11.02.14
17:11
Преди месец пробвах микронизирания монохидрат на ОН ( не съм правил зареждаща пих по 5гр. на ден ) и след 3 дена вдигнах температура, чувствах се отпаднал и ми се гадеше в продължение на 3-4 дена. Преди седмица реших пак да го пробвам и след 3 дена пак същото... Това някакво съвпадение ли е или може да има такъв страничен ефект, защото ме е страх да пробвам 3ти път... И да добавя че преди съм пил само кре-алкалин, монохидрат за първи път приемам!
Темата беше редактирана от асд асд на 11.02.14 17:12.
11.02.14
17:25
По принцип няма подобни странични ефекти от креатина. Да не би да си се дехидратирал? По колко вода дневно си пил докато си приемал креатина?
По 3 литра на ден ( аз попринцип по толкова си пия). С него пих протеин и БЦАА, нали попринцип може да се комбинира със всичко ?
11.02.14
17:43
Да, като цяло няма проблем да се комбинира с други добавки, стига да не е диуретик.
Има още 1-2 варианта, но са просто стрелба в тъмното:
- развалени добавки - или креатинът, или някое измежду протеина и бцаа-то.
- имало е нещо друго в кутията, а не креатин, но ако си го взел от магазин с добра репутация - надали.
- имаш скрити проблеми с бъбреците и съответно си ги натоварил с креатина. Тук обаче не се вписва безпроблемният прием на кре-алкалин и прекалено малкото прието количество монохидрат.
- нещо съвсем различно е причинило проблема, но пък тук е съмнително, че се появява два пъти, точно при започването на креатина.
За съжаление не мога да помогна повече. Досега не съм срещал подобни коментари и отрицателни ефекти при прием на креатин, но ако се сетя нещо допълнително ще пиша.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 11.02.14 17:43.
11.02.14
23:24
А поду ли се като медуза? Съвсем сериозно говоря, един мой познат мина от етил-естер на монохидрат и се получи нещо подобно, обаче и беше задържал мнооого вода. Мини на етил-естер или кре-алкалин и не би трябвало да имаш проблеми, ако пак се появи проблем - пълни изследвания! Длъжен съм да попитам, имаш ли някакви проблеми с бъбреците, взимаш ли някакви лекарствени препарати, било то каквото и да е от антибиотик до стероид.
12.02.14
18:56
казано от Миролюб Любенов на 12.02.14, 13:52:
Не съм се подувал, и не вземам никакви лекарствени препарати !
Аз бих се консултирал с надежден лекар, но решението е просто, не пий монохидрат.