04.02.14
09:59
Така на бързо,на 30год. съм, около 94 кг., 180см., тренирал съм около 10 год. след което 5год. не съм пипвал нищо. Сега тренирам от около 2 месеца и чистя добре, без добавки и прочие. Като започвах да тренирам преди 2 месеца бях около 105 кила. Проблема е , че вече почвам да чистя доста по бавно.Имам изготвен хранителен режим с НВД.Иска ми се да вкарам вече и някоя добавчица. Мислех да си взема pure yohimbine + pure synephrine + MusclePharm: CLA Core + scitec nutrition liquid carni-x 100000 , но се оказа така че шефчето оряза доста заплатите тоя месец и ще трябва да комбинирам по малко добавки. Не мога да реша кои точно добавки да вземам и за това се обръщам към вас за помощ.Какво бихте ми препоръчали вие?
04.02.14
10:18
На прима виста можеш да махнеш >>> pure synephrine
04.02.14
11:06
При ограничен бюджет най-добре ALCAR + кафе.
04.02.14
11:25
И аз си мислих да махна синеприна. Бюджета който мога да отделя за този месец е около 100-110лв., надявам се другия месец да няма резачки и да е повече. Предлагат ми и да пробвам ************** + scitec nutrition liquid carni-x 100000, но не знам как би излезнало като цена(сигурно повече от добавките)
Модерация: Без лекарства и забранени субстанции в този форум, моля!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.02.14 11:33.
05.02.14
08:16
казано от Янчо Караславов на 04.02.14, 11:25:
И аз си мислих да махна синеприна. Бюджета който мога да отделя за този месец е около 100-110лв., надявам се другия месец да няма резачки и да е повече. Предлагат ми и да пробвам ************** + scitec nutrition liquid carni-x 100000, но не знам как би излезнало като цена(сигурно повече от добавките)
Модерация: Без лекарства и забранени субстанции в този форум, моля!
Извинявам се, не се съобразих.
Снощи един приятел ми спомена за pure nutrition black fire. Някой има ли мнение за него. Как би действал ако се комбинира с cla core примерно? гледам че в състава му присъстват синефрина и йохимбина.
05.02.14
08:59
Янчо, за Black Fire може да прочетеш:
- ревютата в магазина ни
- и още мнения
:)
05.02.14
09:40
Благодаря много за инфото. А някой има ли си на представа дали може да се приема с КЛА?
05.02.14
10:09
казано от Янчо Караславов на 05.02.14, 09:40:
Благодаря много за инфото. А някой има ли си на представа дали може да се приема с КЛА?
Няма проблем.
05.02.14
12:54
Такаа, сега остава от всички добавки изброени в темата да решим коя комбинация би била най подходяща?
Аз ги мисля по следния начин, но искам да чуя и вашето експертно мнение:
1) pure yohimbine + pure synephrine + MusclePharm: CLA Core +( SILVER Nutrition- liquid l-karnitine + chrom - подарък при поръчката) 126лв.
2) pure nutrition black fire + MusclePharm: CLA Core +( SILVER Nutrition- liquid l-karnitine + chrom - подарък при поръчката) 125лв.
3) pure yohimbine + pure synephrine + scitec nutrition liquid carni-x 100000 - 109лв.
4) pure nutrition black fire + scitec nutrition liquid carni-x 100000 - 110лв.
Мисля че ако се напъна малко ще отделя до 130 лв. Главно се колебая между (1) и (2). Вие какво мислите?
05.02.14
13:05
Аз съм за 2…
05.02.14
14:57
Да ти кажа, тия пари дето ще ги дадеш за глупости, никак не ми се струват “орязан” бюджет! Мисля, че твърде много залагаш на добавки, вместо да дадеш тези пари за храна, примерно. Йохимбина е пълна глупост, зарежи кой какво ти пише тук. Или си вземи добър фет бърнер, на доказала се марка, или просто преди тренировка пий едно силно кафе. Относно Л-карнитина, наясно ли си че за да има ефект, трябва да пиеш поне по 8гр. ден? Този течния е неоправдано скъп. Вземи си на ПикКо 50лв е половин кило, ще го пиеш месеци наред.
05.02.14
15:04
Отворен съм за предложение за фет бърнер на доказала се марка. До сега не съм пил фет бърнери и не знам кои марки са доказани.
05.02.14
15:11
казано от summertime на 05.02.14, 14:57:
Да ти кажа, тия пари дето ще ги дадеш за глупости, никак не ми се струват “орязан” бюджет! Мисля, че твърде много залагаш на добавки, вместо да дадеш тези пари за храна, примерно. Йохимбина е пълна глупост, зарежи кой какво ти пише тук. Или си вземи добър фет бърнер, на доказала се марка, или просто преди тренировка пий едно силно кафе. Относно Л-карнитина, наясно ли си че за да има ефект, трябва да пиеш поне по 8гр. ден? Този течния е неоправдано скъп. Вземи си на ПикКо 50лв е половин кило, ще го пиеш месеци наред.
И от къде се взима това Пико за 50 лв?
05.02.14
23:05
казано от Янчо Караславов на 05.02.14, 15:04:
Отворен съм за предложение за фет бърнер на доказала се марка. До сега не съм пил фет бърнери и не знам кои марки са доказани.
А сега видях, че тренираш от два месеца. Е нали се сещаш, че няма как чудото да се случи толкова бързо, колкото ти се иска. Освен това ЕГН-то си казва думата, и вероятно ще ти е по-трудно, както впрочем и на мен. Ако тренираш добре, и се храниш добре не виждам причина да взимаш фет бърнер. Доколкото ефекта от тях е спорен, то най-съществената част от съставките са стимулантите на ЦНС които просто ти дават екстра енергия - в случай че ти липсва такава. Ако си имаш енергия, по-добре не пии стимуланти защото организма свиква, и после когато наистина ти потрябват, вече няма да ти действат. Л-карнитин можеш да пиеш, но той също не е чудодеен, и не “топи мазнините”, а просто подпомага процеса, така че всичко е в твойте ръце. За тия пари, можеш да си вземеш витамини, минерали, адаптогени, или просто да си купиш храна, което ще е по-добре от нещо което ще ти “изпили нервите”
06.02.14
21:16
Определено имам нужда от допълнителна енергия. Искам да попитам когато приемам Black Fire мога ли да пия сутрин кафе с хапчето или енергията ще ми дойде в повече?
15.02.14
10:16
След 8 - 10 дни прием на Black Fire мога да кажа че взривна енергия няма(пия по две хапчета и три кафета дневно), единственото което усещам е че след края на работния ден не се чувствам като парцал, а имам малко останала енергия за да ида до фитнеса. За сега ме удовлетворява. За свалени килограми ще пиша по късно.
“Енергията” няма да ти дойде в повече, но повече ще натовариш рецепторите на ЦНС, което така или иначе се случва и това е причината, поради която не усещаш продукта така както би трябвало. Кафетата трябва да ги изключиш напълно - личен съвет. Можеш да си вземеш тирозин за да изчистиш малко тия рецептори и подобни продукти ще имат доста по-голям ефект. Това е аминокиселина, има на различни марки. Няма голямо значение, мисля, че всички са по 500мг на капсула