Набиранията с подхват помагат ли за набирания с надхват?

09.02.14
16:41

Мога да правя по три с подхват, но не мога да направя едно пълно с надхват? Ако правя само с подхват и стигна да кажем до 10 ще мога ли да правя поне 1-2 с надхват ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.02.14 17:32.

09.02.14
17:18

Да,че и повече.

09.02.14
18:38

Набиранията с надхват също помагат за набиранията с надхват .

09.02.14
20:48

Прави с подхват, когато можеш поне 1 с надхват - започваш да ги редуваш и така. Когато гърбът ти стане по-силен бройките горе-долу ще се изравнят, въпреки че тези с подхват си остават по-лесни за повечето хора.

13.02.14
22:26

казано от b0ta s L0sta на 09.02.14, 20:48:

Прави с подхват, когато можеш поне 1 с надхват - започваш да ги редуваш и така. Когато гърбът ти стане по-силен бройките горе-долу ще се изравнят, въпреки че тези с подхват си остават по-лесни за повечето хора.

Аз като бях малък ми бяха по-лесни с надхват.Сега са ми горе долу еднакво лесни,но предпочитам да си правя с надхват.Не че и с подхват не правя,но ми изглеждат някакси по-неестествени на структурата на ръцете ми в долна точка(като ги изпъна)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1