Трениране на цялото тяло или всеки мускул отделно ?

Здравейте! Тренирам от 6 месеца фитнес и  имаше много лутане през тези месеци за да разбера както се казва - Кое, как..
На 16 години съм 85кг/1.83. Свалил съм 12кг през това време и общо взето сравнително много заякнах и съм доволен от резултатите. Смятам да продължа да чистя до поне 75кг. Започнах да правя половинки на кофите, набиранията с подхват и увеличих драстично бройката на лицевите опори при положение, че неможех нито една. В момента целта ми е да сваля тези кг, който мисля, че през лятото няма да са ми проблем, да се науча да правя набирания с подхват, надхва и кофи цели. До сега бях на програма Горна-Долна част и съм доволен от нея, но е време да я сменя.  За да науча упражненията със собствено тегло, защото съм се ориентирал, че е са най-добрите по каква програма да тренирам.

По програма за всеки мускул тежки тренировки или нещо като кръгово. Това, което имам предвид под кръгово  е клек, тяга, раменна преса, лег, набирания - опити и половинки, кофички опити и половинки, лег с дъбмели, гребане с щанга, разтваряне за рамо с дъмбели, лицеви опори и това всеки път 3 пъти в седмицата примерно. Ако трябва ще кача снимка на сегашното ми положение ако е от значение... Ако имате по добри предложения или критика ще ви бъда благодарен ако я споделите ;)

02.02.14
18:59

Ако можеш качи снимка  за да видим какво е положението

Мнението беше редактирано от luxso luxso на 02.02.14 19:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1