубаво е да се редуват,ако единя не е изоставащ.Лично аз на всяка 3-та седмица ги давам в супер серия
11.11.05
18:20
[quote author=”Миле”]Хубаво е да се редуват,ако единя не е изоставащ.Лично аз на всяка 3-та седмица ги давам в супер серия
Ха!Това е жестока идея!
днеска точно трицепс и бицепс съм правил.Винаги почвам с бицепс 3 упражнения правя за него и след това още 3 и за трицепс.Натоварването ми е идеално, но при всеки е различно.При други може да не се получава същото натоварване.
14.11.05
11:08
Аз също ги правя в една тренировка ...И искам да попитам за супер сериите ,между кои упражнения ги правите?