Въпрос относно програма само с дъмбели за маса

09.02.14
12:47

Здравейте,
на 18г. съм висок съм 1.80 и тежа 72кг.Целта ми е да кача 5-6кг. мускулна маса обаче нямам много време за фитнес.Но разполагам с  дъмбели на които мога да регулирам тежестта.Програмата ми е сплит  тренирам 3 пъти в седмицата като използвам  упражненията от този плейлист:  http://www.youtube.com/watch?v=8FBvpeeSkGE&list=PL_UAXxDwtUkEQNRIvUIEVKUnHuXLMp6wZ
Понеделник правя гърди, бицепс, корем Вторник гръб трицепс корем и Петък крака рамо и корем.
Според вас ще успея ли до лятото да постигна тази цел?Аз лично не мисля че ще кача маса като тренирам всеки мускул по един път в седмицата.

Темата беше редактирана от zerocool coool на 09.02.14 19:25.

09.02.14
18:06

А дъмпелите колко тежат ? :D

09.02.14
18:27

Е, колко може да тежи един дъмПел, все пак е за маса... ;) :D

Мнението беше редактирано от Old Timer на 09.02.14 18:28.

09.02.14
19:24

Не са леки.

09.02.14
23:19

Пробвай, аз също в момента си търся програма с дъмбели за маса. Но мисля, че 5-6кг ще са ти малко, пич. Аз съм 177см и съм 81кг в момента и се чувствам лек, след като свалих 5кг мазнини. Целта ми да съм поне 88-89. Така че трябва и ти да гониш 80 поне според мен. Но ще трябва и папкане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1