Каква музика слушате , докато дигате

Прескочи до:

14.10.05
21:46

[quote author=“Miyu”][quote author=“Go6ko”]Оркестър кристал-добро утро пиянице, Радо шишарката -обичам бира,Радо шишарката-  шкембе чорба, Амет - добро утро бате Колъо, Попа хале лей, Хисарския поп - дай си сърцето, Хисарския поп - една цигара, Ферус Михайлов -авелада де ораклу, Максим -супер, Насти и Ориент експрес -въртележка 2,  орк. Зорница и Теди- ласмаги, джасмаги, орк. Кристал - Тази кака, Юлия Бикова- пи то пи, Супер Експрес-цигански очи, орк. Шуварите - Циганско сърце, Сашо Роман - пътна помощ, Орхан Мурад - на море и още хиляди знайни (за истинските маняци) и незнайни (за ментаците) песни от плейлиста.

[code:1]Местожителство: П/eвен[/code:1]

Не се и учудвам.

П.П.И аз съм от там  :roll:

Айде сега още малко ще ни искараш, че сме заклети чалгаджии в Плевен, ма какво ти обяснявам нали и ти си нашо момиче :wink:

Иначе пускам нещо на Paul Van Dyk, Dj Tiesto, Dj Balthazar, някой див транс или пък някое хубаво ретро парче, нещо на Rainbow, Scorpions, Nazareth, Roxette ииии т.н.  :D

18.10.05
21:48

Квато пускат по радиото в залата :)

02.11.05
08:10

и аз като serialsuicide,но предпо4итам метал, хип-хоп или техно  :lol:

TW

08.11.05
20:36

В залата се надува здраво Prody G   :twisted:  :twisted:  :twisted:

IR

11.11.05
14:48

Със сугурност нещо тежко! (ама няма—в залите, дето ходя само радио Фреш или Планета ТВ :evil: ). А от всичко тежко най-добре MANOWAR или Bolt Thrower! Та аз точно заради тия първите почнах да вдигам...

11.11.05
16:56

Manowar са културисти ли  :D :lol:

11.11.05
16:59

Абе коравички са :lol:
http://www.manowar.nl/kings5t.jpg

MA

11.11.05
18:06

Еми  докато вдигам слушам каквото ми пуснат в залата, обикновенно това е радио Витоша или Сити.Ако зависеше от мен бих слушал черно :D

11.11.05
21:54

най-често радио сити,витоша,фреш.което е пуснато и 3те зарибяват :P

SE

20.11.05
19:40

[quote author=“Mayhem”]Абе коравички са :lol:
http://www.manowar.nl/kings5t.jpg

не че нещо ама повече приличат на гейове

^V

21.11.05
00:16

Слушам каквото пуснат в залата. Иначе имам разноообразен вкус, но най-много се кефя на черното  :D 8)  8)

SM

25.11.05
22:37

абе нз обаче сия тези ОСТ от новата NFS MW са мн яки песнички и супер надъхващи по време на тр.. намерете си ги да ги чуете.. здраво метал и 1 път като си прая у нас лицеви за загрявка(2 серии до отказ) да се пробвам първата серия прая 25 и падам. след 5 мин прая втората серия на 1 мн яка песен ос ОСТ и напраих 35… нз мн се надъхвам на тез песни. :twisted:

25.11.05
23:32

[quote author=“SMD”]абе нз обаче сия тези ОСТ от новата NFS MW са мн яки песнички и супер надъхващи по време на тр.. намерете си ги да ги чуете.. здраво метал и 1 път като си прая у нас лицеви за загрявка(2 серии до отказ) да се пробвам първата серия прая 25 и падам. след 5 мин прая втората серия на 1 мн яка песен ос ОСТ и напраих 35… нз мн се надъхвам на тез песни. :twisted:

Bullet For My Valentine - Hand Of Blood http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/headbang.gif

Къртииииии

26.11.05
12:25

УААААА  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  при нас слушам некви полу приспивни песнички.Кат почне сутрин радио Витоша и тая тройка на разсъмване.То говорат за анален секс то говорат за групов.... направо ми се оттренирва като ги слушам.  :evil:  :evil:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

26.11.05
12:59

аз 100% предпочитам чалга и даже си нося от време на време ,че с тез металски работи започва да ме боли главата или пък техно някой кат ми пусне оооо ужас.По принцип  също така нямам против ретро или черно

С.

27.11.05
00:12

Мене па у фитнесо ми пускат МАДОННА и ПОПКОРН, а върха е га ми пускат Кризма, тая новата песен върви и с клип, та нема начин да не се затиснеш  :lol:  :lol:  :lol:

Иначе фенове на gabba има ли тука..... Щот аз съм си замислил да праа касетки некак си и да ги пращам на фитнеса ми , ама де да ги знам как ще повлияе на псиохиката на яките мъже :wink:

ММ

27.11.05
00:21

Слушам каквото пуснат , обикновено е радио.
Иначе..
Чалгата изгражда, тя не разгражда !!!

27.11.05
00:30

[quote author=“marin_g_m”]
Чалгата изгражда, тя не разгражда !!!

Това ми харесва, а и напълно го подкрепям.  :lol:  :lol:  :lol:

SM

27.11.05
03:40

[quote author=“dimityr”]аз 100% предпочитам чалга и даже си нося от време на време ,че с тез металски работи започва да ме боли главата или пък техно някой кат ми пусне оооо ужас.По принцип  също така нямам против ретро или черно

е ти с тая музика ше заспиш на лежанката е.... :wink:

AN

27.11.05
11:42

Е добре де, какво слушаме сега. С мп3-ка ли да цъфна във фитнеса примерно? Каквото ми пуснат - това. Ако можех да избирам бих предпочел някво черно надъхващо или нещо електронно, с повечко бас, но да не е много бързо. Иначе по принцип си слушам по-различна музика (в смисъл повече стилове).

MI

28.11.05
09:02

нека и аз да си кажа мнението...в залата която тренирам,ако дойде някой със собствен диск ,слушаме музиката от диска (в повечето  случаи е метал или рап) , аз предпочитам тежката музика , но ... :lol:
Дразня се като ми пускат РадиоСити или РадиоФреш , просто такава боза пускат , че ми се гади....,а особено много се дразня когато ми пуснат някакви любовни такива...блусове...просто имам чувството че не сме в зала за “Животни” , ами е някойпримерно клуб на запасните офицери от Втората Световна Война  :lol:  :lol:
по-здрави

09.12.05
22:46

Най-добре е според мен здрава и тежка музика от рода на
Sepultura,Megadeath,Nailbomb,Metalica,Pro-Pain,Biohazard и всякакви от този род и жанр.
аз на такава тренирам.момчетат които държът залата си падат по такива диващини
:D

SH

09.12.05
23:02

Лично аз предпочитам бързата музика в залата (техно, рап и т.н) по простата причина че има опасност да заспиш на тея балади дето ги пускат по повечето радия...

06.03.06
22:29

А уе яко Хип-Хоп уест сайд мадафака брадъ систъ хаха

RE

07.03.06
00:30

Нови хитови парчета тип MTV.

07.03.06
10:20

Никаква.

07.03.06
11:18

[quote author=“dimityr”]аз 100% предпочитам чалга и даже си нося от време на време ,че с тез металски работи започва да ме боли главата или пък техно някой кат ми пусне оооо ужас.По принцип  също така нямам против ретро или черно

Никаква чалга! :twisted:  Tова да не вие механа “Булгари”!!! Жицата най-предразполага към добра тренировка... надъхва те!
Sodom, Terminal Choice, BlutEngel, Kreator, Slayer, Pantera, Soulfly, Motorhead, Funker Vogt, Melotron, DM…

07.03.06
16:21

Не мисля че има кой знае кво значение ква музика слушаш или пък може и без музика.
Всеки слуша кой кво му е на душата примерно dimityr - чалга...че кво лошо; М16- Жица; red-никва, да не би като слушаш метъл ще вдигнеш +10кг, или пък чалга+20. Дигаш колкот моеш, слушаш квот искаш, е*еш квот намериш :D

EN

07.03.06
17:39

Аз сигурно съм някакв странен биологичен вид но не понасям никаква музика докато тренирам,само музиката на железата  :lol: !

07.03.06
17:57

Лежанката ми е в коридора, а компютъра в стаята => слушам музика в почивката (черно, жици). А когато съм сам в нас пускам нещо надъхващо на мах и дигам 200 :twisted:  :)  8)

07.03.06
22:56

Madcap Внимавай братле да не се сецнеш  :D
На мен лично ми пречи музиката , не мога да се концентрирам

MO

08.03.06
19:19

Тук бях писал глупости по-нататък ще напиша хубавите парчета

12.03.06
13:41

[quote author=“Rock_acdc”]Стана ми интересно , каква музика предпочитате да слушате. Специално аз предпочитам рок, хард рок , металче  и ретро парчета :)

Аз, това дето го предпочитам никаде не го пускат за жалост, а то е Psychedelic Trance, но нищо задоволявам се с жица сякаква (от Cradle of filth до Europe).Много се кефя на ретро ама не пр.Belinda Carlisle - La luna ами нещо по живо :). Като чуя K’ Da Cruz - Push или Techno Syndrome - MortalKombat и направо захапвам щангата :)  :wink:
Поздрави на всички.

12.03.06
13:59

яко рап братлета(ама иначе квото пуснат щото то там си има ТВ в залата и си гледкам и чалага-мн яки каки-... това ме надъхва на максссссссс)

12.03.06
17:09

В залата която аз посещавам пускат главно техно и house. Но случи се онзи ден едно момче дойде и пусна свой диск на уредбата. За първи път чух нещо по различно от горе споменатите стилове. А именно някаква рап песен. Всички трениращи бяха супер изненадани. А на мен ми стана много смешно.Аз като съм в залата не обичам да слушам музика която ми харесва по простата причина че много се расейвам и започвам да си тананикам и тн. :lol: И си изтървам щангата на главата :lol:

12.03.06
22:11

Rammstein, но в залата понякога пускат и Хаус.

13.03.06
17:38

Ако пускаха и при мен рамщайн щеше да е по-надъхващо 100% !
Обаче не издържам, предполагам, ще се съгласите с мен - 1 път ми се наложи да слушам не чалга(дето я ненавиждам), ами македонски песни типични за маса и старовремски - все едно вече си подпиинал и сега кротваш...ама то и хората, дето я бяха пуснали музиката бяха 1 към 1… :twisted:

19.03.06
01:40

теч хаус, техно и сте вие.

21.03.06
14:31

В залата ми пускат Техно.По принцип мразя електроната музика ама няма как-понясам я само тогава!

Иначе на един два пъти си зех малко ХАРДКОР и ПЪНК и мноо яко стана щото залата е голяма уредбата мн дъни и се получава супер акустика.Иначе според мен няма значение на каква музика тренираш,а на каква обичаш да тренираш.

По принцип съм си пънкарче и само Ои! и Пънк ми е в главата,но честно казано хардкор за зала е най-добре :wink:

29.03.06
20:35

Радио Сити. Не се оплаквам, готини песнички, пък и не ходя много често и не ми омръзват.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1