13.11.05
17:18
стажът ми е 9 месеца,20 г,82кг,179см тернирам понеделник,сряда и петък, но някак не ми харесва тази програма,защото в сряда като правя крака и рамо,както и да ги разменям,едното не го усещам добре натоварено.така е и с ръцете,бицепс правя с гърди,а трицепс с гръб - по същия начин.искам ръцете да ги правя в един ден,краката явно и те ще са отделно...но програмата трябва да е 4 тренировки за 8 дни......иска да трупам маса,а трябва почивка за тва.....някой да ми предложи някаква примерна програма,която да е добра разбира се
13.11.05
18:51
така не се ли претоварват ръцете много с тая програма...да ги правя в началото?
13.11.05
18:54
така не се ли претоварват ръцете много с тая програма...да ги правя в началото?
14.11.05
10:43
тая програма май не е много добра - имам чувството че рамото ще изостава,може би ще прибегна до 5 дневен сплит....вече направо откачам с тия програми за маса....някой,помощ,моля
14.11.05
23:14
Ми що не се опиташ краката да си ги оставиш в отделен ден а рамото да го разделиш при гъдите(средно и предно )и при гърба(задно)и ти остава и 1 ден за ръце така ти стават точно 4 дни примерно 2 тренираш 1 почиваш или пък 2 тренираш 2 почиваш аз така правя и резултатите са перфектни ,ама не знам защо имам едно чуство че нещо не правиш както трябва а не че програмата ти не е...... Кои упражнения си ,си избрал кажи някви подробности?